45

Torsdag 29 kl 1.14 pm

H-He-Hej-Heej ;)

Jag och arta har nyss shakat loss i 30 min, sa nu ar vi varma och goa och reda for var sista dag inna heljen :) jippi. De bli NY imorn och sen buss hem, kanske ska ut i Hillsdale pa kvallen, cornerstone med nagra andra Aupairer. far se vad som hander!

Men nu ska ja halla artan sallskap. Puss

44

Onsdag 28 kl 10.54 am

Hola !!

sitter hemma hos arta, gurkan ligger inne pa rummet och sover ahah! ja sitter mest och lyssnar pa bra musik och pratar med dom dar hemma :) ar inte hemma for david ar hemma fran jobbet, har ar sjuk och da ar de bast att halla sig borta eftersom jag har blivit kry nu! sa nu vill ja att arta ska vakan sa vi kan ga ut, for de ar fint vader idag :)

igar sa klippte arta mej allafall, ska ha 2 m langt har nar ja kommer he, kom ihag det :P nej men de blev bra, skont med nya toppar! motte dana forut hon tyckte de blev jattefint, :) harligt.

idag ar de inget planerat att gora, ska bli skont . och da ar de bara imorn kvar att ga upp tidigt ( de ar de varsta, borja 7, usch)  och sen ar ja ledig pa fredag, bli nog NY bade da och pa sondag hoppas jag :D

nej nu ska ja ga in och vacka tjejen som ligger och snarkar, ska nog stoppa mina tar under hennes nos, da vaknar hon garanterat :D

pusspusspuss

43

Tisdag 27 kl 1.26 pm

Hellu skitungar !

Men lediga dag igar gick fort fort fort, kollade pa tv i ca 10 timmar, de va Reba som gallde, himla bra :) pa kvallen ringde Dani, hon var lite ledsen ( halvarskris) sa de fick bli en fika och massa tjot, de gilla vi :) sen korde jag hem och arta jag la mej i horisontallage i sangen men somna inte forren 1tiden, da var jag arg! men ....

kande mej stabilt utvilad nar ja vakna imorse , gick in pa toa och kollar ut genom fonstert.. VAR AR BILEN ??? AAAAAAAAAAAAAAA... jag var helt saker pa att ja hade last men med mitt minne vet man inte. men ja han bara va skitradd i kanske 10 sekunder, far da kom amy, hon hade nallat bilen till Gymmet, grymma kvinna. for va sager man nar bilen ar bort. oj ja har nog rakat tappa bort ja , inte latt nar de ar svart!
jaja de loste sig och ja skjussa andrew till skolan som vanligt och sen skulle jag och arta ta tag i vara liv och borja pa gym, sa ja hamta henne och vi ouffa vidare till westwood, men de visade sig att de var saaaaaaaaaaa dyrt till oss underbetalda babysitters, 200 dollar ( typ 1500) for att komma in, sedan 70 dollar i manaden ( typ 500) och 50 dollar for att ga ur. sa jag coh arta overvagde de fladiga gymmet med tvskarmar pa aparaterna och tog oss till en filmbutik, kopte 1 DVD och svettades garnet hemma hos henne, typ som friskis haha! Pinsamvarning pa oss men budgeten sprickar annars haha!
Jag kopte aven sasong 1 och 2 av nip/tuck, 3 och 4 ska snart inhandlas med, varldsbast!

Nu har jag nyss duschat, och ikvall kanske arta ska klippa till mig, de gror har ;)
men nu ska ja gora ne liten salad, med ris och tomat och lite annat nyttigt, tjipp hej.

Pyss / anjjelikka

42

Mandag 26 kl 1.38 pm

helllu daar :)

Forst och framst vill ja saga. javla telefonkortasbajskorvsmos, skulle ringa elinan idag ( som har fatt kortelfebran och de ar inte bra grejjer) men karringen i luren vill inte koppla, da blev jag arg, dels for att ja inte kan kopa nytt kort forren pa sondag i NY och dels for att jag inte har pratat med henne pa saaaaaaaaaaa lange. Da blev jag sur ! Men ja hor av mej nasta vecka ist, krya pa dig vannen, om du vill kan ja sla kortlarna pa kansligt stalle sa dom inte besvara dig mer!

for att ga vidare fran daligt tankte jag beratta om min thanxgiving helj som bjudit pa de mesta, fy fan vilken topphelj, sa harligt att tiden gar fort axa, da kommer jag fortare hem haha ! Men iallafall, den albanska festan var, AAAAASROOLIG, haha massa god mat ( overaskad, nagon ? haha) och dans och musik och glada manniskor haha. Dessutom trodde alla jag var alban sa de var mkt att forklara den heljen, att jag inte var alban, att ja bodde har nu men kom fran sverige och astt ja skulle komma hem om 1 ar och de ena och de 3, men de funka haha!

