Vill du kolla på oskyldigt dömd med mig ?

Hellu peeps!
Imorgon ska ja vistas ute för första gången sen i måndags då ja var och hämta min antibotika, så ja har laddat upp med både mössa och halsduk för ja har nämligen sett att de ät FROST ute, nej fy fan,.
Nu är de oskyldigt dömd, har bara sett de nån gång lite kort sådär, men va fan gunvald är ju med, så nu ska ja titta på det :) och sen får vi se när ERIK går vidare i idol, vilken jävla röst. What a man ^^ haha

vi hörs imorn, ska kila förbi icka i nya huset imorn med, ska bli kul :)
xoxo

To build me up

 Fan va effektivt det har vart idag. har gjort klart alla 7 studieenheter ( inte bara idag men de sista ;) . har bara 1 kvar i soc omsorg, 4 st i omvårdnad och 3 i medicinsk grund, eller det är mkt, men de ska ja allt fixa på 2,5 vecka! de måste ja! och ja har hinnt med att storstäda. har kvar garderoberna, ska  göra de nu tänkte jag. har ett litet flytt sug, eller ett ganska stort, men tror ,min strategi är alldeles för bra för att skita i ;)

ikväll är det idaol, och ja hejjar på erik erik erik erik. å hans ska ballada ikväll ^^
hörs senare, ;)

. idag för 1 år sedan anlände jag och arta i San Diego, och exakt 2 år sedan jag var i new york med arta för första gången.
Alex din lilla lyckoräka som får andas in all förorenad luft och äta fet mat. aaah ;)

xoxo



wake me up, when september ends

Shiet, imorn är de oktober. och de är frost ute nu, är de bara ja som börjar få julvittring ;)?
ja måste köpa nya vinterjacka, en riktigt jävel vill ja ha, och ett par nya vinerskor, som inte läcker in ^^
när ska man iväg ovh fixa det då tro? de åtrstår väl attt se ;)
idag har ja bara lite kvar att göra på studieenhet 5, sen ska ja ta mej fan storsstäda här inne, slänga ut sånt man inte använder och rensa rensa.
dagens planer.och mitt vänstra öra, där sitter locket kvar än :(
well, frulle.
xoxo


För ett år sedan i soliga LA, taaaake me back

I made it

I'm done, and It's good ;)
Made some cookies , they look like crap but taste a little bit better ;)
In the end of october, it's gonna be me :)

Smell ya later


Himlens alla små stjärnor, sjöng för mig

Hej tisdag, är du här nu igen.
Jag skulle vilja börja inlägget med en fin nyhet, jag hålle rpå att blir frisk. har kunnat lägga bort öronmuffarna och bomullen, känns nu bara som et rejält grytlock i vänster öra, men de gör inte ont längre. Fast halsen kommer och går, konstigt!
NU är ja inne på sluttampen på min studerande ;) bara studieenhet 5 kvar och lite i social omsorg, hinner ja nog med idag, om ja är jävligt ambitiös, trodde jag aldrig skulle kunna sitta som ja gör nu, fy fan ^^
Skulle egentligen åkt till uddevalla idag , liten roadtrip men ja bojkotta den, Ja ska bli FRISK först!
därför har ja inget mer underhållande än det att berätta, om de ens var undehållande ?
anyway. ja skiver lite senare!


xoxo

One day It's gonna be me

Godkväll bloggen, vet inte vad som hänt men min lilla statistik har skjutit i höjden. de är väl trevligt
Har percis kikat klart på idol, jon och andreas va ju sötast, och sjöng bäst :) fats min favorit är ju erik men han var ju inte med idag. nu blir de svenska hollywoodfruar, dom jävla rika aporna, mitt i min missunsamhet ;)
 hörs imorn babes !

xoxo

Use your love

hello sweetpees.
Har haft en effektiv eftermiddag, har bara studieenhet 4&5 kvar i med.grund och i Social omsorg finslipa på studieenhet 3&6. Får se hur mkt ja hinner med innan ja ger upp ikväll. Nu ringer elina fan :D
 ska iaf ner till stan och hämta ut mitt pencelin nu och köpa värktabletter i alla färger och former, NU KÖR VI

Still Feeling Like a ..

Godmorgon peeps.
Jag har sovit bra i natt, vaknat några gånger men somnat fort igen. Imorn var de tänkt till uddevalla men ja skippar det, bäst att vara isolerad till torsdag, då kanske de gått över ! Ska snart satt mig och plugga, innan det  måste ja få iordning här lite, ibland förstår ja inte hur ja kan leva i min lilla hydda, fy fan :P
ska nog sprita av allt som är åxå, kan va bra ;)
vi hörs senare. xoxo

Den är grön, dom stack för 2 timmar sedan

Tänkte mest bara säga godnatt, ja mår skit, öronmuffarna sitter på och imorn måste ja plugga, bläh!
sov gött ärthjärnor

kalla de nördigt men ja kikar på i

0-43473486f20af22e7f3e6ec3c44f3ed0.png

Kolla varifrån!

kalla de nördigt men ja kikar på ice age med pärona HAHA! De är så när man ligger hemma med öroninflammation och mår som man gör.


