Don't try to fix me



I'm not broken


A girl like you is impossible to find

heeeeeeej heeeeeeeej bakfulla as :)
kvällen igår va lyckad, hade riktigt kul.. meen ja tar de från början :)

vakna runt 11 på morgonen, hoppa in i duschen och satte på mig kläder. var såå fint väder så de va lättklätt på stan ;)
Jag och mamma körde in till profab först, ja skulle köpa morsdagspressent å lite så innnan sambatåget ^^ kom ner till stan och kikade lite, sen gick vi till HC där de stog langos på menyn, ååå de är sååå gott :D sen kika vi på lite mer dans och sen drog vi hem :)

ja gjorde mig iordning och mötte upp icka och hennes lillasyster ida och vi gick mot adolfsberg till vår lilla förfest, musik,dans,"uteservering" och 2,5 liter öl/cider senare var vi fulla och väldigt glada och tog oss ner mot stan, ja kila med några andra tjejer till Hc där ja träffa massa folk från förr i tiden , tänk va många man känner med lite innanför ^^ när kl blev 1 hade ja fått nog, så ja hämta upp icka som va kvar på mayrun och vi cykla hem, tror ja aldrig har skrattat så mkt på en cykeltur hahaha! när ja kom hem var ja fortfarande askalas men somna efter en stund, men sen vakna ja 20000 gånger innan kl blev 6 på morgonen, usch! ja mådde inte dåligt, men de var bara jobbigt liksom haha!

så idag när ja klev upp gick ja direkt in i duschen, mitt hår var helt katastrof, på kvällen locka ja hela håret och hade i nån sktspay som gjorde att mina lockar gick ur men håret var helt stenhårt, fy fan. kommer aldrig göra så igen, never :P

jallafall, idag så har ja varit galet dålig, men de gick över när ja gick hem till elina och låg och sola, klippte hennes toppas, åt lite paj ;) och var ute på en liten promenad och hälsa på kossorna haha :D de vart mysigt :P

å nu har vi precis grillat korv haha, ja ska byta om till myskläder och sen inte visa mig ute mer idag ... vi får se om ja är på topp imorn, vill sooola ;)
snart äe de gossip girl, woohoo ;)

xoxo

i'm ready

To party ;)
uppdatering kommer imorn, håll out :P

ha en bra kväll :P

Hoo vilket schema

Och de är ett bra sådant, fullspäckat å supernice. några nätter tillochmed. ja ska vara tacksam:) wei!
de drar igång den 22 juni, efter midsommar, så nu får de gärna vara lugnt och skönt ;)

efter vi fullkommligt vräkt i oss tacos så bestämmde jag och mamma oss för att gå en sväng i skogen. de var välbehövligt :) vi gick förbi fölet och ja bestämmde mig för att våldgästa en sväng och be om mitt sommarschema, fick världens välkommnande i fönstret haha, nej men vi prata lite å sen fortsatte mamma och ja på våran powerwalk, å nu har ja precis kommit hem !

och nu efter den svängen ska ja hälla upp lite chips och dricka coola . wei !
pappa fixa dricka till mig förut , så bra å slippa gå ner till systemet när man ser ut som man gör haha!

imorn är de sambatåg och dans på hc under dagen, ja ska ner och kika och tvinga med mamma in på intersport, I need a crosstrainer ;)

hörs nog senare, skriver gonnatt haha ;)
xoxo

Taco-night

So not tierd of taco night ;) love it!

har legat ute och solat, som sagt. vi kan känna att de märks, och känns ;) hoohoo!
å hör och häpnas, annelie , the boss från illern ( de var så förr iaf ;) ringde och boka in mig på 4 pass i juni, den första var dubbelpass dock men de gör ingenting. dock var de på A-sidan, men de gör ju inget alls. så nu har ja några stopo i kalendern ;)

Nej nu ska ja käka, ikväll kommer  en liten lista :)
xoxo

å fy fan va häärligt :D

Har suttit ute sen starx efter 11 imorse, bytte från att ligga och slöa i sängen att slöa i solstolen, å färg raggar ja på mig. skittrevligt ;)
nu har ja precis slingat mammas hår, blir ju inte slingor direkt etersom hon blev riktigt ljus eftr sitt frisör besök för ett jävla tag sen ;) men ja gjorde mitt bästa and it turned out great ;)
eftersom ja själv ser ut osm 7 svårA bruna år sa ja till pappa att köpa med lite öl till mig till imorn, får se om de blir HC? blir nog mkt folk eftersom de vart lön i veckan, inte för ja bryr mig om dom, åmålsbor :p
neej. nu ska ja ut och steka 1 timme till. sen ska ja in och göra tacos, ohlala ;)

fortfarande såld på dojjorna från igår, men ja hitta dom inte på Nelly eva ;P?!
hm.. måste ha :P

xoxo

You'll never call me when your sober

hellu.
har precis blivit frälst av ett par skor jag såg på en annan blogg, dom va svarta med nitar och diamanter på och de va de finaste jag sett. som ett bevis på att man kommer till himelen när man dör. de duu. fy fan!  vill ha vill ha!
nu lät ja superreligiös, så ja tror ja ska be en bön när ja ändå håller på ;) haha!!
de gick superbra på esplanaden idag ^^ haha, va gött att se och göra något annat, definitivt :)
å nu är ja jättetrött, ska nog sätta på en film ja kan somna till ;) gör ju alltid så, tycker inte om när de är helt tyst haha!

