You're pretty messed up to


Fy va bra. Nu ska ja ta mig en sväng, söreduduu

My life would suck without you



åå ja tror ja kan ??,weiho. bästa youtubeklippet ever haha! Trollkarl är så gå när han dansar haha!
skulle testa Kelly Clarkssons nya låt, men de gick minsann icke!
ja är trött ^^
mos saft äpple :D

Like a Bitch, I would know

Godagars :)
Humpf , ville icke gå upp imorse, men hade visst inge val. så ja spatsera bort till esplanaden och gjorde mitt lilla 4 timmars pass som bara flög förbi, fick dock skjuss hem, hooh, va bra de är å ha föräldrar :) hem å grejja å sen har jag å pappa vart på stan , sen skulle vi till tippen å slänga skräp (miljöaktivister?), så såklart var ja tvunge att slänga pappa plast och metall, då kommer en såndär tippengubbe ut ur huset och granska varenda steg ja tog haha,. var livrädd att slänga något fel så han skulle tvinga mig hoppa in grejjen och ta upp det ^^ sen sprang ja till bilen och vi åkte hem ^^ hehe.
Har förresten klickat hem en jobb tunika, den är rosa, va är de som händer haha?? ja vet inte iaf  ;)
ikväll ser  de ut som att ja ska förslappa stjärten framför Lets dance, ska ju jobba hela dagen imorn så ;)
nu ska ja ta ur diskmaskin ( man ställer väl upp?)sen städa här och sen mysmysmysmys :)

xx

Geggamojja

helulu :)
Igår, damer och herrar va det en bra dag, skola jobb och rät i säng. Idag, damer och herrar va de skola, sen skulle ja bara innågra timmar, men fick gå hela kvällen ist, sjukt tervligt. men nu är min hjärna gegamojja så nu ska ja dra täcket om mig och nana :)
ska ju upp kvart i 6, jobba till 11 oxch sen till therese å kika på hennes nya apartment :) sen blir de finhemma kväll med lets dance I guess, och jobb på lördag frn 9-22. 
å just detnästa vecka ska ja nog upp till karlstad å kika på elinas nya hem, och kanske lite shopping, för vet ni va, fick löne spec förut och fick dubbelt av va ja väntat, va fan hände , 1 dag var de ( fet julgran ;)
jag vill ha massa grejjer, vet inte vad just nu men de kommer ;)

hur låter det när han fiser ? .... " flöjtljud "
varför år nivån farligt låg vart ja än kommer hahahah ??


You're not so happy now, are you ?!

dubdidu.
usch vilken huvudvärk ja hade förut, trodde ja skulle kräkas ut hela magen. men 1 g panodil satt där den skulle så de gick över!
skolan va ok, gjorde lite arbete å blahaa blahaa oxh sen åkte ja med mamma hem, eftersom halva fam albinsson/carlsson så hade vi bilen , så ja ska ta den till jobbet sen, gött å slippa gå ner dit å hem vid 10 ikväll, nehehu du ;)
å imorn blir de skolan igen, och sen till illern , så ja är väl hemma vid 4 I guess. Ledig fredag (än så länge) å jobbar 9-22 på lördag.
nu ska ja sova en stund, huvudvärken är på G igen, stön :P
xoxo

No pain inside, you're like prefection

Hellu smygers.
NU har ja pillat med arbetet, har bara lilla slutklämmen kvar, hoppas de är bra, att de är va fröken vil ha, kan ju inte säga annat än att jag försöker ;)
Nina var här nyss och lämnade sitt, hennes syster har fått en liten tös så hon kommer inte imorn, eller på torsdag, så ja får skaffa nya kompisar, haha :P
fick föresten låna prisonbréak box 1 av henne med, så nu har jag å göra ;) kanske har hela kvällen ledig, vet inte om ja ska på friskis, få se ;) måste nästan, choklad med hallon och semla, fy fan angelica, skämmes ta mej fan ;)
ååh dagens, totally forgot ;P
Dagens vill ha - den rosa kjortklänningen på klädcenter, så söt :P
Dagens klädsel - Jeans, linne , svart tröjja över
Dagens smink - Mascara
Dagens Frisyr - Plattat och inbakad lugg
Dagens Låt - Def lepperd - pour som suger on me
Dagens Planer - Göra klart arbetet och prison breAk, kanske träna ?!
Dagens Saknad - ;)
Dagens Bästa - Semeldagen :)
Dagens Roligaste - mer jobb
Dagens Dummaste - att jag inte har några roligare pärlor till min näsa
Dagens Misslyckande - TO MUCH TO EAT :P
Dagens Köp - tops, bomull, choklad ;)
Dagens Godis - choklad och semla
Dagens Humör - Stabil, nöjd

ska ta å ringa mormor, måste ju sprida glädjen ;)
xoxo

SEMELDAGEN :D

ä min favouritdag på året, jag rösta för varsin semeltårta i smyg, men de blev bara en liten fjutten en var ;P crap :P jaja, semla finns ju läänge ;)
Igår ringde dom från fölet, så ja ska in å jobba HELA lördagen, 9 - 22, 11 timmars heljOB is totally fine with me ;) och idag blev ja väckt av "chefen" på illern, så ja ska in melan 13 - 15.30 på 1b på torsdag, lite men ack så tacksamt då man är desperat ;) 5 min efter ringer dom frn esplanaden och undra om ja vill gå 15 - 22 imorn kväll, JAAAAA TAAACK ;) sen finns jag även med som nattpersonal där från och med idag, så de är inte helt omöjligt att ja får gå natt, suuper, har ju dock skolan men de skadar ju inte å ligga med liksom ;)
Är de bara jag eller känns allt bra nu ;) JOHORA :)
Har bollat fram och tillbaka på arbetet, så nu ska de bli av ;) I know what to do :P

