Jag "måste" inte, jag VILL

När ja äntligen masat mig upp ur sängen och placerat stjärten i soffan har hjärnan äntligen börjat fungera igen. Det som jagat mig idag är - ja måste plugga!
och ja vill det egentligen, men är bara så trött. dock mår ja psykisk bra, visst blir man allmänpåverkad av feber och mensvärk, men jag är stark nu. Så ok om ja inte klarar denna tentan, man ba hallo - sluta klaga och vi kör. De e bar å kör!
jag har söta syrror som bryr sig här i närheten, de känns bra. snart ät det rookievecka, ja ska vara fadder och det ska blir kul.
i fredags tog Te6 examen och ja tänkte, fan va ja vill vara klar och ta examen nu., men va fan, ja har 2,5 år kvar tills dess, ja ska LEVA detta liv i 2,5 år till, hur grymt kommer inte det bli ? jo de kommer bli awesome, blod svett och tårar, emn samtidigt galet mycket glädje, kunskap och utveckling! så nu är de dags att vakna, och utnyttja tiden som finns! kämpa kämpa kämpa. de kommer att gå, och skulle de mot all förmodan inte göra det, jaha, nej men de ta vi då. ;)
men sen har vi allt runtikring men inte kan styra över - och då är de bara att acceptera... <3


Jag och julia pluggar hårt. Fan va svårt d...

dsc01270 (MMS)

Jag och julia pluggar hårt. Fan va svårt det är. Inget VG på denna tentan vart fall! Var hemma hos johanna igår. Det var så mysigt!!


It's all coming back to me now

Februari - jag missbrukade volbeat, jag gjorde min praktik  på näl och ja var "kär". Det var eb fin månad vill ja minnas, ja lärde mig mkt och kom väldigt långt! Drack även mkt öl i hemmasvängarna ;)

I skolan är de sjukt mkt att lära sig, tentan är nästa fredag och ja vet att de blir bom bom omtenta, , sen så kör voi direkt igång med mikrobiologi, nästa anatomi och fysiologi kurs, praktik och efter det den kvalitativa metodteorin, när de är juni 2011 lär ja vara en blöt pöl på backen men ack så lycklig :) då drar ja till jpan förhoppningsvis och sedan kör igång med 8 veckors sommarjobb :) för ja fick mitt brev idag så ja hoppas ja får söla på sölet ;) utan störande moment och byten , thank you very much ;)

nej, back to cleaning up my mess
Iroompan

Erik och Mackan - halva och smutsiga

Ja minns Januari för ett år sedan, det vart 5 saker som fanns i mitt huvud då. Det var Jobb, ja arbetade arslet av mig kan man säga. Det var skolan, ja började sista terminen på komvux, läste sjukvård, hemsjukvård och geriatrik och fick mvg i alla 3 ämnen. Det var fest, mest med ann ;) sen var de träning i alla former, ja gick ner en hel massa, synd att man blivit knubbis igen :P haah. ja jobbar lite på det ;) Sen vart de en sista grej, som egentligen känns fruktansvärt närvarande i mitt huvud ibland, men samtidigt väldigt långt borta! och egentligen undrar ja fortfarande vad som hade hänt, om något hade hänt.. ?! blaj blaj, ja mins att ja mådde riktigt bra för ett år sedan. 2010 fick en BRA start!
Januari i år ser mkt olikt ut. verkligen!

nej . nu ska ja packa "klart"
Februaris  status kommer snart

I will survive

MOrning sunshine!

REdan torsdag och snart ska ja fara tillbaka till my dear beloved etown. blandade känslor, stort hål i magen pga anatomitentan, eller de är ju fysiologin som spöker, anatomin är ju i nte särskilt svårt, prenta och lär dig!
dags att ge sïg på lite nervsystem, sen kommer alex och då ska vi n göra en bajsfilm, tihii! imorgon ska ja jobba mitt alra sista pass på sölet, och sen blir de utgång med ett gäng galna flickor. lördagen sksa vara så bakis som det bara går och på söndag drar ja :)

ska försäka skriva en resmue på 2010 också. stay tuned!

kräm

Vamos a la sölet

Är så glad att ja klarade min första tenta, och VG dessutom, vilket ja aldrig skulle kunna tro, precis på gränsen hade räckt med råge för min själ just nu!
Dessutom skiter jag i VAD ALLA ANDRA får för resultat, vi är grymma allihop eftersom vi vi är där vi är idag. sådeså!
Fokus - de är de som gäller inför anatomin just nu!
ska iväg och jobba natt, thank good for that. I love sölet. tar bort fookus från allt dåligt här i loivet!

Glöm inte systrar, vi är grymmast!
bajs på er


RSS 2.0