Å vet ni. de blir utgång på lördag, med Icka. ska bli ASKALAS på riktigt, och ja ska ha på mig mina nya snyggingar, blir farligt de här. så ja måste till systemet imorgon, å va kul de ska bli, weeii!
undra bara vad ha ska ha på mig, kan ju inte bara komma in högklackat liksom, nejnej ;)

nej, nu åker sminket bort och ja ner i säng :)
hörs imorn.
xoxo


haaaaallelujah,haaaaallelujah,hallelelujaaaah :D

I'm up to no good

Hoho, nu är ja färdig, gjort mig iordning och packat väskan, ätit kyckling och pasta och hunnit prata med Malin som ja träffa i usa, hon har kommit hem nu, i tisdags, guud, tänk när ja bara hade vart hemma i 2 dagar, jaa de har hänt en hel del sen dess. men nu de senaste dagarna har ja drömt massa om usa, att ja åker dit å massa skit, usch va konstigt. haha!
ska snart cykla iväg, oj va kul de ska bli å komma igång lite :)
å imorn är de fredag, ja har lovat tacos, ååå de är så gött, mhmhm ;) och på lördag ska ja försöka komma iväg till HC, måste ju se om de finns langos, brukar ju göra de när de är kulturfestival, fats de är ju inte de iår, men de kanske finns langos ändå ahah ;)  får se om de vbli jobb i heljen, ser ju dock inte ut så. vore ju inte hel fel eftersom de är !storhelj!, men vi får se.

nu ska ja göra lite Te, rosta en macka och samla ihop mig innan jag drar ;)¨
vi hörs ikväll sötisar.

xoxo

The unexpected :P

Hallooo.. godmorgon sötisar .)
Blev lite väckt av ett telefonsamtal nu, är ju faktiskt inte första gången denna veckan. haha men de va i vart fall från Esplanaden, så ja ska dit ikväll och jobba, 15 - 21. så nu måste ja börja min dag hörrni haha ;)

annars är de inte mkt som händer här på timotejvägen 18, de gillar vi ;)
får skriva ett längre inlägg sen, nu är de stopp haha!-..

xoxo

Electric 6 - synthesizer




så go låt :)

You're just boring

halloo..
Usch va de blåser, va ute lite med alex för en stund sedan, man tappa nästan peruken , a jisses.
annars idag har de varit 0 knop från mitt håll, ja har visserligen dammsugit huset ( woho ) , annars har ja bara kollat på the hills typ hela dagen, var på stan förut med, men inget mer spännande faktiskt :P
imorgon ska ja faktiskt laga mat, ska göra nån go kyckling grejja, ja tycker nog kyckling är de godaste som finns typ :)
 sen ska ja baka kakor, för de är gott med fika hahah ;)
men men.
nu ska ja nog få på en film, sen sova tidigt´, eller tidigare än igår iaf.

gonatt med er, sötgötar :)
xoxo


min snygga PJ ;)

Live your life with eyes wide open

Den texten skulle jag vilja tatuera på ryggen, någonstans ;) inte för ja vågar, är en riktgt fegis egentligen ;) Smärta är INTE min grejj ;)
har legat och kollat på the hills i typ 3 timmar nu, helt ok tidsfördriv, inte för ja klagar, när mitt sommarschema kommer de va fullt upp, så ja förslappar mig lite nu ;) vilket är gött !!
ska snart ut i köket och ragga upp något att äta, man blir hungrig av att inte göra särskilt mkt ;) haha!
sen ska ja och mamma till stan, handla ;) vi måste köpa mjukost haha, de är mumma det ;) hahaha! mat mat mat mat mat mat mat, inte het ok ;)
har kikat runt lite på mobiler, skulle vilja ha en ny som man kan ha låtar i och som tar bra bilder, men hallå de finns ju typ 568 432 st att välja bland, ja kan inte med sånt, bättre att gå ner till expert oh säga -HJÄLP. de brukar bli bra då ;)
åh, vill verkligen rensa ut massa prylar från mitt rum, har ju köpt min rosa dammsugare som tar plats, min symaskin, alla lådor jag har på garderoben med ina flyttahemmifrån-prylar. åh de skulle vara gött.
Och nu blev ja jättesugen på att spela tv-spel, hade ja vart teknisk hade ja kunnat byta med kablarna å hejåhå, men ja kan inte, så ja får vänta på patrick, bra att ha en bror som ställer upp när man är i nöd ;) hahahah !
sne måste ja tvinga med mamma till inersport, måste kolla på en crosstrainer, här ska kommas i form :) haha
 
nej, ja behöver föda !
xoxo

Goodmorning sunshine

Å fy fan va segt, ja kunde verkligen inte somna igår, så ja låg och kika på säsong 4 av the hills, kl 4 stängde jag av, å valna galet setn, typ jusst nu :P inte för ja har något särskilt att gå upp till,men ändå, ångest haha!
va ska ja hitta på idag tro? ska ja kolla åp restan av säsong 5 kanske ? vill sola men de blåser som fan nu, tänker inte gå ut och dra på mig nått igen, typ lite kärring eller ? hahaha!
nej, nu ska ja ut oich äta frulle, de är helt ok :)
vi hörs senare och ja betsämtt mig flr att göra något vettigt ;)
XOXO