To the A

Hell yeah, efter en nästan sömnlös natt med mina öronmuffar på ringde jag imorse till 1177, fick åka till säffle och få antibiotika, öroninflammation plus vita grejjer i halsen. Och KÄRRINGEN i fredags som sa till mig att ta en halstablett, du kan gå och köra upp en i röven din jävel. Sa ja någon att den här heljen kommer suga getröv ? JO de hade ja insan förutspått!. värdelöst.
Iallafall, pappa ska göra spagetti och köttfärssås nu, loovely, sen ska ja plugga så mkt ja bara orkar. Hoppas att allt blir bättre till på tisdag, annars så åfr ja ju vila till på torsdag vart fall och de känns ju bra. då ska ja vara frisk fisk och gå till skolan!
Alex är framme nu. jag vill meeed!

xoxo


Ditt patetiska lilla skithög

till öra, har suttit med de här jävla trycket i örat hela dagen, ja har vart med om mysigare saker , faktiskt!
ja vill blir frisk nu, coh ja vill ut ikväll. fy fan va segt!
har pluggat effektivt idag , börja vid halv 10 och höll på till half 5, hade dock lite matpauser dock ^^ och sms pauser^^. men ja skrev rent ett arbete, som ja inte är riktigt nöjd med än ?!, börja på nästa och ha loite mer än hälften kvar. sen satt jag med medicisk grundkurs och gick igenom ett x antal kapitel. kommer få sitta minst lika länge imorn. ska nog börja tidigare, har ju blivit värsta kärringen och tycker om att gå upp tidigt haha, eller  tycker om och tycker om, känner för att ta vara på dagen, nej fy fan, 50 + eller vad? haha
hoppas bara att mitt öra känns bra imorn, eller iaf till på tisdag, för då ska vi på raodtrip :) eller ja ska ringa VCT på måndag fan, har ju lite där och göra nu, fy fan.
 nej nu ska ja mumsa ostringar och kolla på aladin med pärona ^^

xoxox

Vilken jävla skit helj

Fy satan, när ja vakna imorse, eller för typ en halvtimma sen hade ja så SJUKT ONT i vänster öra, känns bättre i halsen men de har tydligen flyttat på sig till örat och ja vet fan inte vad ja föredrar, usch fy fan! har tagit alvedon och satt på mig öronmuffar för de känns bättre att ha något utanpå örat, inte vet ja varför men de gör det!
nu ska ja fixa till det härinnne, sen äta lite frulle och sen hoppa i böckerna, idag ska ja få mkt gjort.
hörs senare.

xoxo

18 and life

Godkväll kära läsare ;)
Fredagen har susat förbi  , de är ju lovely ^^
Vid 2 så åkte jag och alex till säffle, slog på stort och köpte glass på mc donalds, egentligen vill ja bara ha en burk med colasås, men de känns lite för besatt ^^ sen gick vi en sväng på säfflemarknan, köpte oss varsin rem och åkte hem. hade nästan ner ett jävla stånd, trasslat in mig lite lätt ^^ tog oss en runda runt sjövik med. inte dåligt ^^
sen sa vi hejdå, var inte alls lika ledsen som när han skulle flyga hem med mami när vi va i usa, nu känns de mest skitkul att han ska åka iväg. känner mig bara jämt lite lonely men :P

iallafall så gick js ner till stan och köpt kinakäk med pärona, NUDLAR :D sen när ja kom hem så kika ja mig i halsen, helt vitprickig i halsen, euw.
tog febern och hade litegranna. så ja ringde sjukvårdsupplysningen, dom kan ju skcika en till säffle å dom få kika, men hon vägra. ja kalla henne KÄRRING och la på. Ibland när angelica blir lite lätt pissed kan man bli kallad både de ena och de tredje, bakom ryggen eller rätt i ansiktet. Nu valde ja att säga rakt ut, bara för att KÄRRINGEN va så jävla tyken, som om hon var kungen eller något, nej din jävel, skit på dig!

imorn är de lördag, då sitter jag och pluggar hela dagen, har sjuka mängder att få färdigt!
vore ju trevligt med utgång, men ja fick nog nooog förra heljen ;) sen är ja ju SJUK, så ja har inga anledningar till att inte bli färdig med mina sysslor ;)


här är förresten min vinnare i idol 2009, erik fucking grönvall





Dom tår du trampade på idag..

