I can leave any day but you are always gonna stay on my mind

Hemma på rast. jag har hunnit äta, sprungit och duschat och uppdaterat  min baksida ;) oh så produktiv. Jag ska inte till säffle idag, ja ska vara hemma och sova gott :) och pyssla ;)
nu är de dags att fläta håret, sen ska ja pinna tillbaka till min kära arbetsplats! sen är de bara imorgon kvar och sen har ja ledigt.. 1 dag ;) och sen är de dags att ladda energi för nästa helg. ja är såå spänd på att få se lägenheten. wooboopidoo ;)

nej. hörs ikväll. xoxo

Let me be myself

klockan är sisådär 00:16 och jag har hoppat i säng ;) har slitit ont på jobbet men bästa Ann och sen fick de bli en extra tur ¨på crossen + en sval dusch . och nu ligger jag här, eftersom ja börja kl 8 imorgon kör ja på med ett springpass tidigt, jag kan vara morgonmänniska om ja vill - OCH BEHÖVER. haha
har rast mellan 2-4 imorgon så ja får slappa då ;)
nejnej. natti på er gurkor

xoxo

Min lillebror är den sötaste som finns, :)...

dsc00647 (MMS)

Min lillebror är den sötaste som finns, :) love love love, och eftersom vi ska käka pizza nu så sprang ja en halvtimme förut, de går på ett ut liksom ;) nej men ja har verkligen förslappat mig de senaste , men nu alstrar ja energi ;) hörs ikväll. Xo


It was you and me against the world

Freeeedag Freeedag, I love fredag! Idag älskar jag den för att ja har fått välj YTTERLIGARE en tapet som skulle vara som fondvägg i köket. jag får nya vita skåpsluckor i köket, nya mattor i hela lägenheten. Är nog bara toan som ska vara vintage ;) hoho. ska bli så kul och se på fredag :D Hoppas de är klart då !!
Igår så gick ja hem från jobbet och la mig, sov nog till kl 13 , gutt ^^ Sen så for jag och min mor ner till stan. jag köpte mig en klänning :) Och massa annat småknas ja kommer behöva.. Sen blev de taco mys. hämtade upp min snygga vän Elina, de var mkt trevligt :)
Avslutade dagen men en sen visit hos cissi på jobbet, rota fram min Ipod och plugga in ;)
Vi ska snart åka till SÄFFLE, så de kanske är bäst att hoppa in i duschen så man ser lite anständig ut, tror bara vi ska käka något. Klas och Eva skulle väl med, så 5 apor vid matbordet är fina grejjer ;) Ingen av oss kan väl föra oss sådär jättebra, så inga förhoppningar ;) nono!
Har förresten bokat tid för klippning, men det blir bara toppar, och färgning då som sagt, men ja ska stanna kvar i mitt mörka. Det är typ 2 veckor kvar  så de blir toffs/fläta varje dag. onödigt vetande så här på freeeedag morgon ;)

Börjar sedan jobba 16:30 och kör till 22:00, imorgon 8-21 och  på söndag 7-20
hörs!
xox

Nemen tjenare Trallala ;)

Jooo, ja är arbetsskadad ;)
Natten gick mkt bra. bättre än igår, berodde nog på att ja sov typ hela dagen igår haha!
Nästa nattpass är inte förren nästa torsdag, och på fredag går mitt flyttlass till Eskilstuna..
men nu ska jag dra till stan och handla, handla handla handla ;)
'
Jag hör av mig senare
xo

Long time no see my dear

Heeej Babes.
Dålig uppdatering idag på grund av att ja sovit, i stort sett hela dagen. Det var inte mening men de har varit så skönt ;) haha. och nu brjar jag igen om 2,5 h typ så nu ska ja träna, eller iaf gå ut på en promenad. det behöver moi ;) pigga på sig lite dessutom.
Imorgon när ja slutar blir det hem och sova. sem ska ja och mamma trätta lite ärenden på stan.
och vet ni. vi ska få besök från storstaden, Malin kommer hit tisdag den 10 aug, kommer på kvällen då stannar till fredagen den 13. Det ska bli kul :) Får vi se vad vi hittar på. det Åmål kan göra är att lova fint väder. Då fixar sig resten ;)
Neeej neeej. nu blir de lite spring antar jag ;) ohoyes ;)
Och just det, ikväll är det 50 first dates, love that one ;)

uppdaterar senare! stay tuned



På jobbet. Bara 3.5 h kvar. Har gått så br...