I just want you to know who I am

Hellloooo..
de är bra det ;)
Idag har de vart en bra dag som ni kanske redan visste, but anyway :)
Ja mötte upp sandra på stan, hon kom i världens fart på cyklen och va snoh´rhes nästan haha. vi ick runt lite, kila till netto och kolla på grejjer haha, ni vet sånt där man nöjjer sig med i Åmål :P haha närå. vi kom på att vi va lite hungriga, så vi valde mellan pizza och konsumsallad, vi tog pizza. så vi gick till Åmåls med där var de forstoppat med folk, skulle behövas klyx för att komma fram, så vi gick till ceylan, där var de heeelt tomt haha, så vi beställde varsin mkt delikat gourme pizza vi satt och snaska på , hade sällskap av en äkloig fluga, wuuuhä va äkligt haha. hade ja haft mitt elektiska tennisrack i väskan, hade han döden dött :)
när vi va fädiga med stenhårda magar haha gick vi till Illern och  "hälsa på", gud , de va näsatn lite nostalgiskt, nan har dom ju ändå ganska mkt att tacka, dom är ju söta i bött ;)  gillar stället trots allt ;)
sen cykla vi hem till sandra, FY FAN VA LÅNGT OCH JOBBIGT haha, ja var ju helt uppsvälld efter min pizza så ja flåsa allt bra haha. vi la oss på sängen och prata prata prata, sen kom vi på att vi skulle gå ner till finesand, men de regna lite så vi bestämmde oss för att kolla på film, men hon hade så många att ja inte kunde välja så vi spela spel istälet haha, alfapet och tant augustas testamente haha, från 6 år och uppåt haha, de sistanämda gick ut på att döda de som ville ha augustas testamente och de gjorde man genom att ställa dom framför öppna spisen, dom ramla nerför en trappa eller stege eller fick en ststy i huvet, va va de för spel egentligen hahahaha!????? men de va skitkul, ja förlora båda spelen dock, men de gjorde inget ^^ haha.
men sen sket vi att de regna, vi tog med oss sittunderlag och paraflax och knalla neråt, atte oss vid vattnet och prata prata prata och lyssna på lite musik :) de va så jävla göttt att bara sitta där, åå va ja skulle vlija bo vid vattnet, fan va trevligt ;) fats gärna nära ett Ica så man kan köpa fika å ha med sig haha ;) vi bestämmde att vi skulle fika där nere nån dag, de tycker jag låter askalas :) wei :)
SEn cyklade jag hem, fan va de tog tid, min cykle är så seg, man skulle ha en moped, eller va fan man skulle ha en biljävel, de skulle gå så mkt fortare :) åh :)
jaja, nu ligger ja här, hoppt ur kläderna och satt mig i min fula gråa goa morronrock, ska ut oxch göra te, knäckebröd ed baconmjukost och hallon och flingor, go kvällsmat. inte ätt på några flera typ 6 timmar nu ;) ja är suuugen ;)
ikväll blir de Lost och desperate , ska blir trevligt trevligt trevligt .
inget jobb änsålänge :/ wellwell. ja fick ine lönespec, heelt o denna månaden med, va ska ja göra men min förmögenhet ;)?? hahaha .

hade grejt bitches ;)
-nu kom min uppåtkurva, weeeiiiho

xoxo

When the party was a mansion

de var tider de, kolla på en film därifrån, superlyx ^^
igår kväll vid halv 12 satt ja här och hade tråkigt, så ja kila bort till förlet och satt å prata å grejja till halv 3. då var de rejäla gäspningar och hngiga ögon som fjanat på. så ja fick pinna hem.
vakan vid 11 av att de var telefon, trodde de car JOBB men icka sa nicke, de va min lärare ja hade i vård och omsorg, hon berätta att min sista prov var tipptopp och efter bedömingen på apun så var de ett klart MVG i den kursen med. ssåå nu är ja själaglad och mkt nöjd, de krävdes mkt tid och prestation,med de gick. så nu fick ja 1 VG ich 2 MVG, jag har inget att klaga på :)
Men nu ska ja komma igång, kl 1 ska ja träffa sandra på stan och sen ska vi leka lite :) jisses va mys :)
så nu ska ja uop och äta frulle,göra mig snyggis och sen pinna iväg :)
men vi hörs senare :)

xoxo


hahaha, 2 små grisar :)