XoxO

Better safe than sorry

Helulululuu!
Gudars, dagen ha fluge förbi, jag är dock tacksam , en dag närmare vår och sjukt härliga grejjer ( å vem lurar jag haha?)
Mamma skulle till illern och ha långdagsapt, så vi knata iväg. kom till skolan å hade etik, roligare har ja haft, men :P vid 12 kila jag och nina till tingshuset, skulle få lite coaching till de nya arbetet som ska va klart till åp¨onsdag, så nina köpte semlor ioch jag en sallad, sluta med att ja tryckte i mig semlan åxå, vem har sagt att man ska vara nyttig, bullshit, inte jag iaf :P nej, ja kan bara inte med när semlor trillar in framför en, skulle äta 2 utan tvekan, å börjar man må illa kan man låta den ligga en kvart, sen går de ner snabbt dom ögat ;) TESTA :D
efter det kila vi runt på stan och brände pengar, köpte ett värmeskydd från Lanza, får se om de funkar, annars är de 230 spänn rätt i sjön ( eller i håret, u pick) men nu ska vi hänga läpp för det ;) vi kila till hälsokosten för NIna tror starkt på att hon har magnesiumbrist(?) och ja kolla på piller som låter håret stanna kvar på huvet, ja har väldigt konstigt hår, de klyver sig, går av bara sådär och sen tappar jag mängder, fats har ganska mkt kvar på knoppen. Men har faktiskt en kal fläck mitt i benan, men den har ja nog alltid haft, tror ja haha! men ja sket i pillren, kanske en anna gång, vi får se :)
sen fick ja stålleryck, gick upp till Hadea och pierca näsan igen. så nu glimmar de fint. eller nån som  sa att de ser ut som en enorm finne med glitter på, jaaajaaa :P 3 dagar å sen stoppar ja i något annat ;) har ju inte varit riktigt jag utan den, hade ju innan men tog ur, men nu är hudenblå/svart där ist, undrar om min lille näsa är "död" där haha. så ja tog precis under, så om ja vaknar imorn utan näsa och hår ses vi inte igen, kan ja lova ;)

ooh imorn är de semeldagen , ohlalalalalaa ;D
kanske ska plugga, men först. MAAAAAAAAAAAT :)

Mördade du Hanson ?

Who?
haha Gunvald, goe göbbe :D
fan va hungrig ja blev nu, efter pulspasset förut, trodde ja skulle dö, men ja överlevde.
å nu är ja hungrig. måste äta något haha
redo för skola? inte riktigt, men whatever.
nattinatt :P

baby goodbye

Jo jag tyckte den va skitbra, fats de såg ut som söta gänget EMD skulkle börja drilla närsomhelst haha! men låten slog i mitt huvud, och fröken grekland, hur bra var låten inte då ?! rena grekiskan för oss stackars svenskar som gnäller om att man inte vet va tösen sjunger, men va fan, de lär ju sl´å nternationellt ;) se hr bra de går för oss annars, vi som kan detta med ssshhhhhlager ;)

nu ska ja göra massa saker, och träna ikväll ;)
skriver sen, har haft problem med nätet, men nu så ;)
xoxo

Saurday night fever

Hallå och godmorgon allihopa.
jag har agerat städtant sen igår kväll, fy fan ;)
Idag ska ja skriva lite på mitt arbete, kanske tillåmed bli klar med det, we will see, hoppas på att de blir iag VG+ som sagt, helt mvg. men de va  svårarare an va angelica gissade på :P attans rabarber. men nu ska ja fixa till de inne hos mig, kanske åka påse senare, och idag ska ja se melodifestivalen, har ju inte direkt följt de slaviskt :P men ikväll så.

xoxo

Stephanie Leah Glazer


So adorable ♥

För er som inte vet är detta nykomlingen i familjen ja var hos i usa, morgonsjuka är nog värt detta :)
är idag 2 dagar gammal, mor och dotter mår finnemang :)

xoxo

öpp åå nir

Ursäktas för tasskig uppdatering, skall icke upprepas ;)
har näämligen haft fullt upp med jobb och annat, vilket ja måste säga går alldeles utmärkt, sköönt, för man vet ju inte ^^ men nu har ja gjort min breviddagar + att ja fått några fler dagar i mars, så de rullar på. har även skrivit upp mig på sånna som ligger ute, så de är ju inte ´heelt omöjligt att få fler.. SKÖNT! plus att jag trivs, en ny fräsh arbetsplatsmed unga freecha människor och goa ... ah :) nej men de känns finfint att man uppskattas och få något att göra.:P

nu ska ja kolla på lets dance go fredagsunderhållning
xoxo

It's a girl :)

Har fått beskedet från the states, It's a girl, Stephanie Leah Glazer, skitgullig ´
men ingen skolan för moi today, har såå ont i huvet, ska ju iväg och jobba nu vid 3, hoppas ja kan ta in mkt, känns so mitt huvudska sprängas, fya!
och imorn blir de jobb med, 7 - 14, så de rullar på, gött med lite lön, i mars dock ^^ haha! får se ifall dom lottat ut lite dagar där borta nu, kanske blir lite jobb framöver, hoppas hoppas hoppas. Just nu är ja himla kluven, vi får se va som händer. ^^ bahaa! de bästa är att ja inte är skyldig någon nått, hell no.
uschla väder med, snöstorm, när kommer våren hellu??
nu ska ja ringa NIna, och ladda ner Gossip girl säsong 2, och lost avsnitt 6 ;) ja kan min TV ;P
lifes a bitch, so am I

xo xo

Party at marquee ?