dsc00693 (MMS)

På jobbet. Bara 3.5 h kvar. Har gått så bra så hittills, jätteskönt med nattjobb, kanske inte min grej att vara tyst 9.5 h i sträck men de är iaf gött att byta lite. Man hinner grejja med sånt som inte annars hinns med ! Och att få se alla bra program som går på natten. Haha. För att återgå till min dag i uddevalla var den bra. Har köpt mig ordentliga galgar. Eller dem är rosa allihop ;) så sött och tjejigt, som ja kan vara åxå ;) sen var mamma på sjukhuset. Då skulle angelica vara ambitiös och lösa ett sudoku, och när de bara var en skiten ruta kvar stämde det inte. Ja blev så sur haha! Men sen drog vi till mina morbröder och fixa med bilpapperena så nu är det klart det med! Skönt! Ska fixa bredband nu bara, och köpa kurslitteratur, sen är de mesta fixat. Så skönt att ja ska få börja skolan nu. Behöver nog börja helt om! Känner att de lär stå still här annars, jag har ju liksom ingenting speciellt som håller mig tillbaka heller, så det är nog lika bra att bara köra. Men vem vet hur livet hade sett ut och några små förändringar skett , de lär vi aldrig få reda på heller ;) men ingenting är permanent, och det känns bra det också :) när jag kommer hem sen ska ja sova, ingen klocka ska ställas utan ja ska sova ändå tills jag vaknar ;) haha. Ska jobba natten imorgon med så bäst att slappa järnet. Ja ska iaf ta upp detta med träning igen, känner mig som en stor badboll, inte gott alls! Nope, de blir gymkort i Eskilstuna, ja vill lära mig medicinmannen ;) haha. Men vi hörs senare! Hoppas alla sover gott. Xoxo


Sitter i bilen på väg till uddevalla, tjoh...

dsc00660 (MMS)

Sitter i bilen på väg till uddevalla, tjoho typ ;) sen ska ja jobba inatt, ska bli skönt att komma tillbaka till åsen ;)


Save tonight, fight the break of dawn

Yes. Elabonnemang,csn-papper, tapeter, shopping, alla ärenden till jobbet, Banken och lite packning är färdigt. produktivt, yes sir!
tänkte ja skulle åka och träna ikväll, men sen kom ja på att ja kan ju träna här hemma på crosstrainern också. något av det blir det iaf. annars kommer ja explodera snart ;)
Men nu måste ja börja städa, ser ut som en mindre orkan dragit igenom här. inte bra ;)
sen är ja jättetrött. knepigt.
Imorgon ska mamma till uddevalla, funderar på att åka med, gå på mitt schema på fölet imorgon, kvart i 10 på kvällen. sen ska ja sitta och uggla hela natten. de är ok ;) så ni som är vakna imorgon när man egentligen borde sova för gärna underhålla mig :) Mer än gärna ;)
Förresten har jag gjort dagens goda gärning, rädda en liten fågel från att bli uppäten av elaka katten TESS som bor granne med oss. hon är seriöst beviset på att ondska existerar och sprider skam över kattryktet haha ;)

nej. ja hör av mig ikväll., ska som sagt börja städa nu ;)
xoxo




Väntar på pappa, ska åka till Esplanaden o...

dsc00641 (MMS)

Väntar på pappa, ska åka till Esplanaden och lämna nycklar och betala min mat :p en annan kan ju inte göra allt när man väl är där utan åker gärna på sin lediga tid haha. Hörs sen


