Har verkligen haft de bra hemma, har gett ...

dsc01130 (MMS)

Har verkligen haft de bra hemma, har gett perspektiv på saker och ting! Ja åker tillbaka till Eskilstuna med en bra känsla i magen och ny inställning, eller en inställning som ja haft men tappade bort en kort stund! "Sen en tid tillbaka har ja jämt mig svag, och insett att ja måste börja om , ja har kämpat för en plats som passar både och där, och snart så ska ja hitta vem ja Är"


written in the stars

ja powernapa i 4 h när ja kom från jobbet halv 3, tokigt!
DE snöar här, snöar så inåthelvet, hoppas att angelica kommer med tåget på tisdag, vore illa annars :P
vet inte om ja ska försöka somnaom, jobbar heldag imorgon, kanske borde "packa", lägga kvar allt sdom kan vara kvar här till jul bland annat!

nesch, vi hörs! imorgon! xo


<3



Sick and tierd, your love isn't fair!

JO men feber har ja, men ja gör ett så kort pass så ja knatar dit! blir de förjävligt får ja väl gå hem, men panodilen är den bästa så de fixar sig! första advent idag och de bara vräker snö! mys! kommer säkert va galet mkt folk ut sen, får se om ja orkar mig neråt eller hur ja gör, har ju typ plöjjt igenom all litteratur nu ;) Bra jobbat

nej, vi hörs senare.
xoxo

It's against all odds and that's all I got to face

HelloooooooOOOoooOOooOOOoooo
(_,_)``´´(_,_) Shake your booty


Happiness, även fats ja tror ja har febran,. så hög på paracetamol lägger jag mig och ska nana. Gårdagen var helt awesome, knata bort till cissi, sen till Ann och sen till stan. Vegas baby ;) down and dirty men ack så kul vi hade. bra att för en gång skull känna sig lite normal haha, eller ja, ja sa ju lite ;) 1 öl och en hotshot senare rulta vi hem och ja somnade gott, trots att ja vart frusen intill märg och ben, benmärg?
Vakna ganska tidigt, plugga en stund och bara tog det luugnt. sen bort till jobbet! 7,5 h flög förbi . känndes bra. nyss hemkommen, lillebror ligger här och knorrar och vi ska nu sova. känner att ja börjar bli sjuk igen, vill inte! ont i kroppen.ja ska ju jobba imorgon med, 9-14:30 så de ska ja palla med. sen får ja sova och kurare mig tills ja kör en heldag på måndag. sen på tisdag far ja hem :( :) känns både bra och dåligt, så får vi se vad som händer om ja åker tillbaka. tänker inte bestämma det nu!

nej, hörs imorgon kalasklasar ;)
shmakk


Just gonna stand there and watch me burn

Thankful for - Omtanke

Idag blev tyvärr inget mys hos wero, ja tog igen massa sömn, sen blev de staden, ja köpte en liten resväska, bra!
nu sk aj plugga klart. sen sminka mig och bege mig till ANN; ho e grann ;) hoppas cissi hänger på, vore skojj ;)

hörs imorgon. KLÄM


Jag och lillebror pluggar ;)

dsc01113 (MMS)

Jag och lillebror pluggar ;)


