Angelíta

Jag är så jävla partysugen, har inte kännt SÅHÄR på länge. hade de inte snöat en massa hade jag sprunget ett varv i spåret, så jävla rastlös. ååh vill göra nått. BLIR GALEN!


Only for the week

Halloo. eller god morgon, eller hemskt mkt hej!
idag ville jag åka tll mormor å morfar, men fick ingen respons. så vi ska förhoppningsvis dit imorn, vill har mormormat!
så dagen ser ut som förljande :
- ligga i sängn
-äta
-tillbaka hit
- film
-tv
-data
- sålitesommöjligt!

har varken lust elöler ork att socialisera mig idag!
(snälla ring och vi drar ut, kom igen ;)

xoxo

ugglor i mosen

När man kikar runt o bloggvärlden kan man stöta på det mesta, som en youtubelänk. sök på ugglor i mosen ska ni få se något hahaha! fy fan !
Inatt hade jag en dröm om bluesen här i stan,. jag va chaffis och seriöst körde som ett CP, snabbt och på fel sida och parkera mitt i vägen och putta bilen mellan andra bilar, men ingen skada skedd, sen sulle jag och NINa till friskis, så vi knöt ihop våra skosnören och sjöng womanizer womanizer wommawommanizer , fel melodi hela vägen till karlberg från örnäs. Sen var de slut haha!
jag vakna sent, åt frulle  å sega å myste haha! men sen blev de icasallad hemma hos alex, jag och hans katt vincent tycker räkor är godast, hade sällskap under hela tiden, gulligt haha, tills han blev aggresiv och åt upp mina ben och fötter, gjorde ont haha. han tyckte nog ja snåla med räka haha, va vet jag! sen kom pappa och hämta mig, va såå kallt ute, huh!
och nu har haft tidsfördriv med min cam, inte lätt å vara snygg ^^





Hm, ibland är de inte helt ok ^^
ikväll är det lets dance, jag vet att alla älskar det programmet, de flesta i smyg. men jag är öppen om mitt beroende av fredag/lördagsunderhållning. haha!

Xoxo

still hate you

jag har blivit utmanad, antagen ^^

4 av mina favoritprogram.
- LOST
- Topmodel
- Lets dance ^^
- 90210

4 saker jag gjorde igår.

- Va i skolan
- va med nina
- blev kär i mr bootylicius från ängelholm
- skratta så ja grät

4 saker jag ser fram emot.
- hösten, om ja kommer in ^^
- Sommar
- få använda mina fina höga skor
När mitt liv slutar bitcha tillbaka

4 favoriträtter.
- Albansk paj
- nachos/tacos
-spagetti å köttfarssås
- grillat med NÄSTGÅRDS potatissallad och vitlöksbröd

4 saker på min önskelista.

- PENGAR
- BIL
- Nintedo DS, himla nice ^^
- Resa till cali imorn ^^

4 personer jag utmanar.
utmanar alla ;)


S & E & A :)
XOXO


..

Dumma jävla IQ-befriade okänsliga sjuka omogna nyfikna elaka människa, ställer en sådan fråga mitt framför alla som om du har någon som helst rätt till det, du gör mig illamående, 35 år att växa till sig på, men de hände visst inget. OJ!  Inte för att de spelar någon som helst roll va du tror, va någon annan tror heller, Huvudsaken är att jag vet.
Fy fan


No motivation, what sooo ever

nej usch, ja är nere och kärlar på backen. Så jobbigt. har inte lust med nått faktiskt, vill gå i ide till sommarn, TACK!
nu ska ja sova, imorn är de skolan, ska ha muntlig redovisning och ja börjar bi nervös, sfi ska komma coh lyssna och nu när ja kommit över "klasshindret" så om de vart bara dom spelar de ju ingen roll men nu är de ju massa andra! nej ja vill inte! så snälla , ge mig sommar, bra betyg och heltidsvick - TACK!

to be kicked when you're already down.

The day off

Idag är ja ledig, väldigt skönt för ja vakna imorse och mådde inge vidare, vet inte va de är. Känner mig skitkonstig. Så mina planer är , så lite som möjligt. knaske åka med till marie sen ikväll, de får de nog bli!
igår när jag kom hem så skrev ja rent mitt arbete, akcikar nog in de imorn morgon så ja hinner fila lite på det idag, men inget större! läste även läxan till på torsdag, ska ta igenom de nu och sen en gång imorn, känns som de sitter relTIVT BRA!
igår va jag och mamma i säffle, skulle köpa kattmat där. sen tvinga jag mamma å sväng in på LIDL, för dom har jättegod choklad där, yummi! sen åkte vi hem!  och då gick ja till arta, vi grejja lite och ja fick skjuss hem, kom ett rådjur mitt i väga, uschla djur! ;:P

japp först lite plugg, sen sista harry potterfilmen, har ju haft lite maarton sådär ahah ;)
xoxo

Hinkipunkar

Halloo!
har en alldeles perfekt position jusst nu, ligger som en padda på sängen och kolla på harry potter och bloggar, tjuvläser andras bloggaroch funderar på va ja ska göra när ja tagit-de-lugnt klart! ska nog skriva ner mitt arbete, lyssna igenom kap 4&5  och sen fika något ;) åt ju mat för sisådär en timma sen men de börjar fan suga i hungernerven igan, ah, hopplöst! :)
nej, ingen friskis ikväll heller, min snotdiarre har ju slutat anfall men fortfarande lite krasslig, så de bli nog bara n sväng med B1 &B2, slutar nog i artas soffa :) tanker jag ahah! ja hade jallafall sällskap av henne hit, kul :P  hon skulle väga sig å fick en kopp kaffe haha! madens ja snaska gammel kinamat :P
ja, nu ska ja utnyttja dötiden och sen va effektiv, om ja orkar vill och orkar :P
skolan idag var förretsen ok, vi snacka "regler" och emanuel kant, han med förnuftsteorin, jag är inte helt såld än, bara för ja har vart i dom tankegångarna 1 gång tidigare ;)

färdig med fuffens ;)
xoxo

...........