Come on baby turn the lights off



Hej Babes!
Dagen är varit produktiv mist sagt ;)
Ja fixa en hel del innan jobbet. Sen träffa jag alex lite innan ja börja jobba, var middagsunderhållningen en sväng. Bör jag nämna att ja fick 4 kärringstopp innan ja kom ner till stan. INTE OK haha! Snacka om att vara någon annastans i huvudet. Nej, focus bitch ;)
Börja jobba kl 3, gick jättefort och ja rulla hem.
Gick Sedan till Ann för lite skitprat. det var roligt :) som vanligt.
och nu sitter ja här, eller ligger i sängen och funderar på om ja ska stnga ner och sova lite. Är helt ledig imorgon, detr är inte hälsosamt :P

nejnej. hörs imorgon sweet p´s
xoxo

Tell me why I so like sundays

Har dödat många timmar inatt, behövdes. Har dock drömt , drömt drömt drömt. va helt galet haha!
idag ser planerna ut -
-Frukost 
-fortsätta packa och städa
-duscha och göra den obligatoriska inbakade flätan ;)
- gå och göra mitt sista pass På Esplanaden

sen är jag ledig imorgon, var tänkt en sväng til kusten, men har mkt att pyssla med, ska försöka beställa lite böcker och skicka in csn papper, ringa runt lite. även ringa VCT, måste få ordning på magen, se va felet är . Konstig dyspepsi?skriver senare

xoxo




Stronger than i Was before

So I don't need you anymore

Hej lördag, jävla skitdag, Åh. förstår inte men ibland behövs det inte mycket för en att bara börja gråta. En sak som jag egentligen inte skulle behöva bry mig om. Men det är känsligt, så känsligt. Och jag ska behöva vara "profisionell", skit ner dig jävla apa. Att ha lite sunt förnuft och veta hur man beter sig och hur man pratar med varandra. shit. Det ska blir så himla skönt att bara dra. slippa gamla sura bittra kärringar som inte gör annat än klagar. ÅÅÅh va arg jag blir. så arg så de tåras haha!
Neeeej, dra åt helvette och gör det bättre själv din fule fan. SÅ

Nu fick ja ur mig det. TACK!
Nu är ja annars ganska glad. har rotat igenom mina lådor och hitta mkt roligt haha! helt underbart.
Imorgon får jag också sva hur länge ja vill. det ska ja verligen göra. inte "sovit ut" på typ 2 veckor. bara tidiga tråkiga mornar, usch!
nu kollar jag på någon konstig film på 3an . med Nicole kidman, och nu blir ja jättesugen på att kika på Moulin rouge. DEN ÄR BRA.

Jaajaa. de var väl inte mer än så.
Skriver imorgon :)

xoxo



walking on sunshine

På jobbet :p bara imorgon kväll kvar här. ...

dsc00640 (MMS)

På jobbet :p bara imorgon kväll kvar här. Sen väntar lite vakna nätter och långa dagar på Fölet som gäller. Skönt :) ikväll händer det nog inget speciellt, men är lite sugen på fest :p lugn fest då ;) men de blir nog bara hemma och ta det lugnt, kanske grejja lite :p måste förresten boka tid hos frisören, klippa lite toppar och färga utväxten, or maybe go light? Vi får se.. Hörs senare. Xoxo


I learned to live half alive

Nyss hemkommen, varit ute på äventyr. Jag , Elina och Alex åkte till stan för att köpa lite present till Sandra, efter många om och men kom vi ut med lite vi alla kunde dra nytta av. toffifi ;) eller hur de nu stavas, uttalet är ju så ;)
Satt och prata lite men ja har myror i brallan så vi gick ut och lekte. Spelade kubb, Jag och Sandra teamde ihop oss - gamlingarna. vi mötte Elina och Alex alla 3 gånger. vi låg lite lågt så våra vänner tod hem 2 av 3 segrar. Gammelmännen dansade. Sedan var det allsång på trappen, jonglering med omogna äpplen och lite fotosessions. Not so hot but thats ok ;)
Sen åkte vi hemåt. fick på Glooria och ja körde olagligt genom Åmål. -De kan bli så.
nu ska ja skrytta i säng. kika på csnpapperena som kommit så ja får iväg det snarast.
Imorgon blir de jobb. 10 - 18, slipper förhoppningsvis gå längre men man vet aldrig..
så vi hörs imorgon.