A star on hollywood boulevard

heeeeeeeeeeeeej. har vart en såndär kalas dag isag på många sätt ;)
Vakna vid 11 och tog min frukost + mina katter och satte mig och sola på baksidan, så nu har ja fått lite mer färg på min läskigt trevliga kropp, fy fan ;) ja käka lite ben & jerrys och lyssna på musik. de va varmt å gött åxå :P
sen så ringde alexen, så ja hoppa in i duschen och fixa iordning mig, drog påmig en trevlig outfit och nya convesrse och cykla ner mot city :P  åå nej ja skojja bara , glömde en viktigt detalj .. lena ringde från skolan och ja hade visst lyckats med ett helt klart MVG i en kurs, mitt sista arbete hade tillochmed berört henne, DE VA INTE DÅLIGT DE HAHA :P så nu r ja nöjd, får se hur de går i sista kursen nu, hoppas på bra dr med naturligtvis, men man vet aldrig :P
jaja, vi gick iaf ner till stan och satte oss, de va vamt, men så blåste de, å då frös jag, å så blev de vamt igen, ah inte lätt :P sen skulle vi hem, å så gick vi efter vattnet å så ser ja "värsta" gäddan. äcklig sompfisk :P så trodde alex att han skulle få se en han med, en större,. men de fanns inga fler :P HAHA :P
så ja kom hem för ett tag sen, plockar upp lite kläder som bara ligger och ligger här. så ja ska ut och äta lite mer glass och sen ska ja kolla på 90210, sen får de nog bli en swäng :P

hade grejt och du sandra, krya på dig för fan :P
xoxo

no hay nada mas en mi corazon

hej vänner !
va gör ni? inte för någon kommer svara, men de låter väl lite sådär halvt inbjudande ;) RIGHT ?
funderar på att gå ut och springa, börjar komma tillbaka från min förkylning som nedsatt både humör och kropp :/
har nyss vart på stan med mamma, köpte lite naturgodis och ben&jerrys, mjukost å loite så ;) så ja måste faktiskt röra på mig idag, ja tar nog en runda om en stund, före gossip girl :)
JObbade imorse så jag är lite sliten, men så är det ! tiden gick såå fort. jisses!

ska vila en stund, sen ut och gå. sen duscha och mysa ner mig och se på gossipgirl !¨
men vi hörs av senare.
xoxo

This is how you remind me

Åh , what a day, jag är helt slut i skallen, tur att man inte skulle göra något viktigt nu, får de hade gått käpp rätt åt svingelskogen. defenitivt ;)
lånade med Ickas skiva med bilder och filmer från valborg , HAHAHAHA, sjukt galet och kul.  ska bli kul att va där i sommar, faktiskt! tiden går så himla fort och turerna är lagomt långa så man inte "tröttnar" i den bemärklesen, sen blir de aldrig är samma samma samma, utan olika från dag till dag. mkt bra! nej de kommer bli skitbra!!
 imorgon är bara en halv dag, från 8-14. sen ska ja hem och vi sa grilla, muuumsa :) sen ska ja sola, min bränna håller på att försvinna, kanske skulle ta mig en sväng till närmasta solarie, vore gött ^^
nej, nu ska ja kolla klart på phantom of the opera, sen ska ja nanilura.

nattinatt, xoxo

Hey hey I wanna be a rockstar

Hohooo. nej ja är kissenödig, kommer snart!

sådär, färdig ;)
Har rast nu, ska tillbaka vid 4, weiho!
så nu ska ja fräsha till mig lite, äta, och kolla på film vid sidan av, brukar alltid ha på en film så ja slötittar på medans ja gör massa annat. de tycker jag om :) tihi!
ikväll är de robinsson med, de är ju faktiska asbra. skulle åxå vilja svälta mig själv på en öde ö. med masssa livsfarliga djur och grejjer som sticks och kliar på hela kroppen, å va härligt ;)

nejnejnej. ååå förrestan ni måste bara se på skorna jag köpte i torsdags, aaah ;)




Jga har mina skor i bokhyllan :P

xoxo

Men jahaa ?

åh, de var en lite seg dag idag, dom finns alltså med ;)
haha nnej men de gick bra, men jag är trött och trevlig nu iaf haha ;)
blir bara så jävla trött på att de alltid ska bli strul för saker ja inte kan hjälpa, faktiskt. de blir fel folk som får skit på ryggen,. ja vet hur de känns att alltid få gå utan. men varenda jävla ställe med timvikarier har samma problem, blir så trött.
bläää.
neej, nu ska ja lägga mig och kolla klart på quills.
upp imorn åxå, men nu känns allt halvtaskigt igen. eller heltaskigt.

blääblääblää


nej ja överdriver, men just nu är fe för mkt som trycker på min gräns för att ja ska bli arg, ledsen och skitförbannad. nu vill ja ha en uppåtkurva utan att missunna nångon något!

off to work

nu ska ja dra mig, har faktiskt sminkat mig idag, extra fresh ;P

ha en mysig fredag, så hörs vi ikväll ;)