Hallu..
Har fått,  världens huvudvärk, ska faktiskt ta och hoppa in i duschen, fixa iordning till imorn och sen sovA, FINNS INGET BRA att se på tvn heller, så ja lär inte missa något, känner mig apsleten nu, faan va jobbigt. aaah!
imorn ska ja ringa CSN , igen, så segt, :P

natti peeps


It*s my life

godmorgon :)
har precis ätit lunch, som frukost då men, hamburgare, fan va gött ;)
dagens planer då ? har inga haha :P mår mkt ättre idag, så morgondagen kommer gå som på räls, vill komma iväg och göra något!minsann.
eller ska väl typ plugga lite, baka något, städa lite, bara allmänt sådär :)
skulle verkligen vilja träna idag, men nog bäst å låta bli!! jaajaa :P

xoxo

neeeeeej

min fina magnus fick lämna körslaget, så pinsamt å bekänna, men jag är ju så kär i han. Tänk när jag och elina var på Liseberg för kanske 5 år sedan, så skulle Alcazar uppträda, ja trodde ja skulle dö va han är heeet, hooh ;)
men, ja drog mitt strå till stackan, ja rösta tillåmed haha! men, thats life ;) tyydligen!
sen bir ja så himla sugen på bil
denna ;)

så snygg
.
nu ska ja kolla på mumien, sen sova.
xoxo

The love you keep inside

http://www.youtube.com/watch?v=fcIyBok23aA&feature=channel_page

en så himla fin låt, lyssna och njut :)

Har nyss ätit ett kycklingspett, ris och me jordnötsås, de var mkt gott minsann haha! är så mätt så ja behöver nog inte äta mer idag, hooh., kollar på kanadas next topmodel, väldigt fint program faktiskt :)
nej,. tänkte bara tipsa om en fin låt, och lägga upp en liten bild ;)


 a hotspot in NY, saknar den tiden :/ haha

Sir fancy-pants

Gooodmorgon.
jag har en fråga, hur mkt snor får plats i näsan? och var kommer de ifrån. sånt får min minnsan inte lära sig i skolan, eller skippa ja den biologilektionen haha? whatever, har bara lite feber idag, men förkylningen är lika jävlig!.
nu ska ja försöka göra klart min arbete, inte renskriva men kladden iaf, men om ja är ambitiös kanske ja skriver rent de med, we'll see.
har iaf dammsugit och dammat nu imorse, bra gjort :)
skriver sen

xoxo

I'm sorry dude, you're out

Goodkväll ;)
har legat i sängen HELA dagen, vart supersjuk haha, men tog en superalvedon så nu är ja feberfri, men näsan rinner , ja nyser HELA tiden och är helt slut! jobbigt att inte göra ett skit!
sen blev ja deppig nu, för blondinbella åkte ur Lets dance, tyckte hon gjorde ett jättebra jobb, ja menar hur många skulle fixa all den pressen och allt de, och hennes attityd, säga vad ni vill om tösen men hon är fan en tjej men vilja. ingen jävla bitterfitta som kommer från en litem inskränkt håla som hatar att andra lyckas, en riktigt missunsam människa, nej BB, ja gillar dig, snygg är du åxå. allt i ett. ist går snusk CJ vidare, och tråkisen som glömde bort halva koreografin. Nej vet ni va. HOn kunde iaf hoppa runt å såg söt ut!

imorgon blir ja hemma med, måste va pigg till söndag kväll får då är de nytt pass på F&S, så himla kul, mitt mål till sommaren är att gå ner 5 kg till, helst 7, men dom 2 extra är nästa steg. all usavikt är jo som tur va borta, men nu kör jag vanlig mat, inga pulverdrinkar eller sån drit ^^ typ orka . har tillochmed börjat föra mat/träningsdagbok, så nu ska de hände grejjer, förhoppningsvis ;)

Nu kollar jag på harry potter, första filmen, dom är så himla mysiga dom filmerna, så sjukt fina och spännande och helt på min nivå hahaha! så nu ska ja återgå till filmen. sov så gott så hörs vi imorn, hoppas ja bli bättre . orkar inte ^^

xoxo

just love it.

WooOooW

Japp, dagen var väntat, är vrålförkyld, poor me ;)' nej får fan skärpa mig, mitt eget fel i alla högsta grad ;)
men de jobbigt, min frulle smaka inte ett skit, och mamma skulle göra pancakes till lunch , men de går nog ner ändå, haha!
annars har du ju ramlat ner flera kilo snö, så ja ska nog inte gå ut idag, kanske grejjar lite med arbetet till på onsdag
 och lyssna på kap 4&5. Ikväll är de ju Let's dance, I love fredagsunderhållnig ;)

xoxo

I'm not in love, It's just a phase

God kväll vänner och ovänner!
sitter i min fina gråa morgonrock ja fick av mamma och pappa när ja kom hem fr¨n tha US, den är ful men ack så tevligt mysig i fleece ;) har nyss ätit min smoothie och mitt knäckebröd med kalkon och gurka på! fick bli ett ägg med, dumma pappa som inte kokar färdigt det, gillar inte löskokt, uuuh, så ja hällde ut gulan haha! bläh!
lämnade hemmet vid 6 för en promenad innan passet, träffa alex och halka runt i stan, hatar is , fy fan :P Flytta till staterna igen ? who knows ;)
japp, 1 timma hopp å lek vänta, va gött å svettas ;) sen gick ja hem då, i kylan, wuhu!
idag har ja pluggat, börjat på mit arbete, måste verkligen tänka fram å illbaka, jämföra och diskutera så ja får med allt osm krävs för fina betyg, de väsrta skulle va nu om de inte alls blir bra, att läraren inte blir nöjd, jag behöver bra betyg, thats it. bara ja som kan styra det, läsa läsa läsa och lyckas lyckas lyckas. Självdiciplin och målmedvetenhet är de som jag kämpar med! Är  jag inte ganska inspirerande haha :D?
wellwell, ett arbete skrivs intr av sig själv, ska kolla lite mer nu, sen ska ja kolla på film, blev så himla sugen på mamma mia, eller harry, vet inte ;)
laddar ner twilightserien nu, ljudböcker is the shit, jonas gardell kom ner snabbt, tur ja har ;)

avslutar med en bild och min fina lillebror :) xoxo



strobelight

Yey, torsdag, Idag börjar heljen, eller hur ?!
gud, idag är de en bra dag, kännde jag på mig när ja kom upp imorse, hade vård och omsorg rfån 9-12, fick mkt gjort haha, vi har döpt våran gubbe nu, ERIK ERIKSSON från ERIKSTAD. Johöjden av fantasi ;) ja la Rudolf som förslag, men den lappen drogs inte haha :( Annars hade Elins Eilert förslag gått hem. men slumpen gilla erik, så maja agera präst och vi döpte gubben haha! ni kanske undrar va de är för gubbe ja snackar om, iaf vi har en gummigubbe som vi ska tillämpa alla sjukdommar och sånt på, han ska vara vår "kanin" som vi testar på. kommer bli skitbra!
sen så fick de bli fika, rulltårta och kaffe, mumma ;) utan erik då, han låg kvar i sängen haha!
sen hitta vi på hans historia och va de är för fel på han. detta blir göörbra!
fick sluta lite tidigare, ja promenera hem, gött att lite is försvunnit så mn kan röra sig normalt haha. ja åt körrfärssås å makaroner idag igen, mums :) å nu har mamma tagit upp några hallongrottor ja baka igår, vi ska fika :) men första ska ja läsa kap 4 och 5, till nästa vecka, ska ju spela in hihi ^^
sen måste ja börja med mitt ursla arbete, måste fundrea ut något bra!! MVG here I come.
ikväll ska ja på F&S, bästa vanliga passet idag ju, annars är ju stepupen på söndagar favvofavourit. Är fortfarande hostig och ont i halsen, men man kan ju inte deppa ner sig för det!
Hörs senare!

xoxo



I miss starbucks ♥

What just happend ?