Har förbindelse med den RÖV du måste slicka imorn. suck it up, bitch

Fy satan, dom ringde från Esplanaden imorse, kvart över 6, så då kunde ja inte somna om förren långt efter, sen skulle ja upp igen vd 8 för tandläkarbesöket. cykla ner i kylan och bet i geggamojjan.. in på apoteket och köpte
halstabletter. cykla hem igen och ringde CSN. och NU tänkte ja kika över allt jag behöver plugga, Blah! så mkt..

sen ska ja väl säga hejdå till alex sen, känns som de är ombytta roller nu fan ^^
tur att vi redan värmt upp stan.  I know you're gonna have the time of your life asshole :)
ja kommer och hälsar på ;)

xoxo

Don't dream your life, live your dream

Åh, de suger. ja har SÅ TRÅKIGT.
är sugen på att åka iväg någonstans, typ en vecka i grekland skulle ja nöjja mig med :) eller thailand, å va gött med nudlar!

nej nu börjar skitidol :P
imorn ska ja förresten tillbaka till tandläkaren imorn, 9.20. fy fan. ska firra en bettskena.

xoxo

Come and help me fly

hey babes! här igen ;)
Sitter hemma i sängen, sjukt trött, skulle vilja vila en timme eller två, men när ja gör de kan ja fan inte somna på kvällen och de är så jävla segt å bara ligga och glo i flera timmar! nån med samma problem? eller ska ja köra en ... DAGENS I-LANDS-PROBLEM, fan va revolutionärt ^^ nöööt
Vakna vart fall imorse med en jädra (URSÄKTA) shleemprööpp i halsen, fan va trevligt. men ingen feber . så upp och hoppa in i duschen, dricka TÈ och åka till skolan. Vi hade besök av en kvinna (?) som berätta om hur de är att överleva cancer. Var mkt givande. och bra. hon tog allting så himla pedagogiskt, nej de va suveränt.
sen knalla jag hem, vet  inte hur lång tid de tog förutom att de va riktigt segt, ja brukar inte klaga men fy fan :P nej cykel ska de va!
nu ska ja nog gå och se om de finns nåt äta, mhmh.
nu ere helj fanimej!

xxooxxx


Might have mentioned it ;)

¨hej sötgötar,
tänkte berätta att jag lever, ingen feber nu heller, alvedon är grejjer det.
kan inte va hemma från skolan imorn, nope e går inte det!
men de känns som ja kommer bli frisk fisk ändå.
sov mellan 2 och halv 6, så vilat har ja gjort! nu ska ja plugga innan idol, har helt missat varje  avsnitt för ja har vart iväg och tränat då!  men idag då jävlar ;)
 I guess i'll talk to you tomatröv.
 xxoo


No one can get in the way of what I feel for you

Jävla risigt ja mår, vakna kl 4 i natt med feber, 39,5 är de inte LOVELY. Jävla sketgrejjer, har dock kommit ner till 37,7 med 2 g alvedon, nu ska de jävliga utrotas. ja fattar inte, var ju sjuk för typ 3 veckor sedan, och de kom verkligen bara SÅDÄR, nej ja har inte tid. så idag ska ja ligga här i min swettiga säng och plugga och kolla på film. skulle egentligen pluggat järnet med Nina och sen träffat alex, så är ja inte helt undeerbart klockren, wuhä!
förresten så är ja sjukt sugen på potatisgratäng och fläskfilé, de va de enda ja tänkte på när ja va på friskis igår haha! fats idag har ja ingen matlust, för omväxlings skull.
nej, gotta do somthing.
xoxo

I gotta feeling

hej tisdag, im happy you're gonna be over soon ^^
ja försov mig imorse, vakna vid halv 8  av mig själv, de är väl underbart, så de va bara att hoppa  i kläderna och cykla iväg. på skolan kolla vi på en sång för Martin, himla bra och sorglig ^^ eftersom ja ja jobbat med dementa ett tag så var de himla nyttigt att se från alla synvinklar. fy fan va hemskt.... ja lovar ja kommer bli värst av alla gamlingar, de känner ja på mig! ehe.
efteråt så satt ja och nina kvar till 3, kom en bit påväg med medicinsk grundkurs ska åka och plugga imorn med, har ju en del att göra som sagt. I social omsorg fick vi åxå reda på betyg på en uppgift, de blev ett VG, men hon sa att de se bra ut för ett högre slutbetyg, måste fixa det, så ja kommer ifrån den här skithööölan ja egentligen gillar lite granna, finns ju ingen framtid här, kanske när man blivit 30 och ska skaffa barn typ. men inte nu!,
nu så ska ja snart hoppa i träningskläderna och köra lite på crosstrainern, sen iväg på friskis, ja har blivit ganska healthy sen förra måndagen ! mhm.
NÄSTA tisdag ska jag nina majja micka och anna-karin till uddevalla, först shoppa på torp och sen på en föreläsning tror ja?! eller nått annat om funktionsNEDSÄTTNINGAR.  spännande.
no, gotta do something, talk to you later.
 xoxo

OSTKROK?