:P

I've got a storie to tell ;)

Fy va jag har drömt i natt, jisses. undrar va allt kommer ifrån hahaa.

nu sitter jag här och väntar på att potatisen ska koka klart, då ska ja springa ut i köket och göra en fetaostsallad, muuums! de lukatr vitlök i hela kylskåpet, deni haha!

och vid 3 så börjar ja jobba, sen ska ja hem och mola chips och dricka cola, mysigt värre.

var på stan med pappa nyss, ja köpe faktist en film på konsum, quills heter den, har försökt ladda ner den men de har aldrig funkat, men nu så. ja ska nog kolla på den nu innan ja kommer iväg, så kan ja ju titta på den igen efter jobbet haha. ja tycker den är askalas ;)


xoxo


Dirty dancing

Å ligger och slötittar på dirt dancing 2, blev skitsugen på att titta på första filmen nu, men ja kommer säkert slockna innan denna är färdig hahaha! är jättetrött faktiskt..
ligger förövrigt aannars och funderar på massa saker, både roliga och skittråkiga. fy fan för livet ibland, men vad ska man göra liksom . de blir som de blir, för de man inte kan styra över, kan man inte styra över. såå är det med de. !
åh, gjorde förresten köttbullarna förut, å dom blev sååååååååååååååååååååååå goda, haha. så imorn blr d köttbullar och potatismos, mumma :)

har inte så mkt mer ätt säga, förutom god jävla natt !
xoxo

It's time for the winner to play

torsdag, ledig dag, härlig dag :)
Imorse pyste hela familjen albinsson/carlsson ner till trollhättan och pyssla runt.
Jag hade bara planerat att köpa en klocka, och vet ni vad ja kommer hme med ? ..
- 4 skjorttunikor
- 3 klännigar
- 2 svarta leggins,1 par vita och 1 par jeansleggins
- 1 linne med jätteöppen rygg
- pumps med rosette framtill
- gladiatorklackar
- en blåvitaktig sjal
- rosarutiga pyjamasbyxor
- och strumpbyxor och toffsar.
meeeen ingen klocka. haha! så nu har jag laddat upp lite inför sommarn.
nu vet ja inte riktigt vad ja ska hitta på. måste verkligen städa men är inte särskilt sugen påt ;) fi fan!
imorn ska ja jobba kvällen, så ja ska faktiskt rulla köttbullar till förbannelse vi ska äta innan haha! sen blir de jobb heela heljen. men har INGENTING inbokat efter söndag, såå vi får se. ja kanske ska friskna till lite, lider av en obotlig förkyling som bara vägrar ge med sig. attans!

nej nu ska ja tag i tag i detta. skriver ikväll.
xoxo

I don't know why

ÅÅ vet ni vad ja gillar ?
LISTOR ;)

och nu hitta ja en på lilla mickas blogg ;) trrrrrevligt

Vad gjorde du för 10 år sedan :
 - Då var ja 10 år, skulle fylla 11. Jag sysslade med hästar och travade och i skolan hatade ja min nya lärare Maria, tycker fortfarande hon är en riktigt jävla dretkärring. Jag och Arta Hittade på massa bus och va 2 riktigt jävlar ^^ haha ..

Vad gjorde du för 1 år sedan :
-
Då satt jag 21 marjo court i new jersey och åt glass,kakor med arta haha, eller så satt vi vid sjön i park ridge och luppa med en starbucks i näven i solen, oh my good ;) tänk agt de redan är 1 år sedan, blaaaahaa ;) planerade nog även vilken klubb vi skulle festa på inne i NEW YORK CITY :D aaaaaaa läängtar tillbaka!

5 snacks du gillar :
-
Kexchoklad
- alla ostbågar,bollar, u name it
- Vit toblerone
- sourcreme chips
- chilinötter

5 sånger du kan hela texten till :
-
Dead by april - losing you
- Alice cooper - poison
- Abba - dancing queen
- Tenicious D - Fuck you
- Barbados -  kom hem

5 saker du skulle göra om du var miljonär :
resa
- ha en sommarstuga på hawaii eller i västindien, eller varför inte i båda :)?
- fettsuga mig, eller ja, fräsha till mig lite ;) haha
- adoptera en onge från varje världsdel
- köpa en studsmatta, haha. ochj plantera ett stooort träd så ja kan få en gunga som har långa rep så man kan gunga jättehögt!
 
5 dåliga vanor :
-
småäter varje dag
- stressar jämt
- tar ibland på mig lite för mkt
- Kan aldrig låta något vara, har jag en finne måste ja spränga, börjar naglarna växa pillar ja så dom flikar sig , osv osv.
- slänger helst saker på golvet och "tar det sen"!