Rökt en cigarett ? Yes
Druckit så mycket att du spytt? ja de har hänt :P
Krockat någons bil : ao :P
Har krockat med moppe : nepp
Stulit en bil ? Nepp
Varit kär ? inte på jätteriktigt
Blivit dumpad ? inte på jätteriktigt
Haft sex på offentlig plats ?dåligt med de haha
Snattat ? de har hänt
 Varit i slagsmål ?.haha kom hem med en fet blåtira när ja va 10-11 .hahaa  
Smugit UT ur dina föräldrars hem :nej, aldrig behövt
Haft känslor för någon som inte känt tillbaka ? Joe
Blivit arresterad? nejj
Gått på en BLIND DATE ? nepp
Ljugit för en vän? vita lööögner ;)
 Skolkat. Ja
Sett någon dö. Ja
Varit till Kanada?  japp
Varit till Mexiko? nej men vait 1 mil ifrån ^^
Flygit flygplan? ja
Gått vilse. haha jaa
Rest runt I Sverige? yes
Besökt Washington DC ? nej skämms va haha
Simmat I havet? i nästan alla hav ^^
Känt som du skulle dö? nnja nej
Gråtit dig till sömns? nej, fats innan ja somnat, men när ja somna grät ja nog inte
Lekt tjuv och polis? JA, eller polis å tjuv heter d ju
Nyligen ritat med färger? nej ja gillar inte att måla
Sjungit karaoke? jaaaa
Betalat för maten med enbart mynt? haha nej
Gjort något som du lovat dig själv aldrig göra? jao
Busringt klart
Skrattat så mycket att någon dryck kommit ut ur näsan? nej, men men typ snorattack, vätska iaf haha
Fångat en snöflinga på tungan? yes
Dansat I regn? jaa
Skrivit till Jultomten? ja
Blivit kysst under en mistel? nopp
Sett solen gå upp med någon du tyckt om? ja
Blåst såpbubblor? klart
Grillat på en strand? mm ;)
Gått på en fest du inte var bjuden till? ja haha
Åkt rullskridskor? jaa
 Åkt skridskor ? jaa
Något smeknamn ?anni
Pappas namn? Bosse
Mammas namn? Ing-britt
Favoritdricka? cola
Tatuering? no
Kroppspiercing? JA
Födelseort: näl, trollhättan va?!
Favorit semesterort? san diego
Har du nånsin vart I Afrika? Nej.
Någonsin stulit en trafikskylt? nepp
Favoritmat? albansk paj och tahi
Favoritdag I veckan? LÖRDAG
Vad gör du för att koppla av ? lägger mig på sängen och släcker
Meddelande till dina vänner som läser detta: snygg röv ;)
Hur ser du dig själv om 10 år? de ser bra ut ;)realistiska mål iaf!
Vad gör du när du är uttråkad?  datan, tv, mobil, går ut, ipod
Vad tycker du om att få? allt ;)


avslutar dagen med en fin lista.
jag och mamma har kollat på topmodel och made in swéden.
snart sova, skola imorn,
xoxo

To the left !

hej kvällen!
har fått en del gjort idag, hör å häpna, plugg, bakat hallongrottor ( ey nån som vill komma på fika ;P?),vart å handlat med mamma  och vila! tog mig värsta mysstunden, elle ja gick in å duscha med massa nya products ;) sen var de insmörjning, manikyr och facetreatment för hela slanten! så nu är kl 7 och ja har mina PJ på, redo haha!
snart börjar topmodel, men ja tänkte hinna läsq in kap 1 och 2 i vårdboken på datan. så ja kan lyssna och hänga med ^^ soo first grade men fan så underskttat :D

xoxo

Du är tyvärr inte så intressant, men tillräckligt

God onsdag!
vakna pigg  fast halsont, drog upp persiennerna och såg hur de såg ut, hatar att gå i slask, fy fan, går man å halvsnubblar å blir pisseblöt, ja roligare saker har man ju vart med om!
9 börjar man ju iaf, började med ett grupparbete om studenten, en ganska weird tradition men iaf! blev typ klara, ska bara gå in å se om ja hittar nått mer specifikt om varför å så! man satsar  ju stort haha ;) sen så var de slut för idag, då ringde ja mamma, gick in på konsum och köpte köttfärs å hem å fixa iordning, vilken kockarinna jag är! å gott blev de, hooh !
och nu delar ja säng med lillebrodern, ja ska plugga. vi har en uppgift till nästa vecka och sen ska ja läsa i vårdboken, de ska ju göras till imorn, ja har ändå vart jävligt effektiv men har ju lite kvar!
tror ja skippar F&S idag, känner mej ganska seg, eller väldigt seg tillochmed!
annars är de ju topmodel idag, de ska ses, för dom avsnitten som är nu hade ja inte sett i usa, wellwell.

skriver sen.
xoxo

Let the games begin , BITCH

hej, gudars, mina smalben gör så ont, no workout tomatröv!
har hittat 2 fina bilder från studenten, N'joy ;)
ska sova snart, skola imorn, människan socialt och kulturellt, mkt intressant!


HAHAHA jag och arta dansade, ser ni dödslyftet ;D

alex och arta var söta haha

Caring is sharing
xoxo ;)

Work hard !

