That makes me feel so good

Jag är glad! jag tror det handlar om att kasta sig ut, landa platt på magen, shake it off och testa igen!

våfflat hår :P

Can we stop pretending?

Hängiva puckon som rullar in här varje dag ^^  jag ber om ursäkt. Men är det Tentaperiod ( i detta fall omtenta) så dyker inlägg in ;)
Termin 3 på sskprogrammet är wakkawakkakokkoCRAZY. Hade 10 veckors medicinkurs, fick omtenta på Läkemedelräkningen som jag ska göra på fredag, det är lite knövligt. KLarat en tenta och har 1 tenta kvar att få reda på, jag ber till jesus att jag klarar den, men det ä inte säkert. nu läser vi etik. min grej det!

Det har hänt mycket sen jag börja, är faddergeneral, provkör för skolan festförening SEXET , har opererat bort gallblåsan, varit på utalndphest och möten skola lektioner seminarium, varit hemma, arta har varit här, vi har vart i stockholm. Livet bara kör i 180 och det är svårt att hinna med allt. ibland går det i sloooowmoootion, men inte nu. dock känns allt bra, det är egentligen bara 1 liten yttepyttedetalj som är med mig varje dag, ibland känns det kalas, och ibland känns det röven..

ska plugga lite till nu, sen äta mat, duscha, gå på generalsmöte, sen till alice för förfest med sexet och sen är det tema fest, ursäkta? har jag kommit fel? Jag ska vara Nunna ;)
hoppas elina kommer hit i helgen, behöver det!


ÄLGHÄLGA

Utlandsphest i karlstad och dte var fanimig jävligt lyckat! Tack Systerlig kärlek, SEXET och Sovsäx som visa värmländ hur man festar! PUSS

RSS 2.0