Pa fredagen tog vi oss in till NY ( sag forresten hela familjen albinsson pa cam, ja var en liten grinunge ett tag, men sen kom fergies lat pa pa tv;n, big girls don't cry , ja skarpte till migefteyr det :) och  shoppade lite granna, ja fick skor och en necessar fran lancome fran susanna och vi hade supertrevligt, men susanna balla ur vid 7 tiden nar de drog sig ihop for isdans haha, sa jag och arta tog oss till The Pond  mitt i NY mellan empire state, times square, rockefeller center och chrysler building och akte 387613 varv rtunt isbanan haha. de va superkul, och vet ni, jag ramla inte en enda gang, inte arta heller som tur var, men ja raka kora pa 3 barn som lag och skrota mitt i vagen och ta en gubbe pa rumpan for ja tappa balansen haha, arta hade mest konslalom haha, vi filma en del som ramla och tog lite kort, trots att man inte fick ha med elektronic pa isen, de strunta vi lite i haha. vakten ar dessutom med i en av filmerna haha. De ni! vi kom hem till susanna vid 1 tiden ungefar, var gott radda efter allt man hort  om bronx haha
, men vi hitta en gayalban som foljde oss hem, 4 minuterspromenad sa de var ingen fara, men arta tyckte de var bra , vi behovde ju inte vara radda for han haha! dessutom hade han ruskigt torr harbotten, bara for att ni ska fa lite hum om vem killen var haha!

Pa lordagen vakna vi seeent, gick och kopte frulle och vanta pa att susanna skulle komma hem, vi visste inte om vi skulle till queens eller nagot annat, men de sluta att vi, jag och arta tog tunnelbanan in till ny och 14th street, gick nagra block och knalla in till Webster hall, de var den batsa kvallen pa lange, hade asroligt och skratta konstant tror jag. men jag var lite radd axa, var en gubbe som sag precis ut som hannibal ( jaaa, da kan man inte vara annat an radd , tro mej) men vi overlevde som tur va haha. nejda de var inte sa farligt. de stangde kl 4, da blev de pizza slice och ga upp till 42th street och in pa starbucks for en kaffe, men vill ju inte aka tunnelbana till bronx nar de ar morkt, sa vi vanat till klockan halv 7 innan vi drog, sa das var de ju morgon nar vi kom fram, men no worries, de finns vanliga manniskor axa :) forrestan pa starbucks hjalpte jag och arta en uteliggare ut genom dorren, fast han ramla utanfor iofs me tanken var god tyckte vi haha!

och igar , sista dagen sov vi till 3 ungefar, tod vart pick och pack och drog in till manhattan, kolla pa varldens batsa film Enchanted ( se de ) och akte buss hem, tog taxi fran hillsdale artas hem och ja sov dar for jag ar ledig idag, Glazers har vart i baltimore och ar inte hemma an sa ja sovde dar!

Nu har nog de mesta om haljen komit med, langtar till nasta :)
saknar !
Pyss

 

41

Torsdag 22 kl 2.04 pm

hellu :)

forsta morgonen i NY, fantastiskt hehe. nej men vi har nyss kakat albansk frulle, naopn god fetaostpaj, haha. ska snart hoppa in i duschen och sen locka haret och lite sant smatt. har forresten gjort manikys axa. jattelyxigt, men hon blev helt forstod nar hobn sag mina naglar haha, de varsta hon har sett, men de bjuder jag pa :) dom blev alla fall fina :)

jaja, hor av mig. pyss

40

torsdag 22 kl 1 am

tjoosan :D
Jaa, kom hit till Suzannas lilla 1 for kanske 20 min sen och de ar saaa gulligt, helt perfekt, sa skont att komma fram efter att ha vantat pa busssen i hillsdale i 1 timme med 2 galna kineser och nagra andra nationaliteter haha! men bussfardfenm gick fort, ja sooov haha! och  tunnelbanan till upptown Bronx gick axa fort.
jaja, dessa dagar kommer vara heaven, ja overlever. kanns sjukt att sitta har, mitt i NY och bara andas in avgaserna :) kort kommer, kommer sakert kunna uppdatera under tidfen med :)
imorn ska ja pa albanian party, tjohoo :)

lev gott, at gott, sov gott :)
saknar er
Pysss

39

Onsdag 21 kl 7.47 pm

hellu.
nu ar de rekordbloggande vill ja lova, har hamnat hos arta igen, hennes pappa sa kora oss till bussen om nagon timme, man far ju stalla upp for laget :D.

Anderw och jag kika pa tv tills ben kom forut, sen lekte vi ( jaa ja var med HELA tiden till kvart i 6) och eftreat var jag helt morbultad hoho! Sa nu har jag fortjanat langledigt :)
haha Amy hade skrivit en lapp forut och vet ni hur hon stava mitt namn ( dom uttalat de sa med, mkt fult ;) Anjellika.
Sa from now on ar de de som galler :)

wellwell, nu ska ja tigga lite vatten. aaaah vill aka NU ! hade gutt. puss

38

Onsdag 21 kl 1.20 pm

Jag igen :)

Therese, maha, alskar din komentarer, du ar bast.. Detta ar till dig ;
- va ar de dar ?
- De dar . de ar vart hem dom kommande veckorna
- men grekland da?
- grekland ja de var TYDLIGEN for dyrt, sa vi far val va blekast i kvarteret i ar igen, som alla andra ar..
- Vanster sune VANSTER, och sa rakt fram RAKT FRAM,
- SATT ner den har...
( knacK pa ryggen)
- JA HATAR DIG
-JAAHAA ???