FY FAN, svenska hollywoodfruar. folk som är så jävla mkt mer än alla andra, jaa mer plastikkirurgi, mer dumma jävlar, mer fakeade förhållande och mer problem. money can by you power, but you still look stupied bitch.

lillebror kissa i in säng förut, uscha på det ;)
imorn ska ja till skolan, måste komma igång med medicinsk grundkurs fan!
 sen har ja vart och tränat idag med plus att ja sprang på min crosstrainer innan, inte dåligt ;)

nej, till veckan blir de bättre update :)
xoxo

I not another brick in the wall

Dålig update idag, sorry lovers men så är det, for today ;)
Nu ska ja snart sova , upp imorn och åka till säffle för lillebrors hals. åh.

xoxo

O hell no

Haha, ja är seg ida. mm jag är jämt lite seg .
inte mkt mer att säga, kul å träffa sandra igår. och nina självklart :)
nono, time for IDOL.
xoxo

sitter i årjäng på travet och läse

17b7750ef44ee2dc9cc737140dac2012.png

Kolla varifrån!

sitter i årjäng på travet och läser social omsorg, snart gjort klart en hel studieenhet och de äR minnsan inte dåligt ;) var på marknaden förut och fick min jävla langos och fin in flames tshirt, så nördigt ;) nej nu ska ja ta mig en kaka :) Xoxo


Dirty dancing


Kom hem för en stund sen, vart kul på jobbet idag :)
och nu när ja kom hem så såg ja att de va dirty dancing på tv, å den är så fin :)
borde sova för ja ska ju upp tidigt imorn, blaaah!
mobilbloggar aantagligen :)

natti sweetP's
xoxo


Oh, måste tipsa om en ny trevlig blogg, nämligen min vän Alexanders som drar till NEW FUCKIN YORK på lördag, gunnarNYC.blogg.se
Enjoy the ride :)


Haha, 4 närborrar upclose tyyp  ;)

It's Friday i'm in love

Heeej fredag, redan här :)
KOm n yss hem från stan, var å handla, dock inte vad ja skulle he man så är de väl ibland!
börjar om 1.5 timme så ja ska snart sätta igång med mina favoriträtt, pasta med bacon å baconsås :) elinas påfund, men gött äre :D
sova jättelänge idag, behövdes ^^ imorn blir de ju årjäng på¨dagen , langos :) mumms! hah
nej, laga mat vare ja :)
hörs ikväll!
xoxo

Fy fan va dåligt

haha usch ja kikar på kändisdjungeln, asså de är så vidrigt och så dåligt. ja skulle hellre svälta 2 veckor än käka djursnopp eler dricka mosade mixade syrsor. wwwuuuhä. eller bli begravd i ormar å kryp. nej uuuuh!
annars kom ja hem från friskis för en stund sedan, har vart varje dag denna veckan plus att ja sprungt 25 min på crosstrainern idag, bra där :)
Imorn måste ja till jysk eller något och köpa ett nattduksbort, och några nya t-shirtar ja kan träna i, kanske inte finns på jysk det men ;)
och sen ska ja ju som sagt jobba på kvällen, DE ska bli mysigt :)
 nej nu ska ja fläta håret, sen äta något lätt :)
xoxo

so tierd

Fy va trött ja är, uh, vill sova nån timme , hade vart härligt :)
var i skolan mellan 9-13, sen fick vi lite extra grejs att göra men hade ingen energi att stanna kvar, dåligt. men på måndag då jävlar ;)
Ikväll blir d frikis, gött. imorn ska ja jobba halv 5 - 22 och på lördag blir de nog årjäng på dagen och förhoppningsvis utgång på kvällen :)

xoxo

min katt är världens slappaste god

-c5c36a223b2aab66cc22940758f743c.png

Kolla varifrån!

min katt är världens slappaste goding


Paaaaj

Har precis släng it en persikopaj i ugnen, fy fan va huslig ja vart idag, både lagat mat och nu bakat paj, sen ska ja fan röjja här inne, känns fan som att bo i en liten låda. nej fan ut med skiten.
xo

Up up and away

Gooooodmogron sweetpes.
Vakna vid 10, och ligger och funderar på om man ska gå ut på en morgonsväng nu, och hem och laga mat sen, vore ju inte jättedumt alls. Så s får de nog bli. sen efter det ska ja läsa lite och åka till stan och handla lite grejjs.
och ikväll blir de ju friskis, känner mig så taggad :)
Gick in på facebook och såg att arta hade gjort ett NIagrafallscollage , de är ETT år sedan vår sista travel-around-the-fucking-USA och de känns helt galet- har vart hemma i ett år snart, shit vettni, de har  gått såå fort. holy cow :D
men ja skriver lite senare :)
xoxo


The one thing that is stronger than life itself

Fick nyss reda på att Herr dirty dancing ikonen gott bort i cancer efter en tid. riktigt jävla hemskt. de är inte länge sen en släkting till mig gick bort efter en lång tids sjukdom, och de suger helt ärligt. Hur sjukdomen drar ner allt liv i kroppen och förstör. varför ? så jävla orättvist.
Jag hoppas att vi i världen ska sluta upp med allt värdelöst dravel vi håller på med, och fokusera på sådant som är viktigt. vi kanske ska börja sammarbeta allihop tillsammans, och inte dra åt alla jävla olika håll
. För tillsammans är vi starkare, så jävla sant!