Xoxo

Jag och arta lekte :)

You left me speechless

Soo speechleess!
Produktiv förmiddag, jesus christ. är trött. om man kanske skulle köpa sig koffeintabletter, något lagligt uppåtrus skulle ja behöva vart fall ;)
Nyss hemkommen vart fall. ska skriva i CSN-papper och betala min första hyra ;) haha.
sen så knallar nog jag och elina iväg till sandra och firar henne lite. flickan fyller ju år idag, wei ;) GRATTIS.
har även fått påfyllt mitt flyttlass, en skurhink,knivar ;) bakbunkar . Jaaa, viktiga saker man ej klarar sig utan ;)( haha. men vart är min vitlökspress, ja måste ha en, annars går det inte. nehehee :P
ja känner tat ja inte har så mycket at säga, tillägga eller inflika med. så nu säger jag ( Sandra & Therese ) Godnatt, tack för idag, nu ska ja gå och lägga mig, så ses vi imorogn.... hoppas jag ;)
Hahahahaha.
Nej, uppdate ikväll kommer ;)

10158114
x0x0



Är på jobbet nu, tjoho :p jag är så trött...

dsc00632 (MMS)

Är på jobbet nu, tjoho :p jag är så trött trött trött. Skulle behöva sova lite till känner jag! Åh. Jaja. De tar ja sen . Xo


And who do you think you are?

Hej Babes! Jag älskar torsdagar, för när man går och lägger sig  vet man att man kommer vakna upp en fredag, vilket är veckans bästa dag enligt mig :)
Dagen har varit lååång. jobba mellan 8 - 16:30, var som sagt ute på äventyr, det tar på en. Men ja har ett av världens bästa jobb, johoraa :) När ja kom hem blev det grillad korv, de va inte helt fel. ååh :) Så slappa ja ett tag. sen tog ja tagi lite grejjer. Jag packa ner lite i lådor, det stora flyttlasset går från åmål den 6 augusti, så då åker stora delar av mitt flickrum bort emot Eskilstuna. och eftersom ja kommer jobba i stort sett dag/natt fram tills dess så är de bara att ta vara på sina lediga stunder. Är så grymt laddad. weiii :)
Det vart egentligen menat att man skulle ut ikväll, vr ju HC - show och ja har faktiskt inte sett alex dansa på riktigt sen han kom hem från usa. men mitt korta minne är som sagt, kort. så de blev inget. Ja kila iväg till Ann en sväng och käkade henne gudomligt goda bullar. förstår inte hur något kan smaka så mycket bulle liksom. Jag åt en stor ( ok 3 st) och vart sedan proppmätt !
KOm nyss hem, ska bara spana runt lite till. sen blir det sova sova gott gott. hoppas att min konstiga mage är snäll i natt, för ja orkar inte ha ont mera. Magkatarr kanske inte låter så farligt, och ja pallar det mesta, men fy fan va jobbigt det är! ska till apoteket imorgon och shoppa loss!
Ja börjar inte förren 9 imorgon och går till 4, sen kanske det blir svänghäng med sandrew, time will tell :)

men vi hörs imorgon TRALALA
XoXo


3 APOR

Babes. Im back

Snacka om att rivstarta efter lite semester. Fick jobba en timme längre idag. de va lagom segt att kliva upp imorse, men arbetsmoralen är HÖG och ja kämpa mig igenom passet utan större problem, hängde med nina , wei ;) Bättre än fågelskiten som ej gör det som skas! sånt gillar jag ej! boho!
När klockan slog 4 klev ja ut i friheten, mötte min käraste vän ELINA. vi svängde in på konsum, köpte slingfärg och spatsera hem till moi. jag slinga och klippte till så nu fröken sommarfresh :D Ja kanske skulle ta vara på den talangen åxå ;) haha!
Vi gick sedan in till mina grannar. käka grillat och satt och prata ett par timmar. sen skiljdes åra vägar och nu sitter jag här och väntar på LOST, sista avsnittet idag. Gaaalet!
Imorgon blir de jobb igen, vi ska ut på tur så de gäller att köra looken galet het imorgon ;) hahaha!
sen när ja slutar blir det fix och trix med allt . måste börja gå igenom vad jag har och vad som behöver inhanldas ;) This is gonna be greeeat. fan va ja längtar. Behöver komma härifrån, göra något nu, inte bara stå och trampa. bara köra.
men vi hörs imrgon alla söta som kommit tillbaka till min baksida ;)

http://www.youtube.com/watch?v=5sUFvfznpfs
KLicka klicka klicka

Sov från stockholm nästan hela vägen, anta...

dsc00626 (MMS)