amy ringde nyss, slipper hamta bada Andrew och Ben, gott till mig ahah, vill inte aka ut pa chestnut road igen, de ar osakert dar haha!
jag och arta tog en varm choklad forut, bevittnade en liten latt krock och hon som fick sin bil mosad kom nyss ut fran starbucks i hillsdale och hon som korde in i bilen var kanske 5 meter ifran henne. och vet ni va hon gor ?????
HON SMET DEN JAVELN! ja och arta stog som 2 fagelholkar och kvinnan med kaffet ringde polisen, sa va som hande efter det vet jag inte, men de var sa javal fult haha! hon braste pa som fan allafall. shit, usa is crazy!

image84image150

Forresten, lite skryt i grytan vill vi ha, Amy hade sagt til Dana ( artas hostmother) att jag var den basta au pairen dom haft. ^^ kanns skont att dom inte tycker man ar dalig haha, high five.

Nu ska ja packa lite, Hey ho lets go.
tjillevippen

37

Onsdag 21 kl 10 am

hejhej !!

Sluta tidigt igar allafall, men inte mkt mer somn for de haha !! var lite med artaa.. sen hem och relaxa. skont. och jag ar sa excited for idag, miih, vill att klockan ska vara 6 sa ja kan aka tihii! ar hos arta nu, hon duschar och ja ar hungrig.
innan ja kom hit var jag och leta upp en address till Liam, en kompis till ben, ja hitta hah, men hur ja kom dit ar ju en annan sak ahah, fy fan, farligt leverne haah! ja akte aven in och tanka, de ar sa bekvamt har i staterna , tankgubbarna tankar at en, sa man sager bara va man ska ha och sen vantar man. Inte som jag och mamma pa statiol inte haha, kommer du ihag ? de blev inget tankade den gangen ahah!
Ja kanske inte borjar forren strax efter 2 idag om amy hinner hamta andrew, hon ska laga mat dela dagen eftersom de ar thanksgiving nu, darfor jag har langledigt, ja kanske ska hanga lite i koket och vara provsmakare ? ja rostar for de alalfall ahah! Dom ska aka ner till hennes foraldrar i Baltimore, sa barna har fatt varsin DVD att ha i knat i bilen, jag ar inte avensjuk, oh no!
haha andrew var varldens mysigaste i morse, han ar lite smasjuk ( han har nog smittat mej, snorungen ;) sa han ville ata frulle i mitt kna haha, sen har han en liten dans axa han brukar visa, han staller sig pa golvet, vickar som fan pa arslet och sjunger shake your booty, SHAKE YOUR BOOOTY, De ar en fin dans tycker jag  haha :), och alltid nar vi tar pa oss pyjamasarna drar dom upp dom till armhalaorna och kallar de grandpapants ( svenska - gubbbyxer :D) jattekul haha!
och jusste i sondags nar vi va i New york , alltid nar vi ska till busse far vi ga genom times square och da sag jag och arta att de rok jattemmkt ur en byggnad, haha och arta forsoker verkligen skapa panik och bara de brinner
, halla kolla. inte en javel tittar och arta ger upp haha. ja trodder pa att de var nagon som hade poppat popcorn, men sa va de nog inte heller. men for er som undrar sluta de ryka :) och nar vi sitter pa bussen sa borjar hon halsa pa ALLA som ska aka med ahah, hey and welcome to this buss. Ja massa grejjer, men de var populart och alla gamlingar skratta at oss. de var kul.
har aven fatt reda pa att ja ska jobba nyar :D WEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEHOOOOOOOOO ! fy fan, men jag ar ledig under jul, typ 23-27 eller nagot, och jag har min forsta semetser i April och den andra i juli, den 29 till 5 aug eller nagot, ska bli gott ahah.
Annars rullar allt pa som vanligt, kanner att jag har bra kolla pa i stort sett allt och de blir bara battre.

Va gor alla, hander de nagot roligt i sverige ?
Ha de bra sa hors vi :) kommer nog skriva pa sondag kvall, sa ni vet.
Love you guys ♥


36

tisdag 20 kl 12.05 pm

hej, ja ar stressad, hinner inte med mkt haha. hooh.
Nyss vart hos arta, hjalpt henne med ditt och datt.
slutar 10 ikvall, de blir sangen tidigt for imorn och dom kommande dagarna ska ja bort bort bort. fyllde forresten 2 manader igar, har jag namnt de ahha ?
Ni far ursakta stavfel, ha overseende. Forresten kul att se va manga ad ar som spanar in bloggen, fats inte manga lamnar spar efter sig, skarpning !
utvaxten ar borta, wiiho, nu ser ja ut som en akta brunett :) mohhoo!
grattis alex i forskott :)

Nu ar de dags att pipa ivag, far se nar natsa inlagg blir.

Love (L)

35

Mandag 19 kl 11.54 am

Hellu !