You take that to new extrems

LYCKLIG, jaa, ja har kommit till koncensus eller hur de nu stavas, OVIKTIGT, fel fokus i livet!
Jag jobbade ju imorse, kändes så hemma igen, något ja kan, som ja gjort, som ja var trygg i , de va fint! dock är man ju alltid halvsnurr men va fan ;) Va gör de om 100 år ? sen åkte jag och min mor och handla, ja beställde svensk humsmanskost, nachos. MOMS. sen laga vi mat, åt mat, ja plugga, gick tillbaka till SÖLET och prata skit. och sen hem igen. nu har ja bara lite lite literatur kvar att sammanfatta , sen jävlar. Jag sattsar på g. vad skulle ett vg visa mig? att ja mo all förmodan ja läsa enm bok bra, men gör det mig till en bättre sjuksköterska, nej. Ja ska vara godkänd, ja ska fatta vad ja läser och ja skall kunna omsätta kunskap i praktiskt görande, allt annat är en bonus, men en bonus är en bonus eftersom det inte inträffar ofta! ja behöver inte de för at känna mig grymmare än någon anna, om man säger så!
Fick förresten nytt avtal idag, hela december och till 9 januari. så ja funderar på om ja lyckas plugga ordentligt innan ja drar tillbaka till Eskilstuna på tisdag att ja åker tillbaka till Åmål på torsdag igen och jobbar lite. sen åker hem på typ onsdagen innan tentan, de vore nice som fan! ja gillar hemma. ja gillar eskilstuna med, men ja behöver en paus från mitt kära nyfors!, och ladda upp innan vårterminen som ja antar kommer tuffa till sig!


Jag vill föresten ge en tummen upp för min nya mascara, Wigwam från Isadora, yepp. ja missbrukar mascara och eyeliner, de är ju visserligen de enda smink ja använder men den är grym vart fall!
Imorgon är ja ledig. Först ska ja träffa Therese och Melvin och Micha och hennes Elise, wero och Maja. Vilken jävl fredagskombo :D sen ska ja försöka plugga innan ja fixar mig partyfin och träffar ANN och vi gör Åmål :D de ska bli så fint! inte för mnånga öl för ja ska jobba på lördag kväll mellan 14:30 - 22:00, sen fick ja en extratur på söndagen så så jobbar jag 9:00-14:30. sen blir de plugg plugg plugg. och då är ja nog klar med all litteratur :) det mesta vart fall! Känns fintfintfint.

Someday I will look back at this and smile, smile because I still had hope.



You will always be my hero

Humör: På väg mot uppåt
Tidigare: FRukost med mamma och pappa
Nu: blogga och ska göra mig iordning
Senare: Köpa jeans, gå till fölet, PLUGGA
Ikväll: PLugga plugga plugga, säkert mysa iväg med någon
Kläder: Leggins och oversizetröjja
Dagens bästa: mer jobb
Jag-klarar-mig-inte-utan: Havregrynsgröt, banan och kanel..  och kaffe
Musik: Rihanna - love the way you lie part 2

Ann väckte mig imorse, ska jobba imorgon 8:30-13.30, lördag 14:30 - 22:00, Måndag 7:00 - 14:00, 15:00 - 22:00. DE känns lovely, ja behöver ta upp tid i min hjärna känner jag!
NU ska ja sminka mig, lillebror har inte lämnat min sida sen ja kom hem typ. alla älskar mitt flickrum antar jag ;)
Ska strax åka till stan, sen blir de bort till fölet och sen blir det PLUGG!

xoxo

It's what keeps me going on

Det går bra nu. ja har bokat tåg hem, på tisdag :) för ynka 105 kronor, hit åkte ja för 110, de var meningen antar jag :) Har suttit och rehabiliterat mig hos ann hela kvällen, Saknat som fan! Där har många kvällar, många skratt och fina minnen byggts upp! TACK
Nu har ja tokcravings efter rött hår, vore så ballt tror ja!, skulle ja passa ?
Imorogn ska ja upp haölv 8 och börja plugga. sen måste jag till stan och köpa jeans, om ja hittar vill säga, åmålk har litet utbud, men ibland hittar man guldklimpar bland gråstenen!
Jag har även fått jobb, lördag kväll och måndag kväll. ska skriva upp mig. nu ska de tjänas lite stålar. men som sagt. plugga rava först!

kläm

Ja är glad att ja har min stjärna . En lyc...

dsc01104 (MMS)