Japp glor loss på Gossip girl där dom fina tjejerna fetsar loss på marquee, där jag och arta röjjde loss med Nickelback ;) the rest is pure history ;) mohahaha..
ska kolla klart och sen soova natten, skola och jobb imorn, denii.
oh förresten, de va en workout som hette duga förut , hoho!
 U know u love me, xoxo gossip girl

Hello upper-east-siders

hooh, vilken givande dag I must say ;)
har nyss vart på stan med mor min, köpt mer gummiband ( till mina 10 par converse) desivon till mina stackars infekterade hål i örona och lite facetahandom ;)
har bytt om, väntar på att få komma iväg å hoppa lite ;)
nu kommer dagens, sen 1 av GG och göra klart för imorn, jobbkläder ska fram och vanliga och allt de dära ;)
skriver nog innan ja somnar, annars får ni ha en fin kväll :)

Dagens vill ha - friska öron
Dagens klädsel - i skolan jeans,linne och tröjja. NU träningsoutfiten
Dagens smink - Mascara + brynfärg
Dagens Frisyr - plattat
Dagens Låt - Hayley james scott - halo
Dagens Planer - träna snart, men har pluggat,vart på stan, städat lite, lagat mat, vart o skolan
Dagens Saknad - hm.. ingen ;)
Dagens Bästa - att jag hoppa ett snäpp högre på betygskalan
Dagens Roligaste - diskussion i klassen
Dagens Dummaste - att jag inte hoppa 2 snäpp
Dagens Misslyckande - samma
Dagens Köp - desivon,ansiktsvatten och gummiband
Dagens Godis - Hallongrottor
Dagens Humör - glad men usch så trött

U know you love me, Xoxo gossipgirl ♥

Gossip girl ;)

halloo.
Nu ligger jag i sängen ( ovanligt, njaee ;) har hunnit kollat på två GG avsnitt, lagat mat och läst igenim vårdochomorg for imorn. och kl är bara 3 ;)
fick reda på betyget i etkarbetet förut, VG, så nu ska ja försöka vara mer "på" och sluta svamla runt, så kanaske mvg nästa gång, måste ju säga att få högt betyg var lättare sagt än gjort, men ja är ju inte ensam ^^ men de är bara att bryta ihop och komma igen.
Ikväll blir de friskis, kommer ju inte kunna gå imorn för JA SKA JOBBA ;) så får ge allt allt allt idag ;) är ju en killa idag, trevligt ;)
men innan det ska ja fixa lite , läsa boken 1 gång till och kiolla på gossip girl, bara 16 avsnitt kvar ;).

dagena kommer i nästa ^^
xoxo

This is forever

Vet inte vad som hände igår, men de va visst något speciellt, 15 nya läsare, hm hm hm :) spännande :)
Ja vart iaf så trött när ja kom hem igår ja ja la mig i sängen och s´lockna direkt, blv dock väckt vid 12 av ett sms, ah människor :P
Har nog bara några timmar kvar på nedladdningen av gossip girl, kommer kunna kika i eftermiddag hoppas jag ;)
usch, har föröskt hela morgonen att hitta något å ha på mig, guud ja behöver lite nya tröjjor, har typ bara sommarkläder ^^ och de verkar ju inte något på G tydligen , seegt :P
, men jaajaa, nu ska aj till skolan, ska ha redovisning med min lilla grupp om filmen änglagård, så denna lektionen blir nog bara redovisning gissar jag på, har ju ett arbete i detta till nästa vecka, måste bli klar med den, hon kanske tillåmed har rättat måndagens uppgift, den som lever får se.
så nu får ja pysa, man ska ju ända bort till komvux, tar ju en 35-40 min, vilken start jag  alltid får ;)

xoxo

I don't get it ??

Va skatan är de här, 10 nya läsare på en dag, who :)?
Täkte lägga upp dagens, håller på att ladda ner gossip girl season 1, men den är seg som kola :P
nu ska ja byta om, ringa arta och knalla ner till tösen.
skriver sen när ja kommer hem ;)

Dagens vill ha - Ny träningsoutfit
Dagens klädsel - Mjukisar och oversize t-shirt
Dagens smink - Inget
Dagens Frisyr - vågigit ( lärt mig utbakadeflätor så nu fixar ja själv, fan va duktigt) utbakad lugg 
Dagens Låt - I want to break free - queen
Dagens Planer - plugg, hjälpa arta, sytt lite och träning
Dagens Saknad - jobb
Dagens Bästa - sängen
Dagens Roligaste - att ja lärt mig fläta
Dagens Dummaste - att jag inte kan ha de jämt för ja ser allmänt kocko ut i det haha! duger att sova i.
Dagens Misslyckande - Att jag inte blev klar med arbetet
Dagens Köp - inget
Dagens Godis - hm.. kakor ^^
Dagens Humör - glad

hörs sen. xoxo

 rätt go :P

Sleeping in my car

Godmorgon :)
Somnade supertidigt igår, strax efter 10 och arta väckte mig 11 idag haha, de tar på min stackars kropp att ligga på topp :P hahaha .
nu ska ja städa lite på rummet, skriva lite på arbetet tills nästa vecka och sen ska ja med arta hem, ska hjälpa henne med lite hemliga prylar ;) sen pyser jag iväg på F&S, sen hem och sova, eller först ska ja kolla på 90210 på youtube, usa är ju lite för sverige hehe!
Onsdag : Skola, plugga, manlig gästinstruktör på F&S ;) sooova
Torsdag : Skola, plugga, gå brevid på fölet igen, 15 - 20.30, soova
Fredag : Gå brevid på fölet 7 - 14.
 Dötiden runt om betyder jag är öppen för slappa förslag ;)
innan ja drar kommer dagens lista ^^

xoxo


still want :)

I'm going through changes

♣ALLMÄNT♣
Namn: Angelica
Piercingar: Ja, öronen, ska ta igen i näsan
Tatueringar: Inte än
Hårfärg: Fake, svart
Är du kär i någon: Nixpix
Önskar du att du bodde någon annanstans: Topflat på manhattan
Tycker andra att du är attraktiv: Oh yeah, haha
Vilket shampoo använder du: Gliss
Vilken parfym använder du: Paris Hilton
Vad är du rädd för: Skräckfilmer,spöken och små utrymmen
Gillar du att tvätta: :P
Gillar du Berg-och-Dalbana: Jaaaaa