Igar var bra, kul som vanligt, lite konstigt att ga runt i varldens storsta satd bara sadar, men ja borjar vanja mej tihi! De blev shopping som vanligt, i par skor, i par tofflor :D en grej man ska ha passet i ;) en vaska och lite annat smatt :) vi traffa suzanna, men vi balla ur skriskorna for vi hade mkt att bara pa haha, gicvk i mina nys atovlar, mina fotter var INTE kottfars nar ja kom hem ahha, ajajajaj, men de ar de vart ^^

Idag har ja postat min ansokan till en weekendcourse och 300 dollar till long island, far se va som hander nu :) och sen har ja vart med arta och skickat hem henne julklappar, mina kommer med snart ^^. och denna veckan jobbar ja bara man till ons, fats ben slutar halv 1 sa ja ska kila snart. men sen onsdag kvall till sondag kvall ska ja bo i NY, de ni haha. sa de kommer bli dakigt med uppdatering pa ett tag, men sa ar det !

heta diskussioner mellan far och therese, lunga ner er val ahah! Och ja hor av mig snart :)
Nu ska ja ta tag i lite tvattvikning och forbereda chicken nuggets till B, sen ikvall kommer arta hit och vi ska utrota min fina utvaxt :D

ha de bra, saknar er en massa !
mamma pappa & patrick
elina alex therese och sandra
och mormor och morfar :(
och resten av er :)

34

Lordag 16 kl 8.52 pm

Tjena mors!

Idag ar ja depp, hur kan magnus carlsson bestamma sig for att aka till AMAL jusst de aret jag inte ar hemma, fy fan for dig! haha, ar de typ otur eller vad ? jaja, ja far ga vidare, har ju istallet traffat sjalvaste skodesigner STEVE MADDEN pa garden state idag ist, deru magnus, nar du gor skor for flera tusen dollar och ger bort gratis T-shirtar, da har du nagot att komma med ^^  haha, ok ja alskar dig anda, han sjong sakert kom hem for mig, i smyg ^^ men ja ska inte komma hem, inte an allafall!

Ja ja och arta satte siktet mot park ridge imorse, sen ut pa highway och shoppa lite julklappar och sen borja klockan 4, har gjort om lite i kallaren , pojkarna ska ju fa airhockey i hanukkahpresent haha, sa da maste vi gora rum :) ja tror ja och arta kommer spela mer an dom haha, vi gillar sant :) sen kolla vi pa basta barnprogrammet, Spongebob, de ar fan kul ahha, ja skrattar mer an barna ( dom verkar mattligt roade medans ja, ni vet hur de ser ut i mina hysteriska skrattanfall kanske ahah ??!!) och dom vill heller kolla pa Blues clues, fuck heller har ar de spongebob som galler ahah! :)

jaja, imorn blir de bambi pa hal is, vi ska aka skridskor pa rockefeller center, ar inte de karlek sa sag ahah ! och igar, nar jag och arta var pa benzis sa gjorde hon inte bort oss, nej nej tank inte pa det :
- hm.. vi vill ha peperoni pizzan, vi delar, ok ?!
- ja visst...
han kommer tillbaka med en pizzza med korv pa, ja bara ok, ja trodde peperona var grona grejjer men tydligen inte, ja pillar bort uatn att bry med sa mkt, men arta, haha! hon ropar dit gubben.
- du, va ar de har, detta ar inte ratt,
- jo pepperoni,, eller va ville du ha ?
- JAHAAA, JA TRODDE VI SKULLE FA PAPRIKA, JAJA, DE VA INGET, eller ja de heter ju pepper, bla bla bla..
Ja skratta mej skelogd! inte helt ok.

a sen drog vi till ridgewood och the office dar vi raka traffa en annan aupair, som var alban, sa har skapar vi kontaktnat haha. och de roliga var att hon hette mimosa, ja blev hungrig och tankte pa sallad haha !

Och nu da, ska ja nog ga ner till kallaren och gora iording i garderoben, far se om min entusiasm pallar trapporna ^^


Pyss

33

Fredag 16 kl 10.07 am

Hej skitungar !

De ar en mkt forkyld och lungsjuk anjovis som bloggar idag, tur att ja inte borjar forren 2, :) gick bra igar, var verkligen en bra dag :) sanna dar fulltraffar har ja tur med !! Men ja kande mig inte 100% sa ja la mej klockan 7 nar jag var off och kolla pa tv, somna ganska tidigt vilket var skoooont !! vakna inte mkt imorse, glomde mina earpluggs men fick sova langa allafall ! har precis pratat med Pappa pa msn, den fjollan blev tarogd av en film ja skicka, tank de ni haha ^^ han ar inte sa farlig min pappa, aven om de kan se ut sa haha! :) sa sen ska ja hamta andrew, kopa snack i skolacafeterian och sen aka till sportsclass, hem och leka och off vid 6tiden, da ska ja kila hem till artan och vi ska till bensi, yummi !