Sov från stockholm nästan hela vägen, antar att ja har snarkat hela vägen med haha. Tyckte att kolla konstigt på mig när ja vaknat och gjorde mig klar för att gå av haha. Eller så var de för pundarstilen ja klätt mig i, ja vet inte ;) ska iaf vänta en timme nu, segt som kola.. Får ringa någon nu. Xo


Har packat klart och gjort mig iordning. N...

dsc00619 (MMS)

Har packat klart och gjort mig iordning. Nu ska ja och malin käka lunch och sen ska ja bege mig hemåt. Mitt kontrakt har visst kommit så nu är de bara resten kvar. Typ studiebidrag, böcker, flytten och sånt dära nödvändigt ;) skriver när ja kommit på tåget ;) Xoxo


Åh va glad och lättad jag är ;), jag fira ...

dsc00618 (MMS)

Åh va glad och lättad jag är ;), jag fira med att köpa mig ett duschdraperi på lagerhouse ;) haha. Sen gick vi och handla lite mat till ikväll och imorgon. Åker hem imorgon halv 3 och är hemma vid 8. Sen blir de jobb mellan onsdag och söndag. Längtar inte precis ;) ikväll blir det film och mys :) så vi hörs imorgon sötisar. Xoxo


JAG HAR FÅTT EN LÄGENHET. nu mot stockholm...

dsc00616 (MMS)

JAG HAR FÅTT EN LÄGENHET. nu mot stockholm ;) happy happy happy happy ;)


Nu sitter vi på bussen på väg till Eskilst...

dsc00613 (MMS)

Nu sitter vi på bussen på väg till Eskilstuna, ja försov mig en aning imorse. Förstår inte varför jag håller på så nu, man blir ju oftast piggare om man går upp på en gång ;) snacka om att vara smartare än sig själv haha ;) hörs sen, när vi har spanat och va de blir. Känns som att ja inte kommer få den, är ju en tjej till som ska kolla och de hänger på henne ;) men som sagt. Hörs sen, Xo


Vi åkte hem förut, malin bor i solna så de...

dsc00612 (MMS)

Vi åkte hem förut, malin bor i solna så de tar bara 10 min så är man hemma liksom! Centralt fast ändå lugnt ;) så vi åkte hem och begrundade våra rea fynd, bokade tåg biljett och bio biljetter till ikväll och nu är vi tillbaka i stan. Ska käka pizza nu, kör slanka linjen denna helgen. SO NOT haha. Tar tag i de sen, nu orkar ju inte bry mig om ajabajor nu ;) Xo


Nu sitter jag och malin och fikar, chai la...

dsc00611 (MMS)

Nu sitter jag och malin och fikar, chai latte och en reeses ;) Mums. Har bara shoppat lite lite. Går ju inte att bara låta bli. Vi kom överens om att vi skippar bad och tar en bio ist ;) hörs lite senare. Xo


Nu har jag och malin vaknat och gjort oss ...

dsc00610 (MMS)

Nu har jag och malin vaknat och gjort oss iordning, är varmt men inte så mycket sol nu på morgonen, så vi drar in till stan, blir nog mat på Hermans så alex blir nöjd haha! Min tå är blå på toppen. Ser roligare ut än vanligt ;) sen längtar jag till imorgon. Hoppas hoppas hoppas. Fast de känns som att ja inte kommer få den lägenheten, så ja har tagit ett annat nummer om en 2a som verka himla intressant ;) vi får se vad som händer och fötter. Hörs senare. Xoxo


Nu har jag och malin precis kommit hem. Ha...

dsc00604 (MMS)

Nu har jag och malin precis kommit hem. Har vart en helt otroligt rolig dag med massa händelser vi helst håller tyst om ;) ska hoppa in i duschen och sen blir det film. Imorgon ska vi åka in till stan och kika, sen blir det sol och bad om vädret är med oss. Och på måndag ska vi dra till min blivande bostadsort och kolla på en lägenhet :) sen åker jag hem på tisdag, då börjar ja jobba igen. Men då gör jag bara 5 dagar och sen ska ja "hem" till Fölet. De ska bli lovely :-D hörs imorgon babes. Xoxo


Fortfarande på gröna lund. Vi tog en paus ...

dsc00601 (MMS)

Fortfarande på gröna lund. Vi tog en paus i åkandet och köpte glass och satte oss vid scenen. Gry har sprungit förbi här och nu repar dom där brudarna från melodifestivalen. Thats whats going on ;)