5 saker du gillar att göra :
- umgås med nära och käära ;)
- vara själv och kanske lyssna på musik, gå ut själv och bara tänka.
- feeesta.
- öhm jobba och gå i skolan ^^ haha
- glo på film, prata i telefon, grejja

5 saker du aldrig skulle klä dig i, eller köpa :
-
cowbojhatt
- haha chinos, fan va fuuuult, HEJ JA HAR BAJSAT NEEER MIG!
- gummistövlar, hellre pisseblöt och fötterna
- gallonbraller , som sagt hellre blöt ;:P
- långkjol, usch så fult,

5 saker du vårdar ömt :
- nära och kära
- ipod och laptopen ^^
- guldhalsband och armband ja fick av mormor och morfar :)
- mina klackisar ;)
- my ed hardy stuff ^^



Nu har klas och eva vart här, ja gjorde en jordgubbspaj som inte gick av för hackor. vilken bagarinna :)
nu ska ja grejja. pyssipuss

xoxo

With a rebell yell, she cries more more more

hallo.
nästan nyss hemkommen från jobbet, har varit riktigt kul idag, om man så säger :P
Jag åkte med Ann på rasten till eurocash och sen till mekonomen, fick mig en snabbkurs i oljefilter och motorer haha! händig tjej ;)
men nu har ja INGEN ANING om va ja ska hitta på. har dock världens huvudvärk, men de kunde vart värre ;)
sen blir ja såå arg, idag har typ ALLA vart superkassa på att uppdatera sina bloggar, kunde ju inte vara lika dumma som dom så ja fick sätta mig och plita neer lite rader, tyckte jag minsann ;)
Imorgon blir de nog överby, ska kolla på en klocka, tänkte jag :)

nejnejnej. nu måste ja ha föda.
hörs ikväll.

Å förresten va spännande de va på LOst igår, va ju nya avsnitt ja inte sett, AAAAAAAAAAAAAH ja dööör, blir ju inte bättre av att alla går runt och är snorheta så man bara dregglar, oh noo :P 

xoxo





hahaha

min vecka blev inte alls som planerad ( alttså helt oplanerad ;) ska jobba imorgon morgon, sen på torsdag ska jag kanske till överby, och sen kommer jag jobba fredag kväll, hela lördagen och söndag morgon. heeeelt ok!
får se va som händer, och fötter!
nu desperate housewifes, sen loost :)

xoxo


SOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOMMARLOOOV

sooolen lyser skööönt :D
yeah, I'm done.
provet gick hyffast, vi får se,  man vet aldrig med lisbeth ;) när ja satt däroch skrev, förövrigt fick jag och jessica eget rum med "rull"stolar att sitta själv i, lite lyx haha. ja när ja som sagt satt där och hade skrivdiarré vibrerade i väskan . mina Ipod preylar kommit tyill Q8 så efter skolan cykla jag iväg dit och hämta upp det. beställde ett hårt slivrigt skal, rosa hörsnäckor med diamanter på och ett svart gummiskal.. å så träffa jag sandra på stan, som sagt, ses snart :) och se på vägen ringde dom från fölet och undra om ja kunde jobba nu på söndag! så ja gör 8-14 då. skönt för ja har ju inte många dagar i maj än. så de blir bra det :) vääldigt bra !
tänk nu har jag ingen skola, inget plugg eller något, så nu ska ja ta de lugnt, JOBBA, soola, hjälpa till med den eventuella flytten, kanske köpa en crosstrainer fall de blir så haha! sen ska ja upp till elina :) måste till therese och kolla på henne lägenhet hahaha, eftersom jag INTE vart där än. inte lätt, fy fan!
jaja, ska iväg till jobbet sen med,börjar 3.. ska kanske sova en stund nu ??
jaja sånt visar sig!
ikväll är de lost med, WAAAAAW :)
vi hörs ikvä'll. pysspysspyss'

xoxo


mmmm, marabou

Åh, är så jävla sugen på choklad, fy fan :P
åh, fy fan, imorse när ja skulle cykla till skolan öppnade himlen sig och och ja gisar på att hela atlanten kom ner, var pisseblöt när ja kom fram :P
vi diskuter lite om apun, sen fick vi anmäla oss till nästa termin å så. sluta tidigare. Då gick ja med Nina till karlberg och vi hämta hennes betyg. träffa Bla Bruce ^^
sen hem och ja läste lite, å iväg tll jobbet.
haha nu kom ja på att ja faktiskt uppdater FÖRUT, ¨så detta var ju ingen nyhet.
haha fick se mitt preliminära sommarschemA med, taaajt men ack så bra de blir ^^
å nu ska ja ut i köket å se om de finns någe godis ;)
sen ska ja fixa iordning, bläddra lite i boken och sen soooova ;)
ska dessutom jobba imorn med. å så fick ja kvällsturen på fredag . jeeehoo!