för att komma tillbaka på jorden så tänkte ja berätta att friskispasset var jävligt välbehövligt och nu känner jag mig tillfreds ^^ imorn ska ja gå på medel/puls, tänkte GÅ till karlberg, vore så nyttigt ;)
ja ska även göra mat imorn, kycklingfilé med potatiskrusiduller :D och en egen sås. ja är lite sugen nu haha :D
 nej, nu ska ja kolla på film, sen sova.
xoxo

Let us realize, that a change can only come, when the world stand togheter as one

Are you ready to show me how it feels

Jupp, här igen. har dock hunnit skrivit färdigt ett arbete, 1 timmes powerwalk och läst medicinsk historia och sammanfattat, nu ska ja kolla på film fram till halv 8 då ja ska studsa iväg på friskis :)
imorgon har ja inga planer, försöka vara helt ledig eller få mkt gjort ? de återstår att se :)

xoxo

Funktionsnedsättning

Fy satan vilken otroligt seg och tråkig lektion, ja trodde ja skulle gå av. buhä. nått efterplugg blev de inte heller, ingen energi, what-so-ever!
men ska faktiskt lägga mig och skriva ner ett arbete nu, sen läsa, eller om ja ska ta en promenad först ? ja och ikväll blir de friskis, loovely.  annars så är allt som de ska, ganska mkt tt tänka på nuförtiden, men de är bara att ta !
hörs senare.
xoxo

kanye west, öhm . WHAT

Haha såg inte galan som var natten till idag, men gick in på youtube, vafan handla de om då, snällt liksom haha. jaja, vissa har nog inte alla hästar i stallet kanske :)
gudars, INga hål förut, jag och nina var superduktiga , jag och marie tränade järnet på friskis förut och nu ska ja bara kolla genom mina antäckningar på historian , sen ska ja sätta på en film på datan och somna gott :)
imorn blir de skolan från 8.30-11.30, sen ska ja och nina fortsätta  några timmar efter det, på kvällen blir de träning igen och de ska bli kul, man känner sig rätt duktig kan man säga :)
och förresten så har jag bytt sida på benan, eller ja har mittbena nu, tänkte förändra lite. fall de är någon som undrar haha ;)
Till heljen är det ljusfest, hoppas de blir utgång då, ja vill :) ja har så jävla mkt sprit ju haha! nej de blir ööööl . de är grejjer det :)

hörs imorn!. xoxo
natti




nu sitter ja och väntar på att få

406b7c84fa6aa53066a0305b894f6fc2.png

Kolla varifrån!

nu sitter ja och väntar på att få komma in, uh hatar att komma hit, så jäkla obehagligt när dom bygger om i hela käften, känns ju så ;) hoppas att ja inte har några hål , hoho ! Jag och nina har varit skitduktiga och ska fortsätta sen när jag är klar. Inte mkt kvar nu att göra ;) för idag iaf ;) nej nu ska ja ladda. Xoxo


Tell me why I don't like mondays

Godmorogn blåbär.
Nu är jag färdig, ska ner till stan och plugga  med Nina, sen vid 1 ska ja ju till tandläkaren så vi tänkte skynda oss och försöka innan, annars blir de eftre det med! har ganska mkt att göra, hoh.
annars så ska ja börja på friskis ikväll med, fy va gött, har ju faktiskt blivit helt kry nu efter min lilla sjuka, så ja är på g. nya träningsbraller har ja ju köpt med, de är ju underbart ;) och sen hinna hem till idol fall de är idag :)
nej nu ska ja fila naglarna ^^ hörs i eftermiddag eller så kanske ja  mobilbloggar under dagen ;)

I want to shoot the whole day down

When I'm with him I am Thinking of you

Å , fy va trött jag är ;)
Igår åkte jag med Elina och Johan till karlstad, köpte med oss pizza och kolla lite på tv.  Sen kom Tobbe och vi fixa iordning oss för att dra ner till stan och bowla. De var jämt ett tag men fan va ja halka efter ;) efter ett tag kom robert å han fick ta över ^^ inte för att de gick bättre, men iallafall ;) de va helmysigt vart fall. vid 1 åkte vi tillbaka till lägenheten, och spela spel ;) inte vilka som helst, MEN, kvällen sluta kl 05.00 och ja stensomna på en halvmeters luftmadrass i elinas blivande walk-in-closet, haha , men de vart iallafall jättekul och ja hoppas ja kommer åka upp snart igen :)
Vid 11 vakna jag, så då fick ja och elina på oss lite kläder och i oss lite frulle, sen kila vi ner mot city och hanlda lite nödvändigt onödiga prylar. En liten brun västa, en finstickad halsduk, fingervantar, toffsar och klämmor, leggins med fötter, en necessär från make up store där allt är iording ;) vet inte om det var något mer, inga kläder iaf ! måste köpa mer förvaring, får inte plats med mig själv ;) ja tänkte köpa en miniplatttång, men de lev inte så :P

imorn så ska ja till tandläkaren 13.10, före eller eftre ska ja plugga med nina, vi får se. men nu ska ja kolla på film och sen sova :) får blir friskis på kvällen, måste röra på dököttet :)
hörs imorn vart fall.
natti.