♣SENASTE♣

Film du hyrde: Ps, I love you
Film du köpte: Ladda ner ^^ änglagård
Låten du lyssnade på: The cranberries - zombie
Låten du hade på hjärnan: -ll-
Låten du laddade ner: samma
Personen du ringde: Mamma
TV program du tittade på: Gamla Beverly hills
Personen du tänkte på: guud haha, de va nog arta


♣FAVORIT♣

Mat: mm , albansk paj
Låt: The cranberries - zombie
Sak att göra: ha kul :)
Sport: gillar inte sånt ;)
Dryck: Coca cola!
Kläder: laid-back
Film: Typ sagan om ringen och sådana ^^
Bil: flashigt ^^


♣ANTAL♣

Gånger du varit kär: Hahaa
Gånger ditt hjärta brustit: inte många 
Hjärtan brustit på grund av dej: för många , HAHA.
Gånger ditt namn varit med i tidningen: glömt och räkna ^^
Ärr du har på kroppen: några småttingar.


♣SENASTE♣

Bok du läste: Secret life of bees
Personen du fick mail av: adlibris
Personen du fick brev av: hm, ingen aning
Personen du fick sms av: Therese
Gången hela din familj åt middag tillsammans:  i lördgas


♣ÖVRIGT♣

Vad har du gjort idag: skolan, bakat och kollat på tv
Var det kul: jarå
Hur tidigt stiger du upp: mellan 07:00-07:30 när de är skola
Gillar du att slåss: Jaa haha
Vad ska du göra ikväll: Träna, och soova

Är du seriös: Ibland
Vad är du allergisk mot: gräsgrejjer och massa annan drit.
Var har du ont: tånageln
Använder du hårspray: händer ibland
Kan du stå på händer: Ja fats inte utan vägg, men ja kan hjula och gå ner i brygga och sån skit hehe )
Favorit serie: LOST


♣ÖVRIGT MER♣

Salt eller socker: socker
Gillar du ketchup: bara på mcdonalds cheesburgare
Är du glad nu: yes
Var du glad igår: ao
Känner du någon som jobbar på sjukhus: nej, men snart kanske ;)
Vad dansar du till: en massa, bra musik :;)
Stockholm är: Jättefint
Göteborg är: inte lika fint
Kan du sjunga: Fullkomligt omusikalisk.
Mer värt än guld: dom som ställer upp i vått och torrt
Spaghetti eller makaroner: Spaghetti!
Ett land jag helst vill besöka:  hm.. någon stans i caribbiean
Ska bli skoj: att svettas järnet ikväll
Ska inte bli skoj: att öppna kulturboken :P
Sparar till: resa
Väntar på: att klockan ska gåå
Pålägg som gäller: hushållsost
Dagens dryck: Mjölk


I'm still a rockstar

men god måndag ( a lá gert fylking).
har inte hunnit uppdatera förren nu, ni som verkar vara ubernyfikna på mitt lilla liv  ^^ bahaa ;)
iallafall, upp med tuppen, iväg till skolan och vara ambitiös tös i 3 timmar. sen gick jag och mötte mamma på ica, hon köpte inte onödigt mkt grejjer då man går hrm i kyla, de är halkigt osm fan och kassarna vägde säkerligen 5-7 kg . ( jag bedömmer bra ;) men vi kom ju hem till slut, kändes ju dock som huset hade flyttat på sig å låg en bra bit längre bort. meeen ;)
KOm hem, fick i sig lite lunch, ja skjuter på dieten, orkar inte nu ;) tar de om några veckor hehee. Sen satte ja igång med baket, massa finfint bröd och hallongrottor, ibland är ja nog riktigt bra att ha ^^
nu ska vi fika. senare kommer dagens ^^.och ännu senare träna, ååå va gött.

xoxo

Take me down to the paradise city

nu är ja så trött så ja inte ens är säker på va som är upp eller ner.
sleep tight , don't let the bedbugs bite tonight :)

In your head they are fighting

Åh va skönt, Nu har ja precis skcikat iväg mitt arbete sojm blev lite mer än 2 dataskrivna sidor, ja försökta tycka till mkt och diskutera,argumentera,dra slutsatser,koppla till nyckelord, komentera och heela kittet. vi får se hur de går. jag är nöjd i vart fall!
sen innan mamma sluta kl 2 satte ja en matbrödsdeg, den va lite lös i början, fick sitte eget liv och hoppa ur bunken och satte sig på väggar, glov, mig och mjölpåsen fick sig en klick haha! men fan va den jäste och brödet blev helt underbart ;) MUUUMS :) Ja kan jag ;) haha.
och nu ska ja tejpa tånageln och på med kläder, sen iväg ovch köra järnet, imorn börjar dieten på riktigt. hell yeah!
och ja har kollat på en jobbtunika, som är typ som en klänning som skulle va tervlig att ha å sig,
 dom är så jävla dyra bara, minst 300, helt sjukt :P
En dagens blir det med ;)

Dagens vill ha - Ny jobbtunika
Dagens klädsel - oversize t-shirt, träningbyxer ^^
Dagens smink - Inget idag ;)
Dagens Frisyr - Inbakad lugg + toffs
Dagens Låt - The cranberries - zombie
Dagens Planer - plugg,baka,beck och träning
Dagens Saknad - hm..inget än
Dagens Bästa - mitt goda bröööd
Dagens Roligaste - degklickar i köket haha
Dagens Dummaste - degklickar i köket haha
Dagens Misslyckande - hm :P inget haha
Dagens Köp - inte köpt något
Dagens Godis - ischoklad
Dagens Humör´- glaaaad

Beck ikväll, jag längtar :)
skola imorn, är motiverad och laddad, De går bra nu ;)
xoxo

