Rude boy

NEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEJ. Min vanliga data har kapitulerat, tur att jag har denna, min lilla minpc som bara är så grym. de konstiga är att den andra som ja faktiskt fick när jag kom hem från USA inte har krånglat, en enda gång, och helt plötsligt fungerar den inte alls, ja hörde ett rykte förut om att min pappa skulle fått en trojansk häst i sin. kan han ha delat med sig tro ? aaaaaaaaah, hoppas den fungerar igen, har ju lite grejjer jag inte hunnit spara. ska ta en dag här nu snart ( och förhoppningsvis om allt finns kvar) ska ja börja rensa. bilder, låtar, skolaarbeten, everything. köpa massa minnes kort,usb grejjer och som sagt, rensa och spara!

d3e gick hur bra som helst att jobba, min andra sovande natt, mkt trevligt. han inte kliva utanför dörren innan ja fick bokad eftermiddag imorgon, 4-9. och natten mellan skärtorsdag och långfredag. sen gör jag ju påskafton på fölet, så de blir många timmars storhelg, weeeihoo. och roy ska göra serice på bilen på fredag, eller om de va nästa fredag så snart kommer ANGELICA farandes i en alldeles ganska gammal volvo v70, så man,barn,hundar, whatever come with me ;) hahahaaha. nej tack. ja ska bara ha välfyllda shoppingkassar i den, sådeså;)

nu har ja pluggat en del, så ja är väl redo för imorgon, ska bara repetera innan ja somnar ikväll. och nu ska ja hoppa i lite kläder och fixa lite saker på stan, sådeså ;)
håll tummarna för min lilla bebis!
hörs . xoxo

This is my time to spend

Fina måndag flickor och pojkar, det är iaf så ja ska tänka nu hedanefter, alla dagar är värda att ge en grym chans. Det ska vara positivt och nytänkt. Detta kan ( förhoppningsvis inte) vara den sista. ny dag, nya möjligheter. Att visa framföttern, kanske inte för någon, men för dig själv. Jobba på självkänsla. yes, mer sådant från och med nu!
tog sov morgon idag med, välbehövt ;) Har hunnit att plugga lite mer till provet, hoppas det kommer gå vägen. prov har väl aldrig varit min grej, ja gilar diskussioner och arbeten, för det kommer från mig själv och att utgå från fakta och tillämpa i verkligenheten. det gillar jag. men nu är de bara att punta in fakta på fakta. alla oilka stomier, bensår, lagar - yes bring it on. ja ska allt fixa detta. vägen mot ssk kommer vara lång, men på bara detta året har jag lärt mig mer än under hela min grundskoletid då allt sög, rent ut sagt. nu är ja motiverad och redo att krossa mina fördommar om högskoleprov,tentor, stora klasser och muntliga redovisnigar. Ohjaa!

idag ska ja som sagt jobba natt, så ja ska snart äta lite käk och cykla iväg till andra sidan stan, böckerna åker med, fall jag får någon dötid vill säga, innan ja somnar förhoppnigsvis!
skulle förresten vara lite bussig så ja tog med Rasmus ( katten) ut, tror ni inte han SMET, gjorde fartränder  rivsår) på magen och satte iväg i snön, fy fan för å vara snäll haha. dret katt, han kom in efter en stund, men han verka nöjd. lagomt understimulerade och tjocka efter denna fina vinter ;) haha

nej. nu ska vi se om vi kan göra någon mat. tror ja tar strömningen eller hur de heter, min nya passion haha ;)

yes, hörs imorn babes. xoxo

in my head we are still dancing

sööööndag. veckans näst sämsta, hoja!
sprang iväg till ann igårkväll,blev lite tjöt osm vanligt, en kvällsprocedur ja alltid kommer behöva ;) et par ggr i veckan ;)
och idag hade ja tänkt att enbart läsa, men vi åkte till min kusin istället, kom hem och sprang en halvtimma och sedan bar de iväg mot friskis, så 1,5 timmes träning idag, grymt skönt. sen ringde dem från schölinsgatan, skulle ju jobba 7-11 på tisdag men får börja halv 4 imorgon och sluta 11 på tisdag, så istället för 4 timmar blev de runt 20. inte dåligt ;) sen ska ja jobba påskafton med, 9-22 på fölet, kul kul och 1500 spänn rätt in på kontot, de gillar vi ;D
så imorgon ska ja nog ställa klockan, gå upp. springa, plugga och sen väg och jobba. inga andra måsten lurar ju så ;)
är sugen på fest, tror ni ja behöver en riktig kalasfylla ? de gör jag ;) hahaha

nej, natti cupcakes. xoxo

Arm yourself because no one else..

want to save u..