xoxo

nu står jag utanför och väntar på

0-56f85c9c0ed5e279be9735c6f4201f08.png

Kolla varifrån!

nu står jag utanför och väntar på värdinnan , vakna vid 11 och nu ska vi göra karlstad ;) tar tåget vid 4 hem. Xoxo


vi är på score och dricker öl och

0-567fb2376ed0b8dba2cf4eb0b1319ca5.png

Kolla varifrån!

vi är på score och dricker öl och fy fan vilken dålig bowlare jag är haha


Nu åker jag och Elina och johan ti

6a52b170797b631ff99f6840c742d5d5.png

Kolla varifrån!

Nu åker jag och Elina och johan till karlstad, ska ut ikväll och sådära :) annars idag blev ja väckt kl 9.00 imorse för någon hade alldeles för lite att göra, fy fan :p så efter det gick ja upp, åkte till stan med pappa, hälsade på patrick å så. Sen hem, tvätta lite och fixa hemma ;) sen gick ja till Elina. Jag och mamma gick efter det och kolla när hon spela fotboll :) men nu så måste ja va social, hörs kanske senare , annars imorn! Xoxo


That's it for today

Nu har Elina åkt hem , båda låg och halvsov så vi bestämmde oss för att avrunda ;)
ska ses imorn med, wei :) kanske åker med henne till karlstad, de tåls att tänka på :)
med gonatt sötgötar :)
xoxo

Wrap you in my ribbons :)

Å , idag har ja hunnit med lite saker, var ute å gick, hitta dock ingen svamp men de gör inget :P Sen kom ja hem, gjorde hårinpackning och ansiktsmask och de satt i ganska länge , so fresh :P sen medans ja hade det i flytta ja lite sommaklänningar till min andra garderob ovh hämta lite tjockare kläder å hängde in, mysigt nu med hösten :) sen städa ja mitt rum, behövligt, de blir så jäkla dammigt, fattar inte varför?
Nu tänkte ja ta mig lite och äta, de får bli något lätt eftersom ja och elina ska ät pizza sen, och godis, och chips ;)
skriver nog senare :)

xoxo

Be strong hold on

Å, nu har man fixat mobilbloggning med, wohho ;)
har ätit frulle, fått på mig kläder och ska ut och gå nu!, tror ja ska gå in i skogen och se om ja kan ragga upp lite svamp`?
sen ska ja hem och städa,duscha och så kommer elina till stan så de är dsags att sätta fart :)
hörs senare :)
xoxo

mitt första mobila inlägg, hehe!

0-194435e773b8f2a84d72bdebb4649a93.png

Kolla varifrån!

mitt första mobila inlägg, hehe!


If it kills me



Tänkte bara tipsa om en jättefin låt, lyssna om ni har tid :)
annars tänkte jag säga godnatt, fått massage av mamma, kändes dock som hon skulle punktera hela ryggen meen ;)
höras imorn babes!

xoxo

Snart idol

Leende guld bruna ögon nanananaanana har ja förälskat mig i nanananananana :D

Har precis kommit hem från en långpromenad med theresen och fjalar, trots min sjuka :P så nu ska ja få på mg mina mjukiskläder och lägga mig och kolla på idol. vilket high life ja lever ;)

imorn kommer Elina till stan, myyys ;)

xoxo


Thats what it comes to when all the lights goes out

torsdag idag, gillar torsdagar för sen är de helj. inte svårare än så :)
vart en himla lång dag i skolan, dock skratta ja nog konstant hela lektionen, men de hör inte direkt hit! ;)
hejsan svejsan det är bara lilla jag :D hahahaha
efteråt käka jag och nina konsumsallad och kom på djupa diskussioner som vi alltid gör haha! men de är fint de med.
å sen kom ja hem så låg lillebror halvdöd på fönsterbrädan, vart hos veterinären idag och grejjat så stackarn ser helt konstig ut :( han skelar tillochmed!
men han piggar nog snart på sig.
nu ska ja åka med mamma till stran och handla, så segt :P

hörs senare!
xoxo


I'm not taking the easy way out

helloo..
de hände lite grejjer idag ändå ;)
jag och alex åkte runt , hamnade på profab och sen vidare till mcdonalds. hitta ne kricke-lock-a-like, sen när´vi skulle åka hem så kom Marie och Christian , hah lite kul ;)
well, sen hem och då var de dags för fika , bullar och glass. så dumt :P
men nu ska ja fixa iordning för imorn, sen ska ja dra mig till marie och Kolla på idol :)
imorn blir de skola mellan 9-14, omvårdnad och medicinsk grundkurs, sen efterplugg :)
och på Fredag kommer elina hem ;D
 då bli de fredagsmys :)
Lycka till nu alex :)
hörs ikväll eller imorn !
xoxo




min egophotosession :D hahahhahahaha

It's done

Nu är de gjort. Bollen ligger inte på min planhalva nu iaf!
Har kollat på topmodel hela morgonen, ja ska nu gå ut io köket, göra lite lunch och sedan försöka vara lite effektiv.
ikväll är de idol igen, fy va bra :)
bör man plugga lite kanske ?
mhm. skriver senare.''