And after all, you're my wonderwall

Morsning 4vägskorsning :)
Idag är jag pigg,glad,laddad,motiverad och supersnäll ;)
Jag satte nyss på tv, lets dance ( missa ju i fredags, jobba ^^) ska ha den på medans ja skriver klart mitt arbete, de tar nog inte så lång tid, hoppas det blir bra, VG vill ja ha, måste :) sen så ska ja sätta en bröddeg, här ska bakas ;) sen plugga lite mer och så blir de TRÄNING ikväll, hoppas min nagel inte jävlas med mig, får tejpa och grejja så blir de nog bra! annars är de ju BECK ikväll, alla vet va angeluca tycker om det ;)
men igår allafall blir de ändrade planer , de blev askalas på HC, haha eller ;) nej, ja gick med arta ner till henne vid 8, vi gjorde oss lite iordnig och gick hem till alex, där spela vi TV-spel, GTA och något supersvårt spel där man skulle skjuta varandra, men ja hade mkt svårt för å sikta så ja gick med mitt supervapen och sköt upp i luften, och alex bara drog ner oss , hade inte en chans där haha. Så osportsligt haha! sen gick vi till HC och där va Nina och Emelie som vi lekte lite med haha. De är lite lågstadiedisco på HC, tyvärr :P hahaha, men ja hade nog ganska kul ändåå :) Efter skulle alex och arta ha pizza dom små grisarna, och på de rostade mackor, som vi sedan diskuterade hur man ksulle äta med bästa resultat ;) men de var så jääävla kallt bara, hade bara leggins ( dum ibland) så ja fick låna ett par mjukisbrallor av alex haha, så ja va nog stans snyggaste när ja pinna hem, de och klackstövlar , nej inte helt ok, men varmt blev det ;)
nae , nu ska ja grejja, hörs senare :)

xoxo'

hahaha i bulgarien, trippel A ;)


Evil in a closet

Dagens vill ha - Massa nya kläder,skor,pengar och en resa till new york, nån givmild idag kanske ;)
Dagens klädsel - VS Rosa mjukisar och blårandig ful Tee :P haha mys :P
Dagens Frisyr - Nytvättat och tråkigt
Dagens Smink - Inget än så länge
Dagens Låt - Evil in a closet - in flames
Dagens Planer - gjorde klart mitt arbete ny, ska bar få in de i ett worddok, kanske mys med B1 B2 sen,film oxch massa godis vart fall ;)
Dagens Saknad - Hm.. Har allt idag ;)
Dagens Bästa - Att ja hade sovmorgon för första gången sen sönda morgon, huhu. och ja fick ner LOST avsnitt 5, braa :)
Dagens Roligaste - Patricks barndomsminnen, hahahaha
Dagens Dummaste - Kebabtallrik, ujuj
Dagens Misslyckande - Inget än så länge
Dagens Köp - Inte något än,
Dagens Godis - Åt ischoklad förut
Dagens Humör - Glad

saknar :)

happy valentines day :)

Godmorgon!
just nu sitter jag och mumsar i mig choklad ja fick av mamma och pappa, ohlala, tankte kolla klatr på The hills oh sen dänga böckerna som släpar efter mig!! etikuppgiften ska va klar idag, eller iaf imorn ;) heehee.
ska ja börja uppdatera om min brevidgång som börja efter skolan på tordag eftermiddag, de gick bra ;) inte lika mkt att ta in som på förtsa stället, men så hinmla mysigt och full fräs på alla stereos haha! jobba mellan 3  till 9, hem och dängde kudden på direkten ;) vakna 6 igår morse, de va -16 när ja gick, tur i bara 5 minuter (underskattad att bo nära jobbet ) ja gjorde massa själv, man vill ju visa att man kan :P skulle gå till 2, men de blev kris och dom hade ingen som kunde gåp kvllen, så klart man ställer upp, så ja gick hem hALV 3 och sen tillbaka halv5 till 9, nivån är på låg nivå ( passar mig ahha) och ja trivs, så ja har skrivit upp mig så ja hoppas de blir massa mer :)
osm sagt,plugg idag, tror pappa sa något om pizza till mat, inte helt fel ;) och ikväll blir de nog mys med B1 och B2, får se...
 ooh måste beräta om min fredag den 13 olycka, ja körde över min stortå med en lift, halva nagel ställde sig upp, ja vägra kolla och tryckte ner den, de gjorde mkt mkt mkt mkt ont, så nu är den blåå och fin, min lille smurf :) haha

xoxo lovebugs


Mäh va fint höörrni haha :D

I never promised you sunshine every day

Gudars va kallt ed är, fy fan.
kom nyss från skolan, var skitkul, fick vara försökskanin vid tandbortsning,blodsocker och ligga i sängen och bli vänd. fick även ha en kissskål under, var hmila fin erfarenhet, usch haha! men de va kul idag, nivån på våran klass är under de normala haha. nej men vi har ju kul iaf ;) ahah!
fick åka med alex hem, så ja slapp slita ut mina ben ;) haha!
och nu ska ja ladda upp för nya bredvidgången, ska till fölet, så nu behöver ja inte gå mer än en kvart innan ja börjar, ska ju bara till andra sidan bron, bra det ;)
nu ska ja nog firra lite couscous med stekta campinjoner och sås :) de va gott :)
och imorn börjar ja säkert vid 7, hem kanske vid 4 kanske och sen ska ja till therese på kvällen, lite fylla klanske, nmen bara lite för ja måste plugga denna heljen,m arbeten och läxa. inte lätt och vara duktig student :P haah!
önska mig lycka till :)

xoxo


Sweetie

Postat av: lisette

hej Angelica hur mår du i dag. Jag mår bra jag är hos Morgan och skriver detta. vet du vad jag går på. jag går på en teatergrupp det är roligt och vet du att jag har slutat på miniorerna det var jättekul där. men det är jättekul på skolan men nu ska jag ge dej en ramsa. Borta bra men hemma bäst. hällsningar från Morgan,Lisette,Pappa,Mamma,Kenny,Nisse.