Hallu. nu ska ja snart kila iväg å träna, blir grejjer det, känner mig inte helt 100, men här kan ja inte sitte restan av kvällen, vore ju för sorgligt ^^
längtar massa efter Dani och Anna, som sagt, måste ta å ses snart :) och arta sitter i uddevalla och ugglar, elina sitter i karlsta och ugglar ( och pysslar ;) och sandra ugglar INTE ;) och Nina ugglar och bangar säkerligen friskis haha, och alex ugglar i dansstudion , therese ugglar säkert åxå, eller äetr kebab och kollar på sunes jul, vem vet haha!jag har ugglat hela dagen , hm, konstigt ord de där, "uggla", men men ;)
nu ska ja packa å ge mig iväääg!

xoxo

göra om bloggen?

ja skulle vilja göra om här, men har INGEN aning om hur man gör, sandra gav mej lite tips, så ja ska nog kika upp det ;)
annars är ja ju ledig idag, men har dragit på mig nån sleten halsskit så ja har lite ont :( var på stan och köpte apotekshalstabletter, får se om de fnkar!
annars måste ja städa mitt rum, har blivit lite dammfreak så de ska helst va rent här, fan va man kan förändras. förr städa ja aldrig, tills de inte gick å andas normalt haaha!
som sagt, lets get to it, och sen ska vi se om ja kan få ne lite presonligare blogg ;)

xoxo

Beautiful, dirty, dirty, rich, rich, dirty, dirty, beautiful, dirty, rich

Woow, de godaste ja vet nu är smothie med jordgubbar, kiwi och clementinjuice med vaniljyoghurt. mums!
har vart å tränat, har ont i smalbenen och huvudet så ja ska nog lägga mig snart! är sugen på att kika på harry potter, nån av alla filmer, men ja vet inte. kanske mamma mia, den är ju med fin i bött ;)
gud va ja längtar till sommaren, vill ha värme och bojkotta jeans som ja har börjat andväända nu för ja går i skolan ooch anfvända mina snygga dojjor :) vill vill vill vill nu nu nu nu nu :)
sen har ja ringt csn idag, blir så irriterad!
näe, va ska mann hitta på imorn då, den eviga frågan ;)

well well.
xoxo

Come what may

Hallo!
är så hungrig å trött, bli nog å fixa ihop något lättt, sen lägga mig och kolla på film :) ut vill man inte gå, gått tillräckligt idag>!
de va bra iskolan, tidigen går verkligen sååååååååå fort!
och ikväll blir de F&S, så nu måste ja återhämta mig haha!
hörs sen!
 MAAAAAAAAAAAAAAT.
xoxo

You're toxic

hey.
still mad ;P
de snöar ute, så masigt å gå i snö :S tänker på morgondagen då, visst mysigt, men fy, vill ha vår nu!
har nyss pratat med elina, de myset ;) och druckit min bärsmoothie, yummi.
och nu ska ja nog lägga mig och kolla på TV, har ju gjort de dock i stort sett hela dagen, men whatever :P
packs väskan åxå, mkt viktigt ;) och lägga fram kläder , och fixa batteri till min gamle MP3, man tager vad man haver ^^ haha!
well, sleep tight peeps!

xoxo


jävla kuk ipod

JAG BLIR SÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅHÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄ
ÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄ
ÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄR JÄVLA FÖRBANNAD Å ARG NÄR TEX MOBIL,DATA ELLER IPOD INTE VILL FUNKA, och jag har alltid turen att de allt ska krångla, óch nu har min ipod gett upp, 3 månader funka där, jävla säffleprylar :P
nu ska ja på step up, kanske får ut all ilska där så ja är snäll tJej när ja kommer hem för bådE mamma pappa å patrick har fått nu så de räcker, dom stackarsna. MEN JAG ÄR FORTFARANDE SÅ PISSED!
JÄVLA KUK IPOD


from up above

Har precis ätit rostade mackor och varm choklad, yummi!
och nu är de 90210 och de är såå bra, har ja sagt de förut, att ja bara älskar 90210, går på tv400 måndagar ! ;) lite obsessed om man så vill !
ska ja städa lite kanske, damsuga har väll aldrig dödat någon ;)

xoxo
 

summer of 69 ;)

hej vänner :)

Igår vankades de kalasmiddag och massa folk här hemma!, jag och lisette lekte HELA dagen och de var mkt trevligt :) sen på kvällen drog jag och alex hem till arta, satt där och drack "liite" och sen kom arlind, vi drog till HC, var så jäävla kallt, fy fan :P På HC va de ganska tråkigt, meen va hade man väntat sig, ja gillar bara anfallsarmen som alex och arlind är himla bra på hahahaha!
kom hem sent, vid 4 närmare bestämmt , då käka ja lite chips å somna, grisig i bött :P
och idag sov ja länge, elina skrev förut att hon var i stan så hon kanske kommer hit, har ju en hel vecka  att komma ikapp  på. kolla in hennes blogg förretsen, sofiaelina.blogg.se
men senare blir de att röra på fettet :P step-up, wei!
och imorn ska ja till skolan, wei igen ;)
xoxo

The reason that the sky is blue

Halloo.
idag fick ja finfrukost, mamma gjort pannkakor så de slank ju ner utan större problem ;) inte för många för om en timme typ ska ja å therese gå till stan, köpa kebab å totillasbröd å lite grönsaker å sås och fixa  till hemma hos henne, snacka massa SKIT och ha de mys!
senare ikväll drar ja till arta som kommit hem från Kosovo, baah, och de är ju hennes födelsedag ida med, GRATTIS BABE!
Å så måste ja berätta om en riktigt rolig sak som hände mig igår haha, jag är såå klantig! ja skulle gå ut med alex en liten kortis, och ja fick på mig massa kläder och mössa å grejjer, sen hitta ja inte mina fingervantar, sprng runt å leta men till slut sket ja i dom, dom var liksom BORTA! så gick ja ner till han å vi gick till ica så när vi står i kön slår han mig på huvet å säger, va har du där?, så dar ja fram mina fingervantar som legat som en boll på huvet HELA tiden haha, mötte ju massa folk påväg ner å gick rnut på ica med mina vantar på huvet HAHAHA unfer min fina mössa! fatta va lycklig ja blev som trodde ja hade tappat bort dom haha! Ibland är ja klockren, IBLAND! ;P

well, skriver nog senare! Måste fixa iordning mig och städa lite ;)
xoxo

Suddenly I see

hej!!
idag va ja SÅÅÅÅÅÅÅ trött när ja vakna, sjukt, somna nog vi kanske halv 11 , och sen upp halv 8, så nästan 9 timmars sömn och ja höll på att dö. men ja kom iväg iallafall, läraren var sjuk så vi hade grupparbete, sluta tillochmed lite  tidigare, de va gött.
men annars har dagen vart helt sanslöst seg. jag är som sagt så trött, men om en timme är ed friskis så nu ska de röras på sig.
sen ringde arta förut, hon är i uddevalla och kommer hem imorn! weii, men först ska ja luncha med therese, vi ska göra kebab och grejjer :D kommer bli så jela gött :D
jaojao. nu the hills!

xoxo

My victory is your defeat

helluu!
Nu sitter jag här, påklädd och redo en timme för tidigt, har brännt massa bilder som ja hade på datan, fall en skulle krasha eller nått annat kul, man vet ju aldrig :P
Prata ,med arta på msn förut, hon skrev att hon kommer hem snart, men ja fick inte veta när ^^ trött man bli :P
men nu ska ja vart fall läsa lite i vård och omsorgsboken, en är ju överambitiös som sagt ;)

vill ni se lite gamla bilder ;)?