ok, nattinatt bitches
xoxo

Oh hell yeah :P

Sista dagarna nu som sagt, kommer bli ganska konstigt, nästa termin drar iaf igång 24 augusti, lär ju bli detta igen, fats nu känner jag att ja vill börja plugga " på riktigt", låter lite fel kanske men , de har sina orsaker :/
kommer isåfall ha 4 ämnen nästa termin ist för 3, så de lär bli mer att göra ;) hohoho, man ska vara grym med ^^
börjar jobba om 45 min, ska bli kul, inte vart där på en månad juu ;)
sen just idag så ringde dom från ontoret på illern med , tänkt vettni, att allt ska vara samtidigt ?! åååh :P var ju visseligen bara 3 timmar, men ändå!
jaja, har inte pluggat särskilt mkt heller för provet imonr, hoppas de går bra ändå, man har ju lite med sig i bagaget ändå :)

nu ska ja firra lite saker, men vi hörs ikväll ^^

xoxo

Lukas rossi, din mugg kaffe på morgonen ;)




att lyssna på innan man somnar, när man vaknar, när man är glad, när man är arg,förbannad, lycklig, trött och , nej fy fan jämt!
 FY FAN VA GRYM HAN ÄR!

xoxo

Is it true?

bästa och finaste bidraget tävlingen igenom ;)

Har spenderat dagen med med nyttiga grejjer, har lite att plugga kvar,. tänkte gå ut och sätta mig nu innan gossipgirl börjar och läsa klart.


hahaha när jag har lite tråkigt brukar ja youtuba fjantiga grejjer, hhaha kolla på detta ;)

someone, call the doctor, got a case of a LOVE-bipolar ;)

godmorgon ^^
är så sjuuukt förkyld, halsen är helt kaputt.
å imorn ska ja till skolan, och sen börjar jag jobba halv 3. mitt gamla liv är tillbaka haHA!
och på tisdag ska ja göra mvgprovet å sen är de sommmarlooov ;) så nästa gång ja läser blir de antingen fortsätta på komvux eller så går jag sjuksköterska i trollhättan, time will tell ^^ är ju många fler som söker på hösten åxå., men vi får se. annars kör ja på som jag gör nu, som ja inte har särskilt mkt emot!!!
men idag ska ja plugga och städa, mår pytonorm haha! vill bara sovaa!!!!
mnan kanske sklulle gå ut i köket å få i sig lite frulle antar jag..
alex, lycka till today, fingers crossed!

xoxo

Haahaaa

åh vilket skämt, ja kan inte mer än att bli riktigt grinig på mig själv för ja måste titta på ESC,  tyckte de svenska bidraget sög  ( ja ville ju ha alcazar ;) men vi lär oss aldrig, de är inte vår tävling, men oj va vi ska vinna och ojj vilket bidrag, vem försöker man lura liksom, nej nej nej. NO more!
Dock var killen från norge söt...femteklassare med rik hårväxt och fioltalanger, men låten, usch å fy !
Men sen hade ja faktiskt både island och Azerbajian som favoriter. så de var ju inte helt åt helvette endå. men sverige kom igen, skärp sig, inse att vi inte spelar i samma liga längre ^^
har förövrigt varit på konfirmation idag, så jag har snaskat moccatårta ( muuuummma ;), blivit bäbisfrälst , blivit totalratad - ingen tror att angelica KAN köra bil ?! nej ja vet, dalsands eller sveriges vägar äro outgrundliga om man jämför med andra delar av världen ^^, pratat mkt bajsprat/pruttar/farliga avgaser och annat som inte passar sig och haft allsång i bilen påväg hem, alla älskar arvingarna ^^ - de var schalger !

är ganska trött nu, ska nog sova ^^
med attityd kommer man långt -men med ambitioner kommer man längre!

xoxo, your favourit

Vi körde på en fågel och begravde den

.. öh ?!

shiet, efter vi hade ätit flötig tjovkkorv tvinga mamma ner mig på stan för att köpa glass,kolasås, choklad och maränger ( ok, massa övertalning för att bli tvingad) å hem och möla i sig, sen mådda jag dåligt i en timme och sen öppna jag chipsen och drack cola. så mina 2 kg jag gick ner sen heljen är nog tillbaka på topp, meeen, de gör inget , elle rjoo de gör det :P äshhh :P

har inte mkt för mig alls, kollar runt på ipodgrejjer, men ja hittar bara snygga gld/silver skal med swarovskiistenar från usa som kostar massa tusen ^^¨å va trist :P

imorn ska vi bort, har en tremänning som konfirmerar sig, öjöj :P
nej. nu ska kika vidare på fina ssaker :) pusspusspuss

noo, xoxo

Meeeen ?

Vart tog alla läsare vägen, era knäppisar ;) kanske beror på att min blogg består av 5 rader varje gång,  som handla om i stort sett samma grejjer. Meeen, de är ju som de är ;)
nu sitter jag här på mitt rum, känner stekt-korv-os och börjar bli hungrig. de blir an albinsson-special. Tjockkorv med rödlök och ost, i tunnbröööööd ;) jammimammi haha!!
och nu kom patrick hem, med min chipsbeställning haha. ja var tvungen att skriva från pappas mobil. annars hade han inte köpt. HAHA jag är så lurig haha! så ikväll b lir de chips och cola och film, ja ska känna mig gört nöjd efter min praktik osm tog slut idag, och inte nog med de, dom hade ringt från fölet, så på måndag börjar ja jobba haha, jaa, en dag är bokad, så ja får iaf liite lön i juni ;) sen var jag ara hos chefen imornse, skrev upp mig så nu ligger jag med i deras freetime system med, så nu är ja timvikare på 4 ställen, plus agtt de är olika avdelningar, så nu ska ja väl inte lida för mkt av den dära förjävliga finanskrisen som härjar och förstör. för så många. jag känner mig ändå inte särskilt drabbad, för jag har liksom inget att förlora haha. så sjukt att dom varslar, när de behövs mer folk. hallå?! jaja inga pengar, varsla era feta chefer, chef på chef på chef, skulle inte assistenter vara lite billigare. jaja, nog om att samhället har rasat samman sen moderaterna tillträdde ;) fats de hade ju blivit finanskris ändå , men ja har något att skylla på ;) haha. Lätt provocation HAHA!