Och imorn blir de nog Gardenstate Plaza igen, ska bli kul, far se om jag kor, var ju ute pa highway igar med min toyota camry, de rulla anda upp i 100 haha! de ni. sa vi far se. Maste aven borja tanka pa julklappar till familjen har, och dom dar hemma, far se vad ja kan komma pa haha ^^

Idag ar de finfint vader ute, va supersugen pa att ut och ga, men vill inte bli daligare for pa sondag ar de ju NY och skriskoakning vid Rockefeller center, hoppas jag, :)

Nu ska ja ner och sattta pa mig mkt klader, arta kommer snart och vi ska leta skor haha!
Pusshej 


32

Torsdag 15 kl 1 pm

gardegan var magisk, var helt javla sjukt underbart vackert :) man fick med 3d galsogn nar man gick in, arta trodde de var solbriller ahah, men vi forlater henne ahha :D nej men bussendit va sen och tog lang tid, typ 1 och en halv timme, men vi kom i tid och akte hem med 11 bussen, sen hem och forsoka sova, men de gick inge bra, ja var tat i alla andningshal och imorse vakna ja, kande dengufebern i pannan och satte pa smilet och borja jobba :) men de gick bra. och nu har jag coh arta och steffi och jatten vart pa ramapo collage och kollat, ska nog ta nagon kurs dar, vi far se!

Jag matse aven ratta till mig, i foregaende inlagg satr de halloween, de ska vara thanksgiving ahah! De ar nasta vecka, jobb mandag till onsadg och sen nyc hela haljen :D mihiii !

idag har jag och arta bestammt att vi inte ska ses, untan ga staright to bed nar vi ar off, vi far se om de haller ahha! jag och arta ska forresten borja pa gym efter thanksgiving, de har haller inte, haha, skarpning fetisar :D

OK, ja skriver nog imorn, nu ska ni fa se lite bilder fran igar :D hall till godo !
Ajusste , magnus carlsson kommer ju till HC i haljen, fan vilka lyllosar ni ar :) Therese - kom hem ( rullar i mp3 ahah) och elina pa liseberg, ar de minnen eller ??






31

Onsdag 14 kl 12.19 pm

hellu!

Daligt med uppdatering, jag ar en busy kvinna from now on haha ! Nyss sovit hos arta, vi tog en liten nap, sa fick ja skynda mej hem hit for att lasa melj och skriva blogg, ska hoppa in i duschen for ikvall ar de, >>> Christmas spectacular :D julstamming i bott med andra ord, ska bli sa kul och skont att slippa ungar haha! denna veckan har vart stormig, men ja orkar inte dra upp de mer :) Nu ar de ny kula som galler :D

Sondagen var super, traffade suzanna som vi ska sova hos under hallween, hon bor i bronx och ar supertrevlig. vi shoppade och hela dagen var vard att slita 40 timmar for :)

I mandags var de au pair mote, vi va pa nagot kickboxningsliknande, hej, jag har inte rort pa mig pa 2 mander, haha, sa jag har traningsverk man kan kalla duga! jatteskont ahah!

och igar traffade vi nagra stycken aupairer pa ett cafe i westwood, trevligt, de har kommit en ny tjej, hon har haft de skitjobbigt, blev kickad av sin familj, fick packa sina vaskor och bara ga ut for dorren haha, helt sjukt, men hon kande nagon som hon kunde sova hos och sen fick hon en ny familj har i omradet. De var heelt sjukt! ja har haft extrem tur, familjerna kan ju vara kockobengt.

jaja, off I go, ses :)

30

Lordag 10/11 kl 6.21 pm
Idag lordag, vart pa gardenstate idag, kopte bara en tunika pa Maceys som ja glomde i Artas bil, sa nu kan ja inte prova haha ! Ska ju snart ivag dit meen. vi korde inte vilse en enda gang, de tycker jag ar bra jobbat haha, ja menar hur mkt bensin har gatt till spillo for att angelicas lokalsinne ar kaputt och arta bara lyssnar pa mina goda rad ;D

Haha Therese ja pratar mkt mkt bra engelska, du ska bara se mig hur folk rynkar ogonbrynen nar ja borjar HAHA !
idag har ja langtat hem, for att ja dromde om hemma inatt haha, detaljer och namn ska INTE namnas , tur att man inte alltid sager va man tycker haha. Kan ju beratta att i slutet av drommen lag ja i sjukhussang for ja akt pa stryk ! haha!

Imorn blir de New Yorkan, de som ar jobbigt ar att man kan de manhattan harifran, jastteirreterande faktiskt haha! och jag maste kopa mej en pyjamas, !!
och imorn ar de fars dag - da ska ja ringa hem :)

Pusss

29

Fredag 9/11 kl 8.57 pm

Godkvall mina vanner!

Nyss lagt pojkarna, gick bra. sa nu har ja inget att gora forren 11 ikvall, kanns mkt trakigt haha. Men 11 da smaller de, da startar jag min Toyota camry arsmodell stenalder och puttara ivag till Hillsdale till arta och danni, vi ska till nagon italiens resturang och "ata" , Ni vet, man traffar ju manga killar har ( har arta kommit fram till ), MANGA, i aldrarna 4-8, high five pa den! dafar ska vi till benzis haha!
Bara for att man har mangder med olivolja pa allt pa italienska restauranger sa ar de helt plotsligt italiensk mat. ja menar, nej ja orkar inte vara djup, ja tycker bara de ar silly ! Spagetti och kottfarssas ar svensk husmanskost :D ( jaaajaa de kommer fran italien, bla bla blaa)

Ja har helt glomt bort alla kommentarer som fods ut min och artas mun, ja far nog plita ner nagra ;

 - Meen, skulle inte du spara ditt kaffe ?? ( jag)
- Jooo, men nu ar de slut! ( arta )

- Du har ar de fan inte bra och sitta, man kan ju fan fa urininflammation ( arta )
- HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA, (jag)

- Vada Be Albert ? Ja fattar inte, klart ni ar Albert liksom ! (jag)
- HAHAHA, de star be Alert ju, haha (arta)
( pa artas garageuppfart satter hon ut en gul varningstriangel nar ungarna ar ute,. for att folk ska vara uppmarksamma pa ungarna, och ja har HELA tiden trott att de star be albert  for de heter dom i efternamn. !)