Ja är glad att ja har min stjärna . En lycklig stund i ett kallt sverige


Put me on the train

Hastigt och lustigt hamna jag på ett tåg tillbaka till Åmål, halv 2 tittade jag på biljetten ,köpte, öppna resväskan, slängde in alla böcker och lite kläder och bara drog. 10 över 2 gick tåget och nu är ja påväg till karlstad.
Egentligen är läget under kontroll, det är något som legat och grott länge, de stör mig , när ja är ensam ploppar de upp men i sällskap med andra försvinner det, för ett tag, men så kommer det igen, sen är ja orolig för skolan, måste plugga ihjäl mig, och plugga jävligt hårt så folk inte tycker synd om mig, :P nej nu drar ja på men ja blir så jävla trött ibland. Ja undrar varför de är så, håll käften och njut istället. Jag är jävligt stolt att ja är där ja är idag, för de är inte en jävel som har en aning om va som har hänt tidigare. Ja kan ta ta i stort sett vadsomhelst, men då får folk vara beredda på at ja de kan hagla angelica sen. So you can run and tell THAT HOMEBOY! ;)
Att åka till Åmål betyder klämma på alla mina stjärnor, ja ska tydligen jobba, ja ska som sagt plugga ihjäl mig och rehabilitera min själ! Tack

seminariet idag gick bra, skönt att ha de gjort!
nu behöver ja inte gå till skolan förren ¨på onsdag. då har vi praktiskt exmaination. nemas problemas. TÄNK PÅ DITT SÄTT ATT BEMÖTA , sen reder de andra sig! vissa bara har det, andra inte! vi har det. grönskasrock.

kräm

Down on my knees

Humör: Jättetrött
Tidigare: gröt och kaffe
Nu: Lite efter frukostsurf på datan och kaffe
Senare: posta mitt anställningsavtal, folkbokförningspapper, träna och plugga
Ikväll: Tvätta och pynta med mina stora julkulor ;) och stjärnor
Kläder: PJ
Skor & Accessoarer: pluppar i öra
Jag-klarar-mig-inte-utan: MAT
Musik: Jay ifrån idol i fredags, like a prayer'

Yes, ja kunde inte gå upp i någorlunda tid idag heller, skrället ^^ så nu ska ja göra mig iordning, gå och köpa frimärken så ja kan posta mina viktiga papper, ja ska plugga, ja ska träna, ja ska hänga upp så ja kan julpynta lite eftersom de snöar så fint. Sen har ja besölutsångest, va fan ska man göra :S?

Nej iväg angelica det reder sig!
xoxo




Angelica har satt upp sina röda gardiner. ...

dsc01093 (MMS)

Angelica har satt upp sina röda gardiner. Tjusigt ;)


hej sweeties

Sitter på ett fluffigt tåg mot eskilstuna nu, Kalmar har vart bra. dokc är ja trött och lite bibolär ! så kna det vara . de blir bra bra bra en dag, den 22 december blir det bäst när ja får åka hem och krama på lite folk, jobba och ha det bra. även plugga hårt på anatmoin vi ska börja med, de känns ok på en smörgås tycker Angelica!

hoppas ja har något i födoväg när ja kommer hem, annars ska ja springa till ica NYFÖRS och köpa köttbullar , MÖMS
sen ska ja byta gardinger oh hänga upp mina stjärnor ikv'äll, jul jul kom nu!

Hej vänner :) dagen har varit fin, filmen ...

dsc01087 (MMS)

Hej vänner :) dagen har varit fin, filmen var kalas, sen gick vi och åt, sen blev de en sväng på studentpuben, där åt ja Kladdkaka :-D Mums ;) sen bestämde vi oss för att åka hem, köpa hårfärg och klippa oss. Nu är vi klara, ja är sjukt trött, vilket inte är jättekonstigt egentligen :p mitt hår känns mkt kortare , men mer frisyr ;) de växer jo ganska fort som tur är :) imorgon ska ja nog få pite ;) Mums Mums :-D Natti


Hej vänner :) sitter nu på bion . Wei :) ...

dsc01082 (MMS)

Hej vänner :) sitter nu på bion . Wei :) sen blir de hemlig kvällsaktivitet :-D Woho


Nu blir de kvällsmat och sex and the city ...

dsc01081 (MMS)

Nu blir de kvällsmat och sex and the city 2. Lovely :-D imorgon Harry potter . Woho


Nu blir de kvällsmat och sex and the city ...