2008-05-17 @ 18:15:27


läste igenom usainlägg och hitta denna fina komentaren :) aaaw ;) Lisette var nog den som sakna mig på riktigt haha :D Målade teckningar och skrev brev flera gånger >:) SÖTIS

hallåå, va ljushårig, haha

Halo

Dagens vill ha - ett bragokex
Dagens klädsel - Skolan, leggins vit tunika och bälte, nu sitter ja i pyjamasen haha
Dagens smink - mascara, ögonskugga, brynfärg och kajal
Dagens Frisyr - utsläppt , lite vågigt
Dagens Låt - PINK - sober
Dagens Planer - plugga, arta kommer hit, mormor och morfar kommer nog med snart
Dagens Saknad - motivation
Dagens Bästa - konsumsalladen
Dagens Roligaste - lillebror
Dagens Dummaste - att ja är trött
Dagens Misslyckande - kakorna ^^
Dagens Köp - bullar,kakor,sallad,godis ^^
Dagens Godis - choklad
Dagens Humör - fundersam

snart komer arta hit, kolla läget, ja måste plugga nu!
xoxo

Dagens

Dagens vill ha - Studieteknik
Dagens klädsel - På jobbet jeans och Röd skjorta, nu NewyorkPJ och t-shirt
Dagens smink  - Mascara
Dagens Frisyr -  Luggen i spänne + toffs
Dagens Låt - Bethany joy lenz - Halo
Dagens Planer - behöver plugga
Dagens Saknad - LOST
Dagens Bästa - Jobbet
Dagens Roligaste - Jobbet
Dagens Dummaste - Att jag inte pluggar
Dagens Misslyckande - plugget :P
Dagens Köp - hm, betalade högskoleprovet
Dagens Godis - Vingummi
Dagens Humör - skitglad men trött

Tänkte ha en dagens varj kväll,att hålla extra koll ;)
som sagt, ja skulle ha pluggat, men har verkligen inte fått tummen ur röven :P den får nog sitta kvar där inne tills imorn hahahahahaha! orkar inte sov nog för lite inatt. behöver ju inte gå upp halv 6 imorn, räcker kvart över 7, faktiskt ;)
xoxo

I feel so good

hallööö :)
nu har ja precis ätit middag, bvestående av 2 mackor och i smoothie. har börjat lite smått på en ny diet, designa den själv haha. nej men ja dricker lite shakes under dagen, morgon yoghurt och flingor och kvällen smothie och en macka. plus massa frukt, 5 kg ska väck. men är fortfarande lite förkyld så ja vilar till på söndag, så de försvinner ur kroppen! förhoppningsvis. är helt död nu, blir nog en luugn hemmakväll, måste skriva på ett arbete, och läsa oh förbereda för imorn... för då är de som tur är BARA skola i 3 timmar, fats min mormor och morfar kommer ju imorn så :)
och på torsadg ska ja till en ny gruppbostad och gå bredvid, ska bli såå kul :;D
Kan ju börja med hur nervööööööös jag var igår ,. höll på att krypa ur skinnet och lägga mig på backen och självdöd. men när kommmit inför dörren rulla det på. de var massa nytt, heelt nytt och så nyttigt, kändes helt ok med personal och boende, ey ursäkta, kunder och arbetet. Och var ju där idag med, full fräs och ja hoppas dom ringr på mig för de var verkligen kul! vi får se, prata med johan åxå, the boss. så de kanske blir på fler ställen, who knows :)??
idag har ja åxå bokat tid för högskolapreovet, arta ska åxå göra det, så de känns bra!!
men nu blir ja ganska splittrad, för ja har funderat på att gå klart omvårdnadsutbildingen, jobba 1 år och sen börja läsa, bara för att de kan  vara så bra att ha.. men ja får se, jag är faktiskt bara 20 och då kommer ja ju ha massa tid att göra andra saker förutom att bli vuxen, de ska ja ju vara i massa andra år. :P
Jag gör precis hur jag vill, känner för och ja kommer säkert ångra mig tusen gånger, but that's just me ;)
 





Vi blev som dom andra

Gudars, har ja nämt att ja är lite nervös, magen vänder sig ut och in, shit, börjar ju 3, så ja får väl gå om 45 min eller något, å guuud, ja fattar inte varför ja ska va så nervös för, blir de jämt, för minsta lilla , usch fy fan :P
skolan idag var seg, fick reda på arbete vi gjorde, så nu måste ja skärpa mig, men nu vet ja ju åxå va ja ska göra mer, så de fixar sig väl!!
åååh ja vill komma iväg nu, fan, å hoppas de går bra, waaaw.
ja får väl packa väskan nu :)
önska mig lycka till,
xoxo

A romantic trip to cabo ? haha

hallu !
sitter och kollar på beck - flickan i jordkällaren, gud bless us att dom har gjort nya filmer, fan va bra dom är :) haha å ja tror fan björn gustavsson är med haha! underbart!
har hjälpt mamma med håret, eftresom hon har världens vågor och stackars jag snorplatt får ja ju ha de på håll iallafall.
annars har dagen varit mkt lugn, behövde jag, mår mkt bättre nu, men mitt imunförsvar är dåligt som en grönmögelost, va ska man göra??!
hooh, är sååå nervös för imorn, fast ja är soo excited med, yey! de ända är att min dag ska börja halv 7 imorn morgon , gå ner till illern och hämta min dojjor, gå och se var esplanaden "ligger" och sen till skolan mellan  9-12, sen hem, äta och ner igen och börjar kl 3. Slutar kl 10 . gå hem och lägga mig antar ja. sen börjar jag kl 7 tisdag morgon, då måste jag typ gå hemifrån  20 över 6, sinnessjukt ;P nej fan, de skulle vara vår så man kunde cykla, som ja förresten inte gjort sen ja va i san diego bara lite, men sen ja gick på gymnasiet, typ 2 år sedan. lite inside info :P.
så nu ska ja kika vidare. sov gott