- Ibland ar de valdigt kallt pa mitt rum, typ 17 grader, pa morgonen, men de ar for att mitt rum ar typ "utanfor huset" (jag)
- AAAA, precis som nasan ! for de sticker ju med ut ! (arta)


Japp, i brist pa annat kan man ju tycka detta ar kul :) haha ! och hemma har forsta snon kommit, och forsvunnit, meeen de ar ju anda nagot speciellt med svensk vinter, ja menar, sjukt kallt i 4 manader, blask och plask, julstress och pengabrist, bli molad i snon, aka pula - ramla av pulkan - fa sno innanfor brallorna - blir sjuk - ha trakigt - ingen luft genom nasan - nysa hosta snora! stenharda snobollar i fejjset! branna alla javla pepparkaker. branna fingrana av sig nar man gor knack - och tungan nar man ska tjuvsmaka! sjung med i carolas - o helga natt sa katterna gommersig till i borjan av mars! fan va harligt ;D

Har aven borjat tanka pa va ja vill bli, och va jag vill gora nar jag blir gammel karring, typ sjukskoterska, polis, pilot, miljonar, oppna ett litet myigt cafe eller nagot annat kul :)
Och jag vill resa lite granna, typ australien, afrika - kongo och sydafrika, sydamerika - argentina & braziliaa. sen skulle de va skitcoolt att aka till Indonesien och sova en natt i frankrike. och mexico, el taco maco svettit carloos ^^

Ben beromde mig forut, han tyckte jag prata bra engelska, trist ^^ haha !
ej nu ska ja kila.
bye sweeties




28

Ooo heeej !

En fredag idag, helt olik alla andra dagar, noot haha. jo men amy och killarna vackte mig imorse med, dom skulle in till NY till nagot museum av nagot slag, men dom borja braka och sa hor jag ( holl pa att do av skratt) att Amy skriker - Om ni inte lagger av nu blir de tjejshopping - HELA DAGEN ! , grejjen var att de funka, sa jag kunde somna om och vakna en timme senare for att jobba en svang vilket betydde, ligga i soffan dar nere och lyssna pa spongebob och kasta bollar! helt ok jobb.
Vid halv 11 knalla jag och artan ut, vi palla 1 timme, sen akte bi och hamta charlie och skjussa honom till ett slott dar hans kompis bodde och sen hem for en kopp kaffe och lite kakor, arta stekte kyckling, fick daligt samvete, och trostade sig med kakor, muffins och lite annat haha. ok, hon var inte helt ensam om de sistnamnda, men vadaa haha! ja hade tankt att kila innna lillen kom hem vid 1, men jag han inte sa ja fick gomma mig i skafferiet HAHA, medans ja stog dar och vanta sag ja en klubba, den tog ja med hem haha !
och nu da, ja har nyss letat upp brannprogramm, sa nu ska du bli fart pa pysslefingrarna :)
Ar ledig nu till klockan 6 till 11, efter det ska ja och arta ut, kanske med Anna och Danni, vi far se. Imorn blir de allafall shopping pa garden state plaza, har jag namnt att de finns supershopping i New Jersey, har finns allt !!.

Om ni har tid lust och vilja, ladda ner dessa latar, blir mkt nostalgisk om ja hor domma om 10 ar, va tanker vi pa da arta ;D

$ Finger eleven - Paralyzer
$ Justin timberlake - lovestoned
$ Matchbox 20 - How far we come
$ Jordin sparks - tatoo
$ Plain white t's - hey there Delilah
$ Pink - Mr president
$ Daughtry - over you
$ Colbie Caillat - Bubbly
$ Paramore - missery buisness
$ Timbaland feat one republic - apologize
De ar nagra fler, men mitt minne, ja ni vet ^^

Jahaa, nu ska ja nog hitta pa nagot att gora, skriver sakert ikvall. pusshejs♥

102233-60 hands up ;)


27

Heej.

ska snart aka och hamta Ben, sen vidare mot Andrew, borjar senare for han har Karate pa tisdagar, sen hem och laxor med B, vidare mot artclass och leka med A, sen ata middag ( amy hemma tidigt idag = god & NYTTIG middag hehe!) och sen ar jag off vid 7 tiden. antingen ska ja och arta till Houlihans ( haha)  ikvall eller sa blir de bara lite kaffe.
Nu ska ja aven beratta om en liten olyckshandelse som rakade intraffa mig for ca 46 minuter sen, ja raka backa over en sten ( WOOOPS) och nar ja ska krypkora lite frammat och kommer ner for den lilla stenen kor ja in i trottoarkanten ( wooops) . Mina fardigheter bakom ratten ar inte va dom borde vara, men ja har kollat over bilen och den rullar fortfarande haha! OM nagon underar mar jag bra och ingen skada skedd hehe ;)

Saknar er

26

Ni vet de har med att numrera inlaggen ar ingen hitt, har liksom skrivit 8 typ 3 ggr och hoppa over 24, meeen, man ska inte vara petnoga, de ar dum ide.!
therese ska sluta vara tyken :P haha :)
gonatt!