dsc01081 (MMS)

Nu blir de kvällsmat och sex and the city 2. Lovely :-D imorgon Harry potter . Woho


Sitter och väntar på Arta, hon har handLed...

dsc01080 (MMS)

Sitter och väntar på Arta, hon har handLedning nu, kan säga att gårdagen var mycket lyckad och idag mår vi bajs huhu. Vill gå hem och sova lite till känner jag, och äta, jag behöver föda :p haha! Har förresten fått 2 jobbtider redan inför jul, kommer försöka jobba dag och natt ;) eller inte ;) men de ska bli skönt och komma hem, bara 5 veckor kvar typ :-D hörs sen. Xo


Nu är jag och Arta igång, ja älskar det :-...

dsc01077 (MMS)

Nu är jag och Arta igång, ja älskar det :-D snart kommer de folk hit, och sen drar vi ut och festar :) wei. Xo


Nu är vi i småland.. Ja älskar småland, nä...

dsc01074 (MMS)

Nu är vi i småland.. Ja älskar småland, när jag och min bror var små var vi alltid i småland på semester, och eftersom pappa är sådan tidspessimist åkte vi alltid på kvällen innan så vi kunde sova i bilen som ett gäng rom.. Haha. Ja kom precis på en grej ja ska börja med i Bloggen, typ dagens minne :-D haha


Extremt dålig uppdatering på sista tiden, ...

dsc01075 (MMS)

Extremt dålig uppdatering på sista tiden, men nu ska ja skärpa mig som grynet skulle sagt haha. Sitter på tåget mot norrköping, där ska ja byta till alvesta för att sedan få anlända i kalmar hos min käraste Arta :-D ska vara där till på söndag, Woho :-D nu tentapluggar ja, underbart ;) får nog packa ihop lite nu, hörs senare ;) PussPuss


Who owns my heart

Creation shows me what to do
I'm dancing on the floor with you
And when you touch my hand
I go crazy
The music tells me what to feel 
I like you now but is it real
By the time we say goodnight
I'll know if this is right
And I feel you
Pumpin' through my veins 
Am I into you
Or is the music to blame

Who owns my heart
Is it love or is it art
'Cause the way you got your body movin's
Got me confused
And I can't tell if it's the beat or sparks
Who owns my heart
Is it love or is it art
You know I wanna believe that we're a masterpiece
But sometimes it's hard to tell in the dark
Who owns my heart

The room is full but all I see is
The way your eyes just blaze through me 
Like fire in the dark
We're like living art
And it hits me
Like a tidal wave
Are you feeling me
Or is the music to blame

Who owns my heart
Is it love or is it art
'Cause the way you got your body movin's
Got me confused
And I can't tell if it's the beat or sparks
Who owns my heart
Is it love or is it art
You know I wanna believe that we're a masterpiece
But sometimes it's hard to tell in the dark
Who owns my heart

Some come on baby
Keep provoking me
Keep on ropin' me
Like a rodeo
Baby pull me close
Come on here we go
Here we go
Here we go

And it hits me
Like a tidal wave
Are you feeling me
Or is the music to blame

Who owns my heart
Is it love or is it art
'Cause the way you got your body movin's
Got me confused
And I can't tell if it's the beat or sparks
Who owns my heart
Is it love or is it art
You know I wanna believe that we're a masterpiece
But sometimes it's hard to tell in the dark
Who owns my heart


Raise you glass

Humör: Nöjd och glad
Tidigare: frukost och dusch
Nu: blogga och lyssna på tv:n
Senare: till stan och köpa skor och halstabletter
Ikväll: vips-styrelsemöte och lite fest
Kläder: Morgonrock
Skor & Accessoarer: inga
Jag-klarar-mig-inte-utan: mascara
Musik: bara tvljudet

Jisses vilken seg morgon, min tvätt torkade aldrig igår så ja somna sent, blaha!
ska faktiskt rappa på nu. tiden går ju ;)
de blir en bra dag idag :)

Xooxo


Skalet blir snabbt brunt !