nej, nu ska ja äta söliga körvar. MUUUUUMS!

XOXO

last day ^^

imorgon är de sista dagen på praktiken, ska bli skitgött att sluta, fast samtidigt lite sorgligt, etfer ett tag har de blivit det man är van vid :) haha. fick kryss nästan längst ut på varje stolpe, I am grym ;)
så nu har ja vart på stan, köpt en ros i kruka och så har ja bakat 2 björnkakor, så de blir fest imorn ;) haha!
solade förut med, har fått mkt färg faktiskt, och sen har ja inte brännt mig något, så ja ska pressa en halvtimme imorn kanske ?! iaf 20 min ;)
ikväll ska ja vara ligga här i en hög, bore gå ut och gå, men ja orkar verkligen inte ;)

xoxo,

Kvällen, igen igen ^^

Åh , times fly, and I couldn't care less ^^
jag vakna 20 i 12, gjorde mig iordnig, packa lite krubb, cykla ner till stan och åt pizza med alex. och fåglarna som satt och kolla in våra pizzor med dreggel i giporna ^^ haha när ja skulle betala så hände en riktigt rolig-pinsam grejj haha, så typiskt mig haha. det blev helt fel och jag är så odiskret haha ^^ jaajaa
sen cykla ja upp till adolfsberg och jobba mellan 2 och 9. så nu ligge jag här, helt slut och ska sova, kanske ska sätta på en film?
yeye. har förresten bara imorn och på fredag kvar på praktiken ^^ johoo!

haha ni måste bara se denna filmen -  the love guru

xoxo,

oj, kvällen igen ;)

har hunnit med massa idag, jobbade mellan 7-16, sen solade jga. sen hem och gick ut med pappa i skogen, värsta powerwalken, hoppa in i duschen och åkte ner till stan, handlade proviant på ica med alex och satt vi nere vid hamnen och prata framtid, historia och jag åt nötter ^^
nu är de lost, sen småkikar jag på eurovision, fy fan va dåligt allt är, hoppas inge  går vidare :P sverige sög , tycker jag ;)

xoxo


ska säga godnatt

tänkte bara säga godnatten nu. upp tidigt. bara 4 dagar kvar nu. sen kommer ja tillbaka till mitt vanliga liv. de är ju typ sommarlov för mig nu ;)
har sorterat fram ALLA bilder ja ska framkalla , tog mig nästan 5 timmar. de var en hel del bilder. fy fan ;)

nejnej, nattipuss
xoxo

Don't be impossible

Å vilken goo dag, jag behövde detta ;)
jag har gjort en vegetariskt paj, så nu har ja en matlåda till imorn, yey. jag håller på med soretring av bilder, ja ska framkalla massa från tex spanien ( va där när ja gick 2:A året på gymnasiet ^^) bulgarien, studenten, balen , USA, massa partybilder och hej-kom-och-hjälp-mig! de är sjuuukt mkt, nmen de ska bli klart hade ja tänkt ;) jallafall en goo bit påväg ;)

åkte mamma och pappa upp till säffle med lillebror, han ska vacineras stackarn :/.
men nu ska ja fortsätta grejja, imorn blir de jobb mellan 8-16, ska sola, antingen innan, på rasten eller efter ;)
 hörs ikväll ;)
xoxo

Nyvaken ^^

de gick jättebra att jobba natt, sov 3 timmar före ja börja så ja mådde varken dåligt eller bliev supertrött under natten. men när jag kom hem vid halv 8 gick ja dirket och la mig, sen vakna jag vid 12 och då gick ja upp och åt frulle och så. nu ligger ja på sängen, lite sliten och funderar på om ha ska ligga kvar och kolla på film eller om ja ska gå upp och vara duktig ?! ligger nog ett tag till haha ;)
blev skitsugen på potatis och purjolökssoppa av någon besynnerlig anledning, de vore asgott iaf :)'
nu sitter arta på bussen back to norway! buhuu!

men ja skriver nog om en stund, xoxo 

on my waay

Ska snart cykla iväg, börjar kl 9, ska in på konsum innan och köpa yoghurt och nått mer, sohjälper mot förkylnig, min hals is totally soar och de gör oont. så ja skippar gymmet imorn, får ta en lång slowwalk ist. men