hahahahaha i bulgarien, elivs look-a-likes ;)


haha på studenten, jävlar va snyggt haha

ja fick åka motorcykel hem, skiträdd ^^ haha


jag å nina å elina, gudars ^^

å såhääär såg det ut när vi kom hem från usa, ja ser ju jävligt lycklig ut haha

well, cya bitches

Are you holding back ?

hej mina små blå :)
bra dag i skolan, och fått mina böcker nu med! så nu ska ja lägga mig och läsa, sen vila å sn ska ja nog till stan med mamma, måste hitta Ben&Jerrys glass, vet nån var man kan köpa i stan ? jag är i stort behov!!
och ikväll blir det ett pass igen , är så taggad ;) maha!

xoxo

Pokerface

kul att så månbga är inne, även fats ja uppdaterar dåligt :P
idag iaf har jag vart ¨på näl, med lilla sjuka alex. haha nej de var inte så farligt, jag studerar alla sköterskor som sprang runt , ser ju inte alltför svårt ut :) haha..
sen åt vi mcdonalds och kolla i affärer,haha. köpte godis å åkte hem. höll dock på att somna på vägen hem, men ja pinna iväg till Friskis anyway, FY FAN , hooh :O
och nu sitter jag på sängen, ska packa mina lilla schoolbag och lägga mig, cause Im so fuckin' tierd
Människan socialt och kulturellt imorn, ser vi allt fram emot!

xoxo

Your not the victim

hallo!
idag har ja vart i skolan, hade en jätterolig kurs som sätter fart på tänkde och pratande å diskuterande ^^ och tiden gick fort, 3 timmar flög iväg. och ja hade nästan sönder kaffeautomaten i cafeterian, kanske inte var så farligt, men de känndes så haha ;)
innan ja gick dit ringde ja CSN imorse ( klart), ja maila om sommarjobb ( klart) och när ja kom hem hade jag fått tid för pricktest, men var tvungen  att byta tid, så då fick ja ringa Vårdcentralen. och ringa adlibris om mina böcker dom INTE SKICKAT ÄN! hon bara å vi är efter å bla bla bla. SER DE UT SOM JA BRYR MIG ? ås, men dom skulle förmodligen komma nu i veckan, irriterande! bra att nina har böcker ;)
när ja vart hemma ett tag impulssnodde jag bilen och åkte till jysk, vet i va ja hittar ? en pläd med döskallar på ;) så lycklig :)
nu börjar 90210, och om 3 timmar typ blir de F&S, woho!
skriver senare :)
 xoxo

 

The savior of the broken

Som sagt, hr lekt lite med bilder, tänkte lägga upp några för den som är intresserad ^^











Allt med bara lite färgändringar. but anyway.. nu ska ja sova, imorn tar jag och nina klassen med storm ;)
nattinatt

Born ready

imorse kl 6 blev ja inringd för jobb på illern, som ja trånat etfer detta  ^^ va så gött å göra nått annat lixom. så ett 8 timmars arbetspass väntade, och de var mkt trevligt ^^
kom hem för en halvtimma sen, så ja har precis käkat lite middag, men nu blev ja sjukt sugen på godis :D inte bra !
vet inte va ja ska hitta på nu, mer än sta'da lite, en är ju sjukt duktig ibland, och på bra humör :D imorn blir de etik och livsfrågor  och F&S. jag är laddad!

xoxo

"Sen ska ja rida naken på Gotland till sommarn"





i brist på annat gillar ja att pyssla, ska nog försöka fixa photoshop, eller de kanske är överambitiöst ^^?
jag är tröött, kollar på körsslaget, har tillåme röstat på magnus (L)

baby you were right!

hellu.

idag har Elina vart hemma, så vi har grejjat å haft de trevligt i bött faktiskt, tihi :)  och nu är kvällen oplanderad , de va så himla kallt ute så ja stannar nog inne! , tråkig som man är ^^
Nya avsnitt av The hills nu, som ja dock redan av sett men ^^ springe rrunt i new York å ja vill HEM ;)

xoxo

bring it on bitch

Kan börja med att ja lekt med nina idag, fan va de har vat nice, verkligen, precis som gamla tider när vi hängt ihop som två muppar, träffat mkt snyggt folk och fått gjort en massa saker, Och hon ska gå omvårdnad med vilket ja är SÅÅÅHÄÄÄÄR glad för , fy fan va kul :)

Körde hem henne för en timme sen, då blir ja påmind om hur dåligt de mesta har gått sen ja kom hem, livet och bitterfitter bitchar tillbaka och nu känner jag mig överkörd,ledsen,arg,ensam,dålig,deprimerad och som skit! Nuär mitt vanliga liv tillbaka och jag är tydligen sooo screwd , nu ska ja lägga mig och gråta färdigt ( har nyss börjat) och hoppas att En solstråle vaknar imorron och som ska bitcha tillbaka mot alla som behandlar mig som skit, Fuck U. men som sagt, jj ska gråta klart nu!
dessutom ska ja möta elina vid stationen imorn, vi ska leka och äta köttfärssås! :)

Kanske är dags att vara ärlig nu ? Jo, men ni får börja, ja hoppas bara att nån där från ovan ( or under) är med mig!
xoxo

you don't really want to mess with me

gokvällen :)
jag har haft en olagligt slapp eftermiddag, vilket har resulterat i världens huvudvärk , tyvärr ^^
och jag är dessutom superglad nu, för nina ska hoppa på omvårdnad, weeeiii, kommer bli perfekt, och KUL dessutom, fan va nice ;)
idag är de verkligen inget att titta på på tvn, så ja ska be mamma göra 2 inbakade flätor, ja ska hämta massa nötter och något jävligt hälsosamt att dricka ;) oh sätta på en bra film ^^
Imorn ska ja upp tidigt medska med Nina till karlberg för hon ska hämta lite böcker, jag ska lämna den dära matte c boken, ja gör iaf ett nytt försök haha ^^

varför nöjja sig med ford när de finns ferrari ;)?

xoxo

keep up the good work ^^

wuha, en ny dag, och ja har vart i "skolan".
känns hur bra som helst, ja är som sagt redo ^^ dock inte fått mina böcker ÄN, men dom kommer väl idag eller imorn, kom igen liksom ^^
sen gick ja till karlberg, leta efter marie men hitta inte henne, så då prata ja lite med bruce ist, what a man ;) haha!
hem å käka , köttfärssås å spagetti, de va gott .
nu har ja å lillebror kollat på desperate housewifes, men han dumpa mig så nu ligger ja här själv, är riktigt trött, men ska inte somnaför då ligger ja halva natten och de händer ingenting. de är trögt!
nu ska ja skicka några mail . yeah ;)
å noppa ögonbrynen och lite nagelfixning ^^

skriver sen
xoxo


På den sista bilden står ja å arta å kramas i  california,with feets in the pacific ocean (L)

