Så jävla skönt ute. Slutade lite tidigare ...

dsc01436 (MMS)

Så jävla skönt ute. Slutade lite tidigare från praktiken så nu väntar ja på jenny så ska vi gå och träna :) livet är bra nu :)


Studentsång

MERA MÄN
Melodi: My Lord

Vi vill ha mera män,
vi vill ha flera män.
Vi vill ha stora, starka
muskulösa män.
Dom ska ha hårigt bröst,
och djup och sexig röst
och de ska orka med oss
till i morgon kväll.

Sen kommer nya män,
det ska va krya män.
Det ska va unga, fräscha,
oförstörda män.
Vi ska förföra dom,
vi ska förgöra dom,
så att de kryper hem
från oss på morgonen.

Se vilken mogen man,
och tänk på allt han kan.
Han är ju kunnig, sexig,
och så har han charm.
Han vill ta med oss hem,
och prova ut hans säng,
men vi ska göra honom
till vår egen dräng.

Vi vill ha män med stil,
vi vill ha sexappeal.
Det ska va män med pengar,
kontokort och bil.
Och vid den minsta vink,
så ska de lyda flinkt,
och ge oss sex,
och nya smycken och en mink!


Helg :)


Igårikväll pyste jag hem till fina Linda och vi kollade film och satt och prata. d3et var jättemysigt!
Idag sov ja länge, har kollat på film och städat och diskat. duktig tjeje. nu ska ja laga mat och se ska ja och jenny gå och träna :)
Imorgon blir det praktik. tisdag har ja praktik och på onsdag morogn har ja praktik och sen åker ja hem :) myseri!

This feeling for you is just burning me up from inside

Åh, lättad. Seminariet igår gick kalasbra :) var helt överkörd så ja la mig tidigt så ja vakna utvilad imorse. då gick jag och jenny till waynes där vi mötte upp Ellen, tog en kaffe och satt och prata skola och livet. kommer sakna mina flickor i sommar känner jag nu :)
sen gick vi och handla lite käk, och sen har ja myst hemma hela dagen, skitskönt.
och s¨å ska ja rubb it in your face igen och säga att ja KLARA ALA 4 TENTOR JA GJORDE. still happy



Vad är det som händer?

- Jag klara ALLA mina tentor, 4 av 4. crazy
- Jag ska åka med till AG - absolut gotland den 19-22 maj :D
- Ullared den 16 (?) maj
- Jag är helt ledig i helgen så ja ska städa, tvätta och vila
- På onsdag ska ja åka hem till Åmål och arta ska bo hos mig. ja ska få täffa therese och melvin och ann och mormor och morfar och morgan och mamma och pappa och ja längtar så mycket.
- Och om 8 veckor har ja gjort det, jag har läst 1 år på sskprogrammet, jag är en tredjedesl sjuksköterska opch fy fan va skönt det känns!

Lalalalalalalalalalalaaaaaaaaaaaa


För Angelica klarade omtentan. fuck you va grymt :D bara farmakologin och läkemedelsberäkningen kvar :D awesome! och vet ni vad det kanske  blir. AG- absolut gotland. jag ska forhoppnigsvis på OVVEFEST. utlandsphest. lalalalalalalaalaalalalalalalallaalalaaa. glad chey. och ja har fått jobba med tess idag. lovelovelove

Tjälis

Det var den roligaste helgen på långe. ja fira VG på 1 av 4 och de va bara kul kul kul. nu sittr jag och tänker på allt som hände, hur tänker jag ibland kan man fråga sig!

Föreläsning . Basic stuff. Tack illern för...

dsc01431 (MMS)

Föreläsning . Basic stuff. Tack illern för det!


Lovely sunday

Det har vart en helt fantastisk helg med massa härliga fina människor och massa roliga saker som hänt. Eller det har inte hänt så mycket egentligen, men bara det att ja INTENSIVpluggat 4 veckor i sträck, gjort 4 tentor och inte haft tid att bara få vara har gjort denna helgen otroligt värdefull :)
i fredags vart det 50-årskalas för Carro och Linda som var mina faddrar när ja började här i Etuna. jag johanna och mattias var familjen flinta och jag vart deras husdjur, Dino. NU var de ju så att ionte så många visste vad jua skulle föreställa ÄVEN fats ja gick all in med lila hårspray och facepainting :) men de va en jätterolig kväll moch jag vart så trött när ja kom hem .. somnade näsan i duschen. spillde jut massa vatten vid sängen och ja. en alkoholhaltig askul kväll var det :)
På lördagen ringer min älskade vän therese och väcker mig 12:15 ja sätter mig i soffan och försöker bli människa. vid 5 när ja hade halvsovit i soffan och pillat mig i naveln ringde anette och undra om ja ville komma med till Linda igen och  fira carros vars fördelsedag det va :) så vi gick dit och städa upp, laga mat, svulla tacos, cheesecake och bullar och kolla på film tillsammans med "morsorna" . det var jättemysigt.
och idag har ja städat, tränat, grejjat, gjort tacopaj som ja kan ha till veckan som matlåda eftersom ja börjar min praktiiiiik på tisdag :D det ska bli såå jäkla kul :D ja är så pepp. hoppas det kommer gå bra och att ja trivs och att dem tycker om mig. och ja skulle gärna jobba lite samtidigt som ja pluggar, som sagt :P
som sagt händer det mycket kul denna veckan. Praktik, styrelsemöte, faddermöte, ovve-pimp, taco och speeddating och till helgen skall vi inta örebro och TJÄLLOSSNINGEN. min första ovvefest och ja hoppas att det kommer vara något för mig :D

Shit va länge sen ja "blogga", det kommer oh gr verkligen :P
Nu bigbrother och sen krama kudde <3

xoxo

I love dressup

dsc01425 (MMS)

I love dressup


RSS 2.0