xoxo


Totally freaked out

gårdagen var faktiskt väldigt lyckad, jag åkte med sandra hem till henne så förfesta vi , hennes syster malin var med åxå. Tog oss till HC och träffa dom andra. Dans och fjanterier heela kvällen haha.
ja kan ju säga att gå hem va INGEN hitt, fyy fan, vaa så halkigt och snöflingor stora som fotbollar bara vrääkte ner. ja tror de tog 30 min, var de värsta ja vart med om haha! ja brukar gå på en kvart, och jag går långsamt haha. nej de vailla, dränkte mina sorger i 3 muggar kall mjölk och sen somna jag!
dreeeetförkyld, och jag som ska jobba imorn, weii. ja är sååå nervös. vet inte var ja ska ta vägen hihi. uschaa, måste göra ett bra intryck, hooh. så nervös ! men de går väl förhoppningsvis bra :)
gud, måste plugg,a medmin huvudväärk, blä :P
 måste bli frisk nu, nu nu nu, nuu.
inga semlor idag då :P
ååh, beck ikväll, hell yeah

xoxo

I am a passenger

Hoho, påsåkningen var jävligt trevlig, fy fan va kul de är. bahaa ;) TYvärr tror ja ja punktera min ena skinka när ja skulle ta av mig påsen haha. men va gör de ?! sen åkte vi hem till arta, kolla på Ps I love you, menlös film, nej tack ! sen knata ja hem, kolla på lost avsnitt 4, så långt dom har kommit i usa. när ska sverige börja sända? helluuu.
idag vakna ja utvilad och trevlig :) damsög huset, för mn är ju en snäll dotter ^^ sen åt vi kyckling och couscous, yammi :)
sen tog jag mig en sväng till arta, ho behövde min hjälp, klart man ställer upp ;)
och nu är ja nykommen ur duschen, måste kolla va man ska ha på sig ikväll, alltid lika knövligt haha!
ska gå ner till illern sen, ska träffa sandra och sen ska vi hem till henne och förkaka lite :) HC ikväll, yey :) haha!
 xoxo

Ben and jerrys ;)

Eller tom och jerrys som mamma sa haha!
Jag har precis ätit upp hela burken, dela med mig liiite, så nu mår ja som ja förtjänar ;) haha!
kändes som ja låg inne på mitt andra rum i usa och s kolla ja på spongebob haha, har även kikat på youtube, kingda ka, nitro och el toro fanns uppladdade, helt konstig kä'nsla :/ haha!
Ikväll kanske de blir påsåknig, får se om nån har påsar haha.

xoxoxo

It's all coming back to me nooow ;)

Daman som skulle ringa igår, ringde, men jag körde bil, så hon sa att hon skulle ringa imorn, ja som gått och vart nervösså  knäskålarna spela ljuvmusik när dom slår mot varandra hahaah!.
iallafall, morgonen kom alltför snabbt, men ja fick iväg till skolan,  lärde mig massa ;)haha. nej men seriöst, lektionrna ger mer än vad man tror . vi hade iallafall mycket kul med munhygien och blodsockermätning haha! Nina punktera hela fingret på mig haha ;) nejdå, de va inte så farligt, men ont gjorde det haha!
ja gick hem och vid 3 drog jag och arta  till karlstad, shoppa lite , vann lite pengar på 10lotter haha, åt nachos på kebabhouse och låg på frysdisken på hemköp och köpte ben and jessysglass, cookiiedough, yammii!
sen kolla vi på Yes man , fy fan va bra! se den!! ska nog ladda ner den nu :)
imorse ringde Vårdcentralen och berätta att jag inte är allergisk mot äpple,latex ( som finns i sängar) eller kvalster. så ja får fortsätta att researcha på egen hand!
vid 11 ringe "hon" och hör och häpna vänner och fiender, jag ska gå bredvid på 2 gruppbostäder nästa vecka, jag ser så fram emot detta, fan va gött, kul att de går bra för mig nån gång haha! nej nu va de fan min tur , inte vart såhär glad sen ja kom hem, kul att de tar fart. NU måste ja lägga upp lite planering hur ja ska ordna ihop skola, jobb och min träning. fy fan :) aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa ja är så jävla glad, WIIIIHOOOO!
är fortfarande förkyld, alex undra om ja skulle med ut i skogen och jogga, haha nej tack ;) not today!
nu ska ja städa, sen plugga lite, tror ja stannar inne idag, har 2 inlämingar v8 och läxa och sånt.
Måndag : skolan och brevidgång
Tisdag : Brevidgång och träning
Onsdag : skola och träning
Torsdag : skola och brevidgång
Fredag : bredvidgång och utgång med therese på kvälle
Har precis satt på änglagård, tänkte ha den på när ja grejjar, kanske hör något ja missa sist ;)
Yes man YES

Happiness :D

 HOPPAS HOPPAS HOPPAS HOPPAS HOPPAS HOPPAS för de vore så jääävla skönt, är de min tur nu ? ja tror fan de :D lalalalalalalalalalalalalallalalalalalalalallalalalalalaaaaaaaaaaaaaa

Änglagård

NU har ja kollat klart på filmen, har blivit rövförkyld, näsan halsan och nyset och ögonen jävlas. att de ska komma å gå, baaah!
men imorn ska ja och arta till karlstad och gå på bio, en sen present ;) ska bki kul :) äta på kebabhouse, ja bara ääälskar nachosen där, yummiii :)
nu ska ja nog skriva ner lite om filmen, den va väldigt bra, glömt att ja gillar den så mkt haha!
blir en bara vara hemma dag! yey :P
Pusspusspuss