På bananen, när man skalat den ;) gillar inte bruna bananer,. gillar dom bättre lite gröna ;) helt perfekta gröngula ska dem vara ;) ok...
Gick fort i skolan, vi hade lyftteknik, användbart så att säga :) Och lärararen var pedagogisk och rolig. ingen gammal kärring som "när hon var i vår ålder" var i av 3 miljarder människor som vandra omkring på jorden, alltså hälften vad de är nu ;) haha! efter det knalla ja hem, har "städat" och nu håller jag på med tvätten samtidigt som ja kollar på robinson. ska komma i säng i tid idag med, så skönt, värsta gammeltanten ;) haha. men ja gillar morgonstunden så himla mkt nu, när de är snö ute, kaffe och havregrynsgröt, ÅH :D till vakna med the voice. paul hauka, se och lär ;)
imorgon ska ja faktiskt gå till stan, köpa mig ett par vinterskor, som inte läcker in ;) budget a la diechman hade ja tänkt, eftersom de är oftast samma skit ändå haha :P och till apoteket och köpa grymma halstabletter och kanske nått mer vinternytt! de är ju kallt i kalmar ;)
sen på kvällen blir de vips-styrelsemöte, fördelsedagsfest hos en "morsa" och sen ska Nathalie sova här, för vi ska till Fiskeboda lördag söndag : KULKULKUL :) fadderutbildning it is!

så vi hörs imorgon! xoxo


Torsdag

Humör: Stabil
Tidigare: sovit
Nu: frukost till harry potter :)
Senare: skola och lyftteknik
Ikväll: då ska ja tvätta och städa ordentligt!
Kläder: nu pyjamas med sedan något mjukt och bekvämt
Skor & Accessoarer: bara örhängen
Jag-klarar-mig-inte-utan: snorpapper
Musik: inget än sålänge

jag tar en pluggfri dag idag, har lagt upp lite hur ja ska tenta plugga, men ja börjar nästa vecka :)
har inte fått tillbaka något mail från min typ "chef" i åmål så ja vet inte om ja får jobba under jul, vore så trist! behöver lite extra , de är en sak som är säker!

usch, idag lästa ja en grej, och skulle de hända mig nu, då vette fan om ja ska palla detta, nu när ja är så långt borta :S

vill blir frisk, ingen feber men har "ursäkta" stora slembollar i halsen, euw

xo




all my underdogs

Haft redovisning hela dagen, eller rättare sagt lyssnat och haft en engen ;) var helt ok, bara att ja fortfarande är sliten skrutt, men nu ör de bara ont i halsen som hägrar!
dagens..
Humör: Glad, men trött och sliten 
Tidigare: skola
Nu: greys
Senare: sova
Kläder: Pyjamas
Skor & Accessoarer: monstertofflor och vanliga örhängen små örhängen
Jag-klarar-mig-inte-utan: mobilen
Musik: spotify

ska slänga på en film, lägga mig i sängen och försöka sova :)
behöver vila känner jag!

xo


Malin har gått lös på mig, blev aScoolt......

dsc01066 (MMS)

Malin har gått lös på mig, blev aScoolt.... Har förresten feber , svetta ner hela sängen inatt, trodde ja hade kissat på mig haha, men så va inte fallet :p tog mig till stockholm idag ändå, åker tillbaka vid 7 typ.. Har stor seminarieredovisning imorgon , måste peppa! Xo


Woopsi ;)

Spela nu för fan inte idiot ;)