Hellu lördag kväll, precis fått igång en liten lampa. klart man kämpar för miljön ;) haha.
Igår var de en lång fredag, jobbade 7-13.30 på schölinsgatan, sedan 15-21.30 på esplanaden. var så trött att ja mådde dåligt när jag kom hem. somnade direkt och vakna 12 idag, 14 timmars sömn, de var inte dåligt alls :P Tänk vilken klen människa man är haha ;P
idag har ja bara tagit de luuuuuuuuugnt, har sprungit och så en timme, men inget mera. skulle pluggat men har nte orkat. har ändå läst en hel del så de känns ok ändå. slutprovet är ju på onsdag så ja har ett par dagar till på mig att repetera, sen är de dags att jobba igenom sjukvårdsboken, mkt viktigt ;) i geriatriken skall ja börja på 1 gång. ohyes. bara 2 månader kvar nu, och 1 månad tills ALEX kommer he och ja ska på lady gaga med elina, och kanske köpa bilen, wohoho ;) vilken sommar det komer bli vänner, bara vänta och se :D

verkar som jag är ledig imorgon med, ska försöka vila upp mig då med, och plugga och träna då ;) Step up på kvällen, vilken jävla geno körare ;) hoho ;)

hörs imorgon babes, nu blir det LOST.
puss

Jag ser fyrkanter

hej hej hemskt mkt hej.
Mij dag började på snäppan, skulle jobba mellan 7.45-13.00. aldrig vart där förut, men ja natar ja charma in mig i vanlig rdning. hoho, nej nu ska vi inte vara självgoda ;) Jag bokstavligt talat  sprang till skolan på 3 min, körde sjukvård i 3 timmar, Sprang till esplanaden och jobba mellan 16-21.30. och nu ligger jag på sänge, alldeles för trött för att tvätta bort smink, packa väskan och lägga fram kläde, gå och kissa och byta om till PJ. då är det illa. ska även föra över lite mkt pengar, hamnade ju hos Ann igår och råka beställa kläder för en 1200 spänn. sen fick ja ett par jeans som är lite harem stuk på och tighta i bena, fint med enkel t-shirt och convers och skinnjacka nu till våren. seriöst ja bryr mig inte så, men ja gillade en del ;)
har dessutom upptäckt en till blåsa på hälen, de är vår nu hehe :)
nej nu får ja fan komma igång. ska hoppas på att ja inte blir inringd till morgoonen, så ja kan få mig våffla å äta och få lite gjort. läsa en del kanske, slutprov på onsdag :S  skulle vilja ta 1 timme på crossen´, de vore något!

imorogn blir de som det ser ut nu, skola kl 13-15 och sen schölinsgatan 15-21. fredag ska ja göra 7-11 på schölinsgatan och 15-21.30 på esplanaden. sen är ja än så länge ledig till heljen, men hoppas på jobb. ska skriva av mig på måndag och tisdag kväll för ja måste råplugga till provet, elle rom ja känner att ja fixar ändå, men kan ju komplettera, och ja har läst en del ;)

nej nu ska ja valsa mig bort i drömmarna,  -"tack för att du lyssna" - ur smala sussie för fan

Don't call my name, Alejandro

Ja vet, ja är värdelös, helt totalt, men nu är de nya krafter som gäller, ja ska uppdatera när ja vill och har lust, ibland har man ju faltiskt världens sug , fats ja tycker det är roligare att läsa bloggar än att uppdatera själcv :P