Jävla skit

hj morronpigga jävlar :P
vakna och hade SÅ  ont i halsen, plus att mina ögon hade svullnat upp på "Ovansidan", not going to school looking like quasmodo :P
så nu laddar ja ner änglagård vilket är filmen vi skulle se på, sover några timmar till , kollar på den och skoldageb är gjord, kanske skulle börja med rbetena idag ? njaaaa ;)
KRYA PÅ MG, DUBBELÖGA


En lista ;)

Har ett tuggummi trillat ur munnen på dej när du pratat: Jaaa haha
Har ett tuggummi trillat ur munnen på dej när du inte har pratat: Jaa
Har du dragit i en dörr när de har stått "TRYCK": Gör alltid fel
Har du gått in i ett träd: Kanske ?!
Har du letat efter kottar i en lövskog: Nej
Har du gått in i en glasdörr: Jaa, haha
Har du hoppat från ett fordon som rört sej: Cyklar
Har du tänkt på nått kul, börjat skratta vilket resulterat i folks blickar: AHAHA JAA
Är de möjligt för dej att slicka din egna armbåge: Nästan
Kollade du precis om du kunde slicka din egna armbåge: haha ja
Har du trampat på ditt skosnöre och snubblat: Jaa
Är ditt hår blont: Nej, svart
Har du råkat tända eld på nått: Ja
Har du råkat tända eld på någon: Nej
Har du somnat på jobbet/ en lektion: nea, men nära
Har du berättat något och sedan glömt bort de: Jaaa
Räknar du på fingrarna vid lättare mattetal: Ja
Har du haft kläder utoin eller framobak utan att märka det: Ja, stora t-shirtar utan tag ja klippt av
Har du letat efter nått som du har hållt i eller haft i fickan: Ja, speciellt nycklar
Har du lätt sönder saker: Ja, faktiskt haha
Har du trillat av en stol: Ja,
Har du en "smurfhits": Ja.
Kollade du precis om du hade en "smurfhits": Nej.
Säger du ofta "Eeh" eller "Ööh": Ja, börjar nästan varje mening med något av det
Har du råkat höja TV/radio när du skulle ha sänkt: Ja.
Har du trampat på/i något kladdigt o fastnat: Ja. sist när ja va på jysk fastna ja i golvet haha
Har du råkat säga "mamma" till chefen/läraren: Ja, svårt att hålla i sär ;)
Har du sagt gubbe/krring till någon under 20 år: Nae
Har du gått in i en vägg: Ja, händer ofta, speciellt kanter
Har du fått bara 1 rätt på ett prov: Ja, matten ^^
Har du försökt o slå någon och träffat fel: Ja

va kan man dra för slutasta av detta, vilken klant man är haha!
nu ska ja byta om, snart Friskis, här ätit en lion och en kitkat, så nu får ja jympa extra haha! MED MINA NYA SKOOOOR


I stay up high

Hallo..
Idag har de vart " full fart ", mamma väckte mid vid 9, gick upp å ät massa frukost och gjorde mig fin för dagen, mitt hår var Uberkrulligt för mamma fläta mig igår :) Vi gick ner till banken, ja införskaffade mig internetbank typ grej, hur smidigt som helst då man kan gör massa grejjer. ah ja tycker de va smart å skaffa så man kan börja hålla koll ;)
Sen gick vi in på intersport, efter all belastning på mina stackars ben med kassa skor införskaffaddee jag mig ett par nya studsdojjor, så fina och verkar super :D får så hmila ont i mina "skenor" , känns som ja krymper 1 dm när ja tränar haha. så nu ska ja studsa tillbaka tänkte jag :)
sen gick vi till ICA, köpte en låda påsdiet som ja ska göra igen om några veckor, extrakilona ska bort, snart ;) haha"
Sen pinna vi hem, ja laga mat och sen fixa ja lite papper ^^ 
och så har jag kollat runt lite på nätshopping, tänkte införskaffa mig ny träningsoutfit, Hm hade massa fint, men ja ska snart våldgästa elina så då får hon va med som smakråd, mkt roligare å handla i affär tkr jag :)
NU har jag faikat bulle ¨å kaffe med mamma. senare ska ja med med pappa til stan, ja ska dra med han till göfab, såg massa fina grejjer tillmitt kommande hem :D
ochj ikväll är de F&S, så taggad med mina nya fina skor :D
skola kmorn, vi ska kolla på änglagård. och den har ja tyckt vart bra, så de är ju ingen konst :D

xoxo
 

Gourmemiddag ^^

Efter dagen i skolan var jag hungrig, som fan. ja höll på att bli uppäten innifrån. Suget efter couscous bara vred sig. så de fick de blir, sen stekte jag champinjoner och firra lite sås, de va så jela gött, och lätt, o gött :)
ligger och spanar runt här, tv är på, jag är väldigt trött, kanske sover lite innan träningen, I don't know, de visar sig väl :)..
hm.. egentligen borde jag börja med etikarbetet, men orkar inte NU :P
skriver sen, :)

xoxo

Beck

Min lycka var gjord igår, arta kom hem tidigare från halmstad och hon , trende,marie och arlind drog med moi till Kontoret, de va skittrevligt, inget HC ( klarar man sig utan ibland ) . satt och snacka och spana i soffan haha! blev en biltur med i artas NYA bmw, vet dock fortfarande inte om de är ett skämt, men whatever i nuläget ahha"!
jag gick hem, är så himla skönt att gå hem sent på kvällen, tycker iaf jag !
och idag åkte vi till mormor och morfar, alla var där och vi åt sååå god mat, ah, potatisgratäng och kött och kyckling å körsbärstomater. AAAAA va gott de var, yummmi!
kom hem och gick iväg till kristineberg på F&S, nytt och fräsht pass, skitkul, :)
nu är de en ny beckfilm på. fan va bra dom är, sverige kan, i vissa lägen :D haha!
imorn är de skolan, yey ;)

xoxo sweeties

RSS 2.0