Att vara pigg när man ska sova är

0-6afac5bc1139c64e840f0d32b3e6d7e1.png

Kolla varifrån!

Att vara pigg när man ska sova är fruktansvärt jobbigt, är lite nervös för imorgon åxå, ska vara på "lekterapin" och sen kommer min lärare dit åxå. Och på tisdag gör jag mitt sista pass. Då åker jag hem och jobbar natt på bergängsvägen ;) nu ska pengarna rulla in i normal takt igen ;) Natti


jag vet, jag är dålig på att uppda

3e6cf94ccf9e03bf78f89eac203d9cbc.png

Kolla varifrån!

jag vet, jag är dålig på att uppdatera, har fullt upp med att jobba arslet av mig på näl, och som "vanligt", alla kryssen längst ut , jag är världens lyckligaste, har 3 heldagar kvar att göra, sen är min heltid fullföljd ;) och jag är mest säker på vad jag ska göra av min framtid ;) MIN MIN MIN EGEN


Bandit rock

Åmååål, ÅÅÅMÅÅL. Snön har vr'kt ner, kommer jag kunna komma ner till min käre sambo/morbror imorgon. har ju bara 6 pass kvar på när. det är tråkigt. ja vet iaf va ja ska göra resten av mitt liv, eller iaf nu ska ja komma in på ssk och hjälpa dessa ungar, onkolog angelica, det gillar vi. fixar jag detta ? vi får väl se. men ja har hittat rätt. ja vet det!
Har sån tur att ja får bo hos min morgan :D Han är som ditt kaffe på morgonen, din snö p julafton eller.. ja , han är bra att ha helt enkelt :D Jag och volvo v70, vilekt radarpar ;)
KOm hit i¨går, var hemma hos Ann på kvällen. idag var ja på fölet mellan 9-14.30, sen till schölinsgatan mellan 16-21, lite lön i mars vart fall ;)
imorgon hoppas jag att ja hinner träffa Teddy en sväng, sen m åste ja tillbaka. om vädret blir bra. det är FÖRJÄVLIGT, känner mig som en kärring som behöver broddar :P huhu.

nej, ordning på livet, "jag ryser när ja hör ditt namn det bara är så..."


bara för att man måste somna så gå

1a7843a54f9813c14a5c7178efd1293d.png

Kolla varifrån!

bara för att man måste somna så går det inte. dretskruv ;) har tänkt att slösa lite pengar imorgon efter praktiken, det vore något ;) förresten , just get it over with...;) Natti


kommer stanna ett tag, behöver det

1a079375ea712e4064dcb08a66923d94.png

Kolla varifrån!

kommer stanna ett tag, behöver detta


I'm counting all the assholes in the room

Tisdag, snart helg. och fest hos icka. Vilket leverne ja införskaffat mig den sista tiden. jag är fruktansvärt ordningsam och ordentlig - i smyg ;) nej d eär inte så allvarligt ;)
idag är jag ledig, ska försöka plugga lite. och så ska ja träna ikväll, funderar på att springa nu också..
vore gött.
och städa lite,  jo så får det bli.

Hörs lite senare.
xoxo

Dance forever my only one

Måååndag, och de känns bra, snart är de ju torsdag, och fredag, och lördag :D
Igår jobba ja mellan 9-18, gick fort ^^ Var mkt pigg med tanke på lördag kväll, ja var hemma i tid och sov gott ^^
sen så körde jag step up, helt färdig efter det. Somna gott, låg nog inte länge innan ja somna. Blev väckt av Linda, jag var helt inn epå att de var lördag haha, men för att komma till sak ska ja jobba ikväll på fööölet :D Lovely, jag icka och cissi, 3 små grisar :D haha.
Gick upp och kände för att baka kladdkaka, sagt och gjort. sen fick ja dåligt samvete och hoppa upp på crosstrainern och sprang 1 timme. sen fick de bli mat, ja och mitt qourn, i like. och nu ligger ja på sängen, ska renskriva ett arbete innan ja ska knalla iväg :)blir bra det :)
imorgon är ja också ledig, hoppas påjobb naturigtvis, annars blir det plugg, har inte vart speciellt ambibiös det senaste, mkt att tänka på kanske, va vet jag ;)
nope, hörs ikväll mongos.

xoxo

RSS 2.0