Thats where you belong

Hallu!

sitter och slötittar på grammisgalan med mamma och lillebror :), in flames fick pris för bästa hårdrocksband, säger ju säg självt då dom är riktigt grymma ^^, och låten med Timo va ju bra, nått för in I-Pod, definitivt!
va ute förut å gick med, fy fan va kallt de är, uuäh!
å är så nervös för imorn, usch :S men de går bra va , haha ?!
så nu ska ja snart hoppa in i min I love NY PyJamas och dra täcket över huvet och hoppas på att ja somnar ;) vill ju inte ligga å dra till 3 som igår, så jobbigt!
well, wish me good luck, again ^^

sleep tight, don`t let the bedbugs bite tonight
xoxo




I would care .. if I'd cared

hellu suckers ^^
Vid 12 ungerfär va ja helt död. så ja la mig och sov till halv 4, inte värsldens smartaste drag, men va som sagt helt död ^^ Mamma kolm hem då så vi drog till Profab och kika runt lite, döda lite tid ;) och dom har såå mkt fina grejjer till mit framtida liv haha, typ pepparochsaltkar som är två gubbar osm kramar, typ rosa och svarta spagettirör och jättefina skålar. Sånt ja SKA ha ^^
och nu då, har precis ätit lite mat å godis så nu är ja sprängfyllad känns de som haha!
tror ja ska gå en sväng nu, innan grammisgalan :)
 xoxo


I used to look the other way

hellu babes,
Besökar rekord igår, va fan va de om ;)?
har vart hemma ett tag nu, smällt i mig en Konsumsallad ja trånat efter ett par dagar. Å de bästa av allt att dom hade räkor, som legat i burk, ja gillar inte färska ( smakar konstigt och för mkt bös ^^) så nu är ja mätt och belåten^:)

uppe med tuppen var ja ju Åxå, de va ju möte idag inför omvårdnad, kan jmu säga att jag är uberladdad, snodde pappas hysteriskt fula kalender och nu ska ja fixa antäckningsböcker. sen gick ja till ICA och kolla fall mina böcker kommit, de hade dom INTE! så ja åkte med pappa hem å ja ringde adlibris där ja beställt från den 26 Dec, tror ni dom hade skcikat dom än ? NÄÄE, så nu ska dom la komma snart, och för att ja fått vänta så skulle ja få snabbaste leveransen, utan extra kostnad, de ni ;) så förhopningsvis på fredag eller måndag anländer dom. Så ja är redo. Dessutom börjar jag IMORN :O haha känns så sjukt, å de är lååånga dagar, 9.00 till 12.00 och sen uppgifter ovh läxa, så de är vekrligen heeldagar, och ja ska ge allt, minst VG, ska läsa Etik och livsfrågor, Människan socialt och kulturellt och vård och omsorgskunskap. Sånt tycker ja är så mkt mer givande än typ matte occh svenska ^^ så detta ska la funka ^^

Nu ska ja grejj LITE, hitta min döskallekalender och snygga till min n ya ^^ , plus kolla va ja ska ha på mig för imorn, man vill ju göra gott intryck , glasögonen ska med , så ja ser lite läslus ut, haha!
senare blir de en långpromenad och ikväll är de grammisgalan, In flames och takida ska uppträda, wei

Xoxo

feel the rain on your skin

håret blev bra, jämt och nya fräscha toppar, var på tiden ^^
HOH, imorn smäller de som sagt ;) nu ska ja se va ja ska ha på mig , inte försöka för mkt allafall. men kul att ja fått världens finne på kinden, bah ;)
är så hinmla trött, ska nog lägga mig efter topmodel, inte ha lillebror här idag allafall ^^
well, wish me good luck :D


Tio första:
Första bästa kompis:
charlotte
Första bil: Vår volvo 9,40 hade ja enam hela förra sommarn ^^
Första kärlek: M C ;)
Första husdjur: Max :)
Första semester: småland, fats utomlands riktig semester va la bulgarien ;)
Första jobb: Riktigt är väl illern I guess
Första köpta skiva: vet inte
Första riktiga kärlek: Inte haft nån ;)
Första piercing: öron
Första konsert: Hmm

Nio sista:
Sista alkoholdrycken: på nyår
Sista bilfärd: Igår till gymet
Sista filmen du såg: Treasure planet
Sista bubbelbadet: lääänge sen ^^
Sista spelade cd: på datan britneys nya, circus
Sista gången du grät: Har inte grinat på ett tag
Sista måltiden: yoghurt,äpple,kiwi,knäckebröd och färskpressan apelsinjuice

Åtta har du nånsin:
Dejtat en av dina bästa kompisar?
Nej
Blivit arresterad? 33 ggr, hha nej
Blivit kär vid första ögonkastet? Nej inte KÄR-KÄR, men kär-kär kanske ;)
Varit på tv? Dåligt med de
Fått ditt hjärta krossat? Lite kanske
Sagt att du älskar någon utan att mena det? nej
Haft ett one night stand? Nix
Busringt till nån? Jaa ;)

Sju saker du har på dig:
1. Rosa VS mjukiströjja
2. Rosa VS Mjukisbyxa
3. trosor
4. BH
5. tofflor
6. stickade knästrumpor
7. diadem

Fyra personer du kan berätta allt för:
1. Arta
2. mamma ?
3.
4.

Tre val:
Svart eller vit? Svart
Sommar eller vinter? Sommar
Choklad eller chips? Chips och choklad heter det ;)

Två saker att göra innan du dör:
1. Bli lycklig
2. barn

En sak du ångrar:
Att jag valde samhäll för typ 4 år sen ^^


xoxo

Americas next top model

Hallu.
vid 2 gick ja ut, gick i hela 1 och en halv timme i "rask" takt minsann ^^ stannade på ICA för ja skulle köpa hårfärg, nu ska utväxten utrotas. sitter faktiskt med skiten i nu, så om 10 minuter ska ja hoppa in i duschen . Alltis lika nervös, även fats ja gjort de tyå 10 ggr själv ^^
sen fråga ja mamma fall hon kunde klippa mina toppar, så de ska hon göra, snäll mamma ja har ^^ fats bara typ 1 cm, högst 2, ja sparar ju ;)
sen skulle ja fixa min färgningstshirt, en gammal ja fick av pappa, men de hade krage så den klippte jag av, Tror ni inte ja råkar klippa av mig min långfingernagel med i skyndandet haha ? JO, så nu har ja relativt korta naglar, ja sparar där med ^^ fan, så klantigt haha!
och ikväll börjar nýa topmodel med. måste ju ses, definitivt ;)
guuud, imorgon börjar det, eller de är ju iofs bara "möte" men då får man ju se alla som går där, som sagt, ja är nerv ös haha! funderar på om ja ska ha med något ?! tror inte det men :S
japp nu ska ja snart hoppa in, de kliar ^^,

en lista kommer ikväll, sånt ätr väl alltid trevligt ;)

xoxo

So tierd of being here

baah!  jag ät trött och uttråkad, ska nog slänga på mig kläder ( massvis ) dricka en shake och sen ut, tror ja ?!.
egetligen bordea ja bara va hemma, min sista dag innan ja börjar skolan, börjar bli himla nervös actually , mihi!
ag  är så himla sugen på en konsumsallad ^^ de är ja ;)
haha, åh, ja vill åka bort!
åå förresten, lillebror den jävlen ha legat och SNARKAT och BRETT UT SIG och TRAMPAT PÅ MIG och LEGAT PÅ MINA STACKARS BEN precis heela  natten, vid 7 imorse gick han. fats de va mysigt ändå, den jäävlen ^^
Pussss