xoxo

Himlen är oskyldigt blå

åh, vilken dag. ös rätt igenom :P
Började skolan halv 9, hade genomgång typ hela lektionen och vi skrev så pennan glödde (?). sen satt jag och Nina kvar efter och gjorde en anna studieenhet, bra de går :) när vi vart färdiga gick vi in och tog HB-prov, ja är rätt grym på att sticka i fingret ;)
sen kila vi ner till stan, åt THAI lunch, sen in på intersprot och ja köpte nya träningsbraller, sen in på ia för glassinhandling, sen gick vi hela vägen upp till mekonomen och skulle hämta ninas cykel som inte va färdig. men så kila vi in på Q8 och ja fick pumpat mina däck, de va inte lätt- men de gick eftresom ina är en typ cykelmekaniker ;)
 och nu ligger ja här i sängen, ska kolla på topmodel och ikväll ska ja till marie och kolla på IDOL. wohoo ;)
imorn ska ja ringa vc.

xoxo

Time for bed

skön dag, har fått saker gjort + att ja h¨är inskickat, så imorn blir de efterplugg med nina, jämt bara för att vi är så ambitiösa och smarta :)
har dessutom varit väldigt pratsjuk idag, ja hra tjatat ner både elina, sandra,nina och malin nu ikväll ^^ fint ska de va :)
SEn har ja fått reda på en så jävla rolig gej, - DÄR FICK DU DIN JÄVLA grisjävel. men nog prata om det ! ja är så nöjd och mogen haha ^^
har påbörjat topmodelmaraton - youtube finns hel nya säsongen, bara för att :D llooovely!
nej nu ska ja snart sova, ska gå och borsta tänderna bara, sen kolla klart på avsnittet ja börjat med :)

å en bild från imorse innan ja skulle dra ^^


xoxo

And got back

Hooh, vart hemma i en timme nu typ. de första ja gjorde när ja kom in var tt göra en paj, ja har fått lite dille på det nu, inte helt ok :P jordgubb/björnbär och den va goe ;)haha. har ju dock kommit fram till att de goa är degen och vanlijsåsen, men de är en annan femma :)
grejast nästan färdigt med arbetet, ja, så nu ska ja skicka in det.
Sen ska ja och marie börja på friskis, eftersom ja inte kommer jobba något under hösten har ja ju alla kvällar lediga typ. är inte det loovely ;) dock inte ikväll. satans förkylning :P

xoxo

I'm off

Morsning 4-korsning!
Måndag idag, fortfarande lite förkyld men man är väl en överlevare.
ska ner till stan och luncha icasallad med alex, och så blir de inte mer intressant än så. måste få klart arbetet idag med, har inte orkat få tummen ur än :P
trög i starten om man så säger!
fått på mig kläder, ansiktet och håret upp i en toffs, mhm jaja, fint ska de va.
haha har förretsen drömt jätteknepigt inatt, haha, men de tar vi en annan gång, nu ska ja boorsta tänderna, jaja :P

hörs senare!
xoxo


twisted little star

jag vill också börja på högskolan

I am falling faaaalling

Heeeey babes.
öndag idag, vanligtvis hatar ja söndagar, de rä vanligtvis idag med!
Ja jobbar dock, helt ok. är visserligen supertrött och sleten, men sån får man stå ut med antar jag ;)
de va jättekul igår, ja friskna till och dom gifte sig, jättefint vart det, men inget för mig. :P
festen efter kan man förkorta i - GOD MAT. haha å tårtan, åå kakan :P haha. ja trivdes ;P
när kl blev 11 balla ja ur, körde hem och somna nog direkt ja la huvet på kudden :)
vakna vid 6 och fatta ingenting, skulle aj upp, NU? yes, jobb mellan 7.00 - 20.00 , jaja, upp å hoppa. nu är jag hemma på rast och har hunnit äta och renskriva mitt arbete på datan, lite småfix så skickar ja in de imorn kväll. de ska vara TIPPTOPP, mhm jaha ;)
är sjukt sugen på att köpa en liten minidata, villl ha vill ha vill ha, vore de onödigt ? kanske jämt ganska mkt, men så smart å ha med sig överallt .
nej, nu måste ja kila. vi hörs ikväll, då kommer bilder från igår ;)

xoxo

YES

Ingen feber idag, men tar en alvodinkur för säkerhets skull ;)
nu ska vi snatr åka iväg till bröllopet, kl 2 börjar det med med mina föräldrar som är sådana tidspessimistrar så åker vi nu snat haha! ja ja, naglarna sitter kvar, skorna är på och allt annat ser helt ok ut, än så länge.
men ni får ha de så bra, lägger ut lite bilder ikväll :)
xoxo