Förlåt mina kära vänner för att ni fått negativt svar varje gång ni klickat er hit. Det har gått i 120 sedan sist och jag är lyckligare än någonson ( plus ganska bakis) FORTFARANDE! Det har varit halloweenfirande med Elina, sandra och Lina. fy fan va kul de har vart,
Elina kom hit i fredags eftermiddag, vi hade haft tillämpningsövningar i skoloan - eller rättare sagt vi lärde oss hur man ska bädda, och lägga en patient på ett bäcken, Jag kan säga såhär - vilken jävla bitterfitta till kärring som skulle undervisa, mälardalens högskola ska va en av dem bästa, in mass big fat ass. Då undrar ja vart pedagogiknivån ligger på dem andra ställena. Det vart torrt tråkigt och otrev
ligt som fan, läraren hata mig. Hon var som en såndär kärring man möter på varje ställe, som om man säger något nytt och revolutionerande verbalt våldtar dig och kastar dig upp och ner . USCH!
Inte alls som de ska vara när man jobbar i vården, man ska skratta, skojja, vara noga och intresserad, inte gammal möglig tråkigt sur och besservisser. Vara realistisk och utsråla värme. Det är de vi behöver. OJA. tro mig. vänta bara på praktiken, man kommer älska det :)
Iaf, elina kom precis när ja sluta. vi gick hem till mig, sen och shopaa loss lite, fika och köpte mat , gjorde kyckling, kroketter och grillad kyckling. UNDEBART. vi myste till idol och ja fläta hennes hår flera gånger om. tyvärr mådde lilltejejn lite dåligt så vi la oss i tid.
Och lördagen, sandra och lina kom, vi tralla runt lite på stan, sedan hem och gjorde oss halloweensnygga i massa timmar :D förfesten skulle äga rum här :) hos mig, I nyfors. och fets blev det, med marginal. ja tror vi var 20 pers här inne , men alla var fulla och glada och utan problem, så de funka bra :) LIte trångt vart det, men va kan vänta sig ;) Jag gillar vipsarna, underbara fina flickor de dära :)
sen runt 10 gick vi till vakteln, de va sjukt mkt folk, alla hade verkligen gått in för det och de va jäkligt kul.
syn d att massa grejjer blev stulna, men annars var de hur kul som helst. när vi tjejer rtulla hem här på  natten skratta ja så ja trodde min laughbox skulle gå sönder, de gjorde dom andra flickorna med, svårt å få 4 tjejer att somna tror ja ;)
idag käka vi bakispizza, sen åkte brudarna hem. varit sjukt kul, men idag har ja mått som en gammel ost!
imorgon blir de grupparbete om Judarna, de ska vara färdigt inför onsdagens seminarie. sen på torsdag ska ja tikll stockholm och malin ;:) ska vara sminkmodell åt henne. sen ska vi bara hänga =)
på onsdag blir de heldagsseminarie. tordag ska vi ha lyftteknink i skolan och sen Lördag-Söndah blir de till FISKEBODA och fadderutbildning. guuuud va kuuul:)
bra vecka med andra ord :)
träning ska de bli också :)

jas laddar upp bilder imorgon :) stay tuned ;)
xoxo

You didn't seem to get it ?!

Mycket bättre dag idag, Thank lord.
Ska precis göra mig frulle, läsa vårdhandboken och sen knata till stan och köpa lösögonfransar och så var det något mer ja har glömt ahah!
sen kl 12 blir de grupparbete, inför fredagens praktiska grejjer. och när fredag är slut, då är elina häär :D och på lördag komer sandra och hennes komåpis hit. så ska vi ösa som fan i vackra halloweenoutfits. lovelovelooovely. förfesten är på Nyforsgatan 5b, Enjoy ;)

hörs ikväll. XO

wrong in all the right ways

gråta


Raise your glass if you´re wrong in all the right ways

Lyckan är gjord, jag klarade hemtentan, ett vackert G står det och de gör mig sååå glad. för aj trodde att Lillemor skull ta upp min hemtenta, hånskratta och och röka upp den! yes! men icke då. nu kan ja lämna den usla kursen bakom mig och 7.5 hp är plockade.
jag och jenny vart och träna förut, var så duktiga. och de va jobbigt som fan!
sen har ja vart kockarinna och gjort lasagne. MUUMS! 3 matlådor blev det, grymt ;)
och så har ja försökt plugga lite. ska snart gå och lägga mig så ska ja läsa :)
Men nu blir det lock i min kaosgarderob!. de ser illa ut :/ haha
hörs imorgon !
xoxo

RSS 2.0