På gröna lund, en mesig version av 6 flags...

dsc00598 (MMS)

På gröna lund, en mesig version av 6 flags i usa. Men de är så varmt och skönt så detta är mkt ok ;) hörs senare ;)


Med lite underhållning tar jag mig till st...

dsc00587 (MMS)

Med lite underhållning tar jag mig till stockholm med tåg. Går så bra så ;) is förresten brutit min lilltå Och de är inte jätteskönt haha. Gud, de är så när pensionären måste upp och gå på toa på natten. Ajajaj. Fick förresten ett samtal förut. Ska kolla på en lägenhet på måndag :) hoppas hoppas ;) och imorgon ska vi till gröna lund, like ;) nu ska ja leka med bebisen framför mig, haha. PussPuss


Ska mms Blogga under helgen ;) har haft en...

dsc00582 (MMS)

Ska mms Blogga under helgen ;) har haft en fin kväll med Elina och alex. Nu ska ja packa klart. De är inte riktigt färdigt än liksom ;) Xoxo


Natteravn

Lyssnar på en jättego låt med en dansk kille. Rasmus något. Arta spela den för mig när hon var hemma för någon vecka sen :)
Idag vart de sista dagen på jobbet. har nu ledigt i hela jävla 5 dagar. de är som man håller på att gå dit iaf för de är så otroligt likosm ;) TYP!
Är sjukt jävla trött, ska bli så skönt att försvinna från Åmål ett tag!
Ska packilura lite till. sen ringer jag Elina, och alex, är de bara ja som vill ha mjukglass ;)
Har även 2 Lägenheter ja kanske ska få kika på, de finns lite hopp iaf ;)
Hörs senare.

xoxo



Did I tell you about gaga?

Another time for you and I

Lika sent idag, men de tar sig ;)
Upp tidigt idag, iväg och jobba mellan kl 8- 16, men nu är de bara imorgon kvar, mellan 8-18, sen blir de häng med alejandro och packning inför sthlm! Drar med mig en resväska, orkar inte bära vanlig väska , mkt som ska med ;) tänkte fall ja och malin kanske  kunde åka en dag till eskilstuna kanske, så ja får spana in stället liksom. INget nytt på lghts fronten, fick ett mail om en men den var inte tilgänglig förren 1 oktober, behöver den ju NU!
så ja letar vidare, intresseanmäler osv ;)
när jag kommer hem ska ja börja ringa, vill ha de KLART!
ville även fixa bilen nu snart, de kanske blir lite draget på det :P
så när kvällen kom sprang ja bort till mitt andra hem, fölet :) skrattat ätit bakverk och haft vattenkrig. lovely. i'll be back soon :)
vart så inne i detta med flytten att ja missa halva lost idag. de är ju förjävligt ;)
nej, nu ska ja sova.
hörs imorgon ;)

xoxo

Love the way you lie

Babes, it's all done. Ja tacka ja! så nu är ja i full gång med att hitta en lägenhet ja ska placera mitt arsle i. weiiii. ser så fram emot detta. wohohohohohoo. men tänk om ingen vill vara kompis med mig, uhuhu :P
Idag har jag jobbat, lekt med elina, diskuterat livet, hängt en kortis med ann, skulle ju betala för de ja beställt, en liiiten liiten rosa ;) hahahaha!
annars rullar livet på. nu blev de så jäkla sent igen, åh ;) men ja ska komma igång med mmsbloggandet också. drar till sthlm på fredag , till Malin malin :) Vi kanske kan åka till :P eskilstuna och kolla ahha :D? jaja, ja ska va borta tills på tisdag så vi har ju faktiskt tid ;)
löser  sig, min livshistoria kommer snart vänner.

natti sweeties
xoxo

Babes, I'm back ;)

Och jag upptar mitt bloggande igen, för att nu mina hängivna läsare ;) haha, så har de hänt. Jag har kommit in på ssk-utbildningen, fast i ESKILSTUNA. Har ännu inte tackat ja, men de är 99,5% säkert att de sker i morgon. Har redan kollat in bostäder, pratat med mormor , firat och gråtit.
STay tuned, min lilla historia under bloggupphållet kommer även den nu snarast!
Xoxo
OK, jag var jävligt glad den kvällen ;)

RSS 2.0