Do what you're told

Brukar du komma i tid: Jo
Vad hade du i din mun senast: Vatten
När mår du bra: När de går bra!
När blev du fotad senast: Hm, igår
Hur känner du dig nu: trött, bored ^^
Kan du laga mat: Jag är grym ^^
Vad pluggar du: Börjar omvårdnad på onsdag
Vad tycker du om fötter: usch
Är du smart:  jadå ;)
Vad har du på dig: Mysdress från gap
Är du aktiv i skolan: kan ju bli bättre ^^
Vad saknar du: LOST
När och varför grät du senast: Gud ja vet inte ?!
Var det pinsamt att svara på det: oh jaa :P
Hade du en bra kväll igår: Ja det hade jag. :)
Din favoritdryck på morgonen: Apelsinjuice
Vad ska du göra i sommar: förhoppningsvis ska ja väl jobba ^^
Är du nöjd med ditt liv: De kan ju alltid li bättre
Vad vill du jobba som:  sjuksköterska, eller astronaut ^^
Har du tråkigt just nu: Jo
Vad gör livet värt att leva: Mkt ;)
Vad i livet ångrar du: inget än så länge, inget stort!
Är du musikalisk: nej fy fan ;)
Vad lyssnar du på för musik: Allt möjligt
Kategoriserar du dig själv i någon stil: Ne
Är du bortskämd: Nej, eller kanske lite
Är du trött: Jao

Din första
Operation: Har aldrig opererats :)
Första piercingen: Öronen
Första bästa vän: charlotte
Första priset: MInns faktiskt inte
Första sporten du började på: fotboll
Första husdjuret: Max, en liten mus
Första semestern: nog i småland ^^
Första konserten: darin/magnus uggla haha ;)
Första kärleken: magnus carlsson ^¨

Favoriter:
Filmer:  har såå många, typ sagan om ringen å harry potter å alla J D filmer ^^
Tvprogram: 90210
Musik: så olika
Drink: gillar fruktiga grejjer
Kroppsdel (på kille): ryggen
Sport: vet inte ^^
Plagg: ja e ju svag för myskläder ^^
Skola: jadu ?
Bok: harry, of course :)

Just nu:
Äter du: Inget,
Dricker du: Inge.
Ska du: kolla klart på 90210
Lyssnar du på: Adrianna och navid
Väntar du : att ja ska bli trött
Tittar du på: 90210

Vad du föredrar (motsatta könet):
Läppar eller ögon: Ögon
Kramar eller kyssar: Kramar
Kortare eller längre: Längre
Snygg mage eller snygga armar: Snygg mage :)
Busig eller lydig: Busig, haha

Gud, vilken kort dag haha ^^
imorn ska ja iaf upp vid 9, ska ut å gå läääänge och snabbt, gjorde sista passet på gymet idag som sagt. sen åkte ja hem och fixa Nachos till familjen, vi spela Geni och ja vann INTE ;P skrot :
skulle egntligen till mormor, men de blev inte så, en annan dag :/
nu ska ja damma och damsuga, sen fixa mina naglar ^^

gonatt

Reaching for something in the distance

godmorgon ^^
nja, har ja vart vaken i en timme då men, precis ätit frukost och nu kollar ja på The hills. Börja kolla på de i USA men arta har alltid snackat om de. och de är faktiskt mkt bra! och dom är ju I hollywood å man känner ju igen sig, så sjukt! :)
Egentligen skulle ja gått ut å gått nu, men ja orkar inte ^^ kanske senare ;)
såg ju att de snöa igår, så ja hade förberett mig på påsåkning, meen, de va allt mesigt med snö som lagt sig , åh :(
 sen rensa ju ur mina fina data igår kväll med, så nu ligger allt sorterat å de är så gött. har nog bivit lite ordning å redafreak ^^
imorn är de sista dagen på gymmet med, får se med nytt kort, tror inte det men ^^
skriver sneare.
xoxo