Nog för att vara en människa mycket GO i, så sitter jag för 2 dagen i rad och bara är. är ledig och de är mkt skönt. ska bara jobba torsdag fredag denna veckan vad jag vet, på ett nytt stä'lle som är helt underbart kul ställe :D

Under senaste tiden har de hänt  mkt, ja börjar på skolan ;)
- PÅ praktiken var ja på barnavdelningen röd på näl, det var helt otroligt, där vill ja vara mer ;) Fick lära mig en hel massa saker, jag var med på operation, se när de gav cytostatika, hålla barnarmar när pvker skulle sättas och vanliga prover skulle tas, se en tumör uppe på labb, springar med prover och skicka i rörposten, vara med på lekterapin, sondmata bebisar, vara med på röntgen, ta pox, blodtryck och kontrollera dropp. Sen var de det vanliga som servera mat, städa bädda, beställa mediciner mm. De var helt sjukt intressant och jag vet precis vart jag är påväg :D nu är de snart slutprov i hemsjukvården och jag och nuna har läst hyela boken och sammanfattat, så bra för man har verkligen fått in de i skallen ;) sen är de bara de sista i sjukvården och Geriatrik kvar och den 27 maj tar jag STUDENTEN, tralalalalaaaa.
Så nu har ja även sökt in till högskolan med, kolla runt på VHS igår och den som kom in som hade lägst nu till våren hade 14.6, får ja mvg i de sista ämnena har jag gått från 11,2 till 14,4. så ja kommer antagligen inte in till hösten heller, men då läser jag något mer och jobbar ihjäl mig så ska vi se till nästa vår. ja vet vart ja vill och vart jag ska så nåon jäkla gång ska de väl gå. Ja känner bara att d ekommer lösa sig, ja vet att det kommer göra detta! och det kommer vara värt allt slit ;)

Jobb.
jag har numera 5 gruppbostäder jag jobbar på, detta med LSS är sjukt kul och ger så mkt tillbaka. Ställena är otroligt spridda och är från gravt utvecklingstörda, till gamla funktionshindrade till dem som bara behöver lite stöd och hjälp med att borsta tänderna. Man får en helt annan bild av livet när man jobbar med människor, It's my thing. Vi får se vart jag hamnar i sommar, jobba ska ja göra vart fall.

annat..
Jag ska antagligen köpa bil, min morbrors V70 , automat, 12 år gammal men galet fin och inte särskilt dyr, Den är väldigt stor, men tänk va säkert ja kommer sitta. hoho ;) Ja körde ju morgans bil till näl och de var de trevligatse jag gjort, var ju snöstorm typ varje dag så de var skönt att inte känna vindraget när man åkte ner. så gött så ;)
Sen så funderar jag och theresepå att ta en restresa nu i vår, de vore ju mysigt ;)
jag och elina (sten och stanley) ska på LADY GAGA 7 MAJ. in your face bitches ;)


Det var nog mkt mer än s att berätta, men nu ska ja fortsätta med mitt grejjande, ska snart ut och gå och sen hem och göra mat, plugga och träna :D
Gaga ohlalalaaa, want your bad romance

xoxo

Elina balla ur totalt i tisdags ha

0-54aab6513659e274c68b49dbe13e19ae.png

Kolla varifrån!

Elina balla ur totalt i tisdags haha! Idag är det fredag och ja jobbar till 11. Då ska ja träffa nina och plugga efter det! Sen vid 6 ska jag till marie, som fyller år idag, inte dåligt det du! Och sen ska ja och ann smaka så åmåls nattliv. Men det blir bara 1 öl, jobbar mellan 10-21 imorgon och 8-15 på söndag.. Så ser det ut nu iaf ;) nej nu ska ja dammsuga. Pusspuss


Jag har fått på tryckningar , ja s

-bdf4063f613cedda76cac405108d9c4.png

Kolla varifrån!

Jag har fått på tryckningar , ja ska skärpa mig med uppdatering från och med nu ;) påväg till karlstad nu, inte träffat henne på jättelänge så det ska bli kul. Det blir en längre uppdatering när ja kommer hem ikväll, har mkt att berätta ;) Xoxo


RSS 2.0