25

helluu .

Idag mandag, ja slippte, eller ja mena val slapp kora Andrew till skolan, skont haha, sa nu har ja lite kvalitetstid, eller egentligen inte, borde stada, men ingen energi, hellre sitta en svang vid datan, lagga ut lite bilder, ska snart borja framkalla ( hjar nog namt de nagra garnger, men nu ska de ske haha!) sa ja matse ju se vilka som gar i soporna och vilka som far folja med ! ska till arta sen, vi ska aven ha playdate med kidsen, tjoohoo ! bemn har inte nagon sportsclass today, sa ja slipper lasa barnbocker i 1 timme i strack, ni vet namnet sergant murphy blir svart att uttala i langden ahah! speciellt om man har brott och vill sluta haha ! jag och arta ska aven forsoka ga ut och ga nu, typ 3 ggr i veckan ar val nagot haha!
Jaja, igar blev de ju NY as usual, vi akte tidigare till hillsdale eftersom vi skulle ringa hem, kul att tiden iunte stammde haha ! men bussen kom allafall och vi satte oss, bestammde oss for att lyssna pa rihanna, har blivit tradition nu haha, bussen till NY och rihanna i bott, grejjer de! men va hander, jooo batterierna stendor. dretskruv! men vi kom fram allafall, skulle shoppa vinterjacka tankte jag, de blev liiiite mer grejjer an sa haha. Kopte anven en mossa, langa strumpor, I (L) NY t-shirts i svart rosa och vitt och lappglans som smakar melon, yummi.
Sa pengarna rullar, meeen, de ar oviktigt :) ( an sa lange)
sen fick vi varan forsta taxifard i NY, himmla coolt haha, 2 ggr tillochmed ( man behover ju inte overanstranga sig)
de var akcligt, lukta mysko och indisk musik ar inte alltid en hitt, tyvarr!
jaojao, nu ska ja ta tag i mitt liv.

23

Hey there Delilah,
What's it like in New York City?
I'm a thousand miles away,
But girl tonight you look so pretty,
Yes you do,
Time Square can't shine as bright as you,
I swear it's true.

Hey there Delilah,
Don't you worry about the distance,
I'm right there if you get lonely,
Give this song another listen,
Close your eyes,
Listen to my voice it's my disguise,
I'm by your side.

Oh it's what you do to me,
Oh it's what you do to me,
Oh it's what you do to me,
Oh it's what you do to me,
What you do to me.




Soo, lordag kvall och jag ar, ( som tiffany persson ) Slutt ! Haha jag och arta skulle gora oss till och ta ut dretongarna pa fin middag pa friendlys ( ni vet snabbmat a la us and a) och de sluta i total katastrof, alla skotte sig bra utom min lille grisonge haha. Ok , kan man vanta sig att en 4 aring ska uppfora sig, just idag, JA. men inte da, han grina och skrek som om ja stuckit kniven i honom, ( ok ja kanske peta hon med min gaffel i sidan.. haha inte) och arta at upp hans glass i smyg haha. nejda de var inte sa farligt, men de liksom sliter pa en haha. ja ska aldrig ta med barn ut pa resturang , jag kapitulera langsamt medans arta at upp barnas mat haha! Men dom gick bra att lagga dom och hotar man bara med laset stannar han pa sitt rum haha. man har ju sina knep ^^ haha.