blir så trött ^^

gud när ja vakna imorse vid 8  så kände jag mig bättre, inget ont i halsen alls vilket ja vart s chockad över, de hade ist satt siig i min näsa, de värsta som kan hända. så ja nyser som en idiotoch snorar som ett vattenfall ! käkar alvedon för att skippa feber i vart fall :)
något rolig är iaf att INGA naglar trillat av än, bra det :) haha
annars så händer de inget kul, ska slinga håret på mamma nu, orkar inte egentligen men de va ja som tjata så ja får väl ta tag i det ;)
har inte skrivit rent mitt arbete än, får se om ja orkar ikväll :P

xoxo

O, that's something that you don't see everyday

heeeeeeeeeeeeeeeej babes,!
hoppas ni har de bättre än va jag har de. har nog ett STORT SVIN i halsen som försöker ta sig ut. började imorse och ja hosta hela dagen i skoln. synd om mg :) haha nej då ;) bara en lkite (skitstor) förkylning som satt sig på fel ställe!
på tal om, l skolan, jag och min omvårdnads ARME ställde rektorn mot väggen, dom fixa medicinsk grunkorus på en gång efter detta, som dom vetat om i hur länge som helst. så nu är allt ordnat , kunde blivit bättre dock, mennu är läget som det är ochde får vi ta!
idag stavar ja extra dåligt pga mina nya naglar, så ni vet!
efter skolan satt jag och nina kvar i 2 timmar och gjorde färdigt allt, vi ligger nu före och de känns bra, man måste ha diciplin, men eftersom våra söta klassisar och vill ha tempo känns de gött med, de känns smo allt kommer ordna sg!

sen mötte ja upp therese, vi luncha på hennes balkong och snakcaskit i några timmar, fint ska de va :) sen cykla ja hem i ösregn, inte bra, ich ka mig, somna vid 6 och vakna nu vid 10, men ja kommer nog kunna somna rätt fort igen, hoppas jag! imorn ska ja bara kurera mig förpå lördag är de bröllop och då måste ja va frisk!

hoppas ni haft en bra dag:)
natti
xoxo


There will be no more daydreams

heeeeeeeeeeej vänner. ibland är de helt sjukt trist att blogga, inte idag, här får ni en gullig recap på mina 2 veckor i verkligeheten ;)
jag och sandra åkte till örebro, festade tillsammans med henne kusin plus henne ssöta vänner och kolla in en dragshow på strömpis, fiint ska de va !
på frdagen kolla vi in sandras nya hem i tybble, annorlunda, men fint ska de va so sagt :) vi shoppa lite på eftermiddagen å luncha, sen drog vi tillbaka hem. Ja träffa arta och alex på kvällen, vi myste på kontoret och så var den kvällen slut;)
på lördageb var de ASKALAS med the fölet crew, vi vet hur man festar om man säger så, de fick vi beviset på på söndag morgon, uuurk ;) men kul var det, ja har hittat rätt ^^
På måndagen var det ny mobil som behlvdes köpas, så ja fick hem en ursöt sony ericsson med grym kamera och som kan spela musi, INTE DÅLIGT ahah, eller, fint ska de va ;)
På tisdag var de första dagen i skolan, SOCIAL OMSORG heter kursen och de drog igång direkt, ja och NIna ska öka studiefarten och krympa ner 6 veckor för att hinna söka in till högskolan, ja kommer inte kunna hinna jobba ett skit, min mage är i stort sett katastrof och ja måste få minst 3 mvg , helst 4, men ja ska göra de bästa ja kan. nu fan ska de gå, ! ja har bestämmt mig, yes I have!
på kvällen jobba ja på esplanaden där ja tillbringade 2 kvällar till den veckan, mkt fient!
Ja boka klipptid så nu har ja snygg frill om man s säger, nej lite mer uppklippt bara, och hon fixa min utväxt. vardagslyx ? helt ok ;)
På torsdagen hade vi vår andra kurs, rätt och slätt OMVÅRDNAD, med underbara lisbeth :) helt ok!
under heljen har ja spenderat nåhgra dagar på fölet :) fint ska de va :)
Igår så förljde ja med mamma til säffle, köpte mig ett par "riktigta" jeansleggins med fickor baktill, snygga, men dom luktar apa (mono) så ja måste tvätta dom några ¨ånger till!
sen på kvällen drog jag och nina och alex på BECK, uuunderbart :)
OCH IDAG började jag dagen med storstädning av mitt lilla rum, sen åkte jag och nina ch ale till stan för en pizza, vi gick sedan till marinan för en go glass och häng i solen och sen pyste vi hem till mig för att plugga. DE GÅR BRA NU!
vi har även planerat att åka till Göteborg nu, ja och nina vart fall. de ska bli myyyyys :) shoppa shoppa shoppa :)
de är så när man är rik och utarbetad :P eller inte!

vi hörs, för nu är de sista avsnittet på so you think you can dance ch de ska bli looovely!
xoxo bitches

RSS 2.0