questions I had, but didn't dare to ask

Föredrar du att vara singel?: OOoh ja, orka problem haha :P
Hur mår du just nu?: Skitbra
Senaste program du såg på?: celeb rehaB
Senaste film?: allt flyter, på bio ^^
Senaste bok?: The secret life of bees
Vad var det senaste du sa?: hej ^^
Hur ofta tvättar du ansiktet?: dagligen ^^
Vem vet mest om dig?: hm.. arta?!
Vad har du i ditt fönster?: en kaktus, 2 växter och lite hänggrejjer som prydnad
Vem var den senaste personen du umgicks med?: alex, eller lillebror, eller han är ju katt :P
Hur dags gick du och la dig igår?: somna vid halv 4
Vad ska du göra ikväll?: ska kolla på sweeny todd, fats de gills nog som inatt
Piercings: orona, har haft i näsan, ska göra de igen tror ja
Tatueringar: de kommer ^^
Längd: 165
Skostorlek: 37-38
Önskar du att du bodde någon annanstans: inte just nu, eller jo skulle vilja bo i en bungalow i thailnd eller caribien
Tycker andra att du är attraktiv: pff haha
Vill du ha fler piercingar: näsan då
Vill du ha fler tatueringar: man kanske ska börja och ha en först ^^ 
Vilka skor använder du: converse, ed hardyobootsen, elelr stövlar
Uppge din ålder? 20
Vad åt du till frukost? thaimat
Vem fick du senast en komplimang av?: Elina
Vad är riktigt jävla töntigt?: mobbning
Vart köper du dina kläder?: lite olika,
Varför gör du sånna här test?: i brist på annat
Hur bor du just nu?: hos mamma å pappa 
Trivs du med hur du bor?: ja, gött å bo hemma ^^
Har du använt någon hårprodukt? ja de har ja väl
Hur många speglar finns i det rum du är i nu?:2
Var är du nu?: i mitt rum. sitter i sängen
Saknar du någon nu?; arta kan få komma hem. skulle ju va kul å träffa mina usabrudar med!
När var du i en affär senast?: servicehörnan i stan förut innan filmen
Mötte du någon du kände då? näe
Tycker du om dina grannar? känner dom inte så bra, var roligare när therse bodde hemma :)
Vad drack du senast? en provie, den röda :)
Har du några högklackade skor? ja de har ja, så fina såå ;P synd bara att de är vinter :( haha
Vilken är din favoritfärg? svart och blå
Sämsta färg då?: typ orange
Vad har du för planer till helgen?:den är ju sluut :P
Har du en hårborste i din väska?: nepp
Hur många lampor har du i ditt rum?: hm, 4
Vill du ha barn?: et helt fotbollslag
Är det många som läser din dagbok på internet?: näe, runt 15 ^^ haha inte blondinbella direkt, men hon börja åxå på 0 :P haha
Vilken färg har du på dina underkläder nu?: har faktiskt döskallemotiv ^^
Längtar du till din nästa födelsedag?: neej
Brukar folk säga att du ser äldre ut än du är?: nej.jag matchar bra med min ålder tror ja
Har du rakat dina ben någon gång?: kanske någon gång ;)
Vilka språk kan du prata? Bra fråga, jag kan prata flytande svenska engelska, sen spanska har ja vart en jävel på ;)
Vilken stad är din mamma från ursprungligen? erikstad
Vilken stad är din pappa från ursprungligen?: Åmål
Hur många hål har du i öronen?6
Brukar du bada i sjöar om somrarna?: jaa :)
Född: 10 juli
Stjärntecken: kräfta
Snällast denna vecka: jag tror ja ;)
Vad säger du ofta: svammlar mkt!
Vem stör du dig på: att jag är arbetslös ^^
Har du blivit uppraggad: "skavitaensvängomeller?"
Har du dansat tryckare: jaonea
Har du delat säng med någon utan att något snuskigt hände: jadaa
Har du masserat eller kliat någon utan att ha några snuskiga baktankar: jajamen.
Har du brutit ett löfte: jo
Har du nypt någon i häcken: hell yeah
Vad gör du just nu: grejjar med detta ^^
Vilken var din första konsert: vet inte, typ darin och magnus uggla, en riktig liksom, fats fortfarande pinsamt ;D
Är du blyg: haha ja i början
Roligaste resa: USA
Har du sovit i din egen säng inatt: japp
Har någon annan sovit i din säng inatt: lillebror
Har din pappa glasögon: när han läser
Har din mamma glasögon: när hon läser
Har du glasögon:när ja läser ^^


har lite tråkigt ^^ yttepytte ;)

Celebrity rehab

fan va pissed ja är, min ainlägg kommer inte fram, baah :P
vet inte fall alla kommer nu kanske, den som lever får se ;)
ja kom alafall hem för en stund sen, och fick en fin överaskning, magnus å erik är kvar i körslaget, yey ;) fin lördgasunderhållning, ja veet ja veet, taantvarning ;D.

men jag var ju på bio med alex, såg "allt flyter", inte så bra som ja trodde, men helt ok ;) var dock jävligt kallt, både inne å ute., mina fötter var iskuber maha ;)

nu kollar ja på celeb rehab , fan va tragiskt, men dom satte ju sig i skiten själva så. men ändå, bra att de finns människor som vill hjälpa, för de behöver dom ju.


nu ska ja göra mig en knäckemacka :D med ost! tihi.
xoxo

Captain Jack Sparrow




Hold on be strong

nu har ja fått på mig kläder, sminkat mig, plattat håret och målat naglarna och städat medans filmen var på. så nu ska ja nog gå snart, får väl ta en powerwalk innan?! ja men de låter väl ok.
måste förresten snart färga utväxten och klippa mina toppar , får se nu när artan kommer hem ^^ klippa kan ja inte!
lekta lite med min cam åxå ;)

Do you know ?

godmorgon ^^
har precis ätit frukost, thaimat, ja dör va gott. fy fan :D
så nu la mig mig på sängen med laptopen i knäet och kollar på Pirates of the caribbean - at worlds end. Såå himla bra och rolig :)
sen har ja en plan för ikväll, ja å alex ska på bio, "allt flyter", har velat se den länge nu så hoppas den är bra, annars jävlar när ja tjatat så haha! sen skulle ja verkligen villa åka skridskor med, inte för ja kan men de hade ju vart svinkul, hade n fått lite new york feeling då :D sist ja åkte var ju me arta i bryant park, å by the way så kommer hon väl till sverige imorn, wiiiiii!
nu ska ja fixa mina naglar, allt som går att göra liggandes är ok i ca 1 timme nu haha!


radio city hall i NY, showen christmas spectacular där 2 åker skridskor på scenen

Xoxo

You knocked me out

helluuu,
hä händer de grejjer ^^ har nyss krossat mamma, pappa och bror i fia med knuff, fan va grym ja vaa :D min grej de va haha!
och mitt nyårsinlägg kom till rätta, va de värsta ^^
Humör: trött men rastlös.
Gjort: spelat spel
Planer : ska ut å gå
Ser på: sagan om konungens återkomst
Lyssnar på : filmen
Läser: bloggar
Dricker: vatten
Äter: choklad
Bästa: min ipod
Sämsta: fryser om fötterna
Vill ha: thaimat

ja ska ta mig en snabbsväng nu, sen ska ja hem och kolla klart på den fina filmen ja såg va på tv ;)

xoxo

Take my hand a we will make it

hej fredag.
va på gymmet tidigare med sandra, inte lika fit for fight som ja brukar ^^ meen, whatever!
blev lite pissed nu när ja såg att mitt nyårsinlägg inte kommit upp, va fan är de för stil ^^
tänker inte skriva nått nytt, ohnej. meen - de va superlyckat ^^ ..

puss

Happy New Year

hejs.
åh 1 januari, helt sjukt. men helt ok ;)
kvällen igår spenderades hos elina med mig,alex,johan,sofia och johanskompis å hans tjej. Hade så kul ^^ vi käka massa mat å spale spel och sjöng singstar ( fan va va ja inte kan sjunga haha^^) å beundrade dears julgranskulor å kolla på alla fina raketer å grejjer. mkt lyckat iallafall :) och idag är ja inte bakfull för ett enda öre, ja fattar inte haha! meeen klagar inte ^^
har mina nyårslöften med. fan va bra detta året ska bli, svårt å slå 2008 med hela usagrejjen men nu r de dags att gå vidare. eller hur.
nu ska ja städa lite, sen ska vi spela spel , hela familjen albinsson/carlsson. fan va nice!

XoXo


RSS 2.0