jag far kanske ta hela historien fran dar ja avsluta sist, de va i torsdag om ja inte missminner mig ehlt at sydafrika, sa pa torsdag joba jag, gick finnemang och ja somna halv 9, tur att jag har ear-pluggs nar mamma och pappa glazer bestammer sig for att laga mat, tack for visad respekt och vi ses igen imorn, nu bommar jag igen och oppnar nar jag maste pa toa haha ! fredag morgon var ljuuuvlig, vakna vid 9 och oppnar kylskapet, INGEN MJOOLK ?!?!?!? va vill gud mig ? man kanner sig sa sarbar vissa stunder haha, sa ja fick bara lite pa botten till mina flingor och sen drog jag till arta, vi skulle aka och kolla pa lite kurser pa collaget med steffi och jatten haha, arta ar mest intresserad av alla "puddingar" som de tydligen ska finnas dar, jatten vem man kan vara mest trevlig mot om man inte borjar pa A och kommer fran sverige eller kosovo haha, steffi om vilken kurs man kan utesluta s-ord och jag vilken man bara behover sitta av tiden till eftersom ja har 0 studiediceplin och ar allmant slapp i skallen efter vara lektant en hel dag! vi fick till slut reda pa att vi inte behover gora nagot mer en lyssna, vi far inte gora prov eller laxer eller annan skit, bara va dar och fa timmer haha. tack cultral care for den infon, ja och arta som kopte varsin stifftpenna innan vi kom HAHA !
jaja vi pyste hem ganska snabbt och da var klockan 12, sa vid 1 tiden bestammer sig arta for att vi ska GA till hillsdale, sa vi knata pa i 1 timme, da ringer Dana och sager att daniel ar sjuk som hon maste va hemma snarast for ja ni forstar, han var ju saaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa sjuk, vi tvarvander, ja hade skavsar , kandes som ja skulle behova amputera bort de som finns dar och vi typ sprang hem haha, jo arta sprang ifran mej, ja mebar vi har inte rort oss pa 6 veckor, detta  var en pers, men nar vi till slut kommer hem, fanns de nagon daniel dar. Oj va han blev frisk fort, sa ja och arta baka kakor och grat en stund hahaha. finfin dag :)
Pa kvallen gomde jag mig pa mitt rum, amys foraldrar kom pa besok for att amy fyllde ar, till slut var ja tvungen att mota giljontinen och ga ut, men dom va sa trevliga sa ( noll koll, olso ligger inte i sverige och de finns pizza dar ahah) och ja overlevde. Amy blev aven jatteglad for presenten och kortet , hoooh.
aja senare skulle jag och arta dra till the office och sa, men da ringer telefonen, ( har skapar man kontakter och vanner haha) en tjej som heter Anna som aker hem i december och daniela i maj undra om vi vill ta oss en kaffe pa starbucks, sa vi akte dit, var mkt trevlig och jag fick kakan gratis haha. Dom akte med oss till ridgewood och vi hade en helmysig kvall. valdigt skont att veta att man inte ar helt ensam har haha. vi bestammde att de blir NYC imorn och de ar inte helt fel :)
nar vi kom hem till arta la vi oss, men som vanligt nar vi ska sova blir de prat, prat , prat och mer prat, fattar inte va iden gar fort, woow. sa klockan han bli sen innan vi slackte nattlampan ( ja vi ar morkradda , speciellt nar arta trorr att de var nagon som picka henne pa axeln haha, de var ju jag men nar hon sager sa blir ja ju med radd haha) och somna gott. dromde att vi skulle aka till bulgarien pa studentresa fast samtidigt skulle jag och mamma till vastindien och jag hade inte packat kin vaska sa ja hade med mig papper ist. Ja helt sjukt knasigt blev de.

Och idaaag, vi akte till spring valley och shoppa vaskor och sloglasogon och massa mer, har snalas de inte, jag levde knappt i somras sa nu ska ja fan inte leva snalt, ja kanske dor imorn, hellre med snygga solglasogon pa an utan :D

Nu ska ja ner till mitt rum, beundra mina kop pch packa vaska tills imorn, for da ska vi till leeeva :) och vet ni, man ser manhattan fra woodcliff, bar man aker nerfor kullen ser men de, helt javla sjukt fantastiskt, att ja bor 30 min ifran, va har jag i sverige 30 minuter fran mig, jo en kossa! ja har de Bra!

tack for kortet, ja grat :D





22

Heejheej,

Igar var de halloween, mkt spannande haha! fast jag var ledig underdagen sa ja och arta var och handla maaat ( haha) och ja kolla in hennes pumpor som hon hade gjort, mkt fina haah! vi akte till bens och charlies skola och kolla pa halloweenparaden. alla dretongar var utkladda, fanns manga roliga draker, min favourit var killen som var en toalett haha, snygging dar! och pa kvallen foljde jag med familjen pa trick or treat, blev liiite besviken, visst att hela woodcliff lake var dar ( tyyp 6000 pers) men ja trodde de skulle vara mer grejjer i tradgardarna som folk hade snackat om, men inte da, de var kanske 1 hus man verkligen blev blas av stolen pa. ,een, ja far sluta ha sa stora forhoppningar haha ! men ja tog lite bilder som ska ut har och in i min klippbok. sen skulle vi egentligen ut igar kvall, men ja fick nagon konstig sjukdom av nagot slag ssa ja hangde inte med, ja bara sov haha. men idag mar ja prima fisken och vill att arta ska vakna sa vi kan ga ut och gaa !
och i tisdags akte jag och arta till IKEA och kopte en kudde och svensk choklad, de var gott haha! sen var vi i Hillsdale och gick in pa drive-inen pa wendys haha, mkt fult.  och sa akte vi till en jattestort kopcentra och vet ni va som hander, min vaska gar sonder, den fran sthlm, mamma ! nu har ja visserligen anledning att kopa en ny, men :( .
imorn ar jag ledig och ska sova hos arta, har aven kot earpluggs sa nu kan ja sova utan att blir stord, gott till mig!
imorn har jag vart har i 5 veckor, inte daligt det! har aven raknat pa nar jkag kommer hem, blir har en vecka mindre an arta, men da aker vi ihop hem om sisadar 11 manader och 2 veckor haha !
nu: biiilder
image135 
image136image137image138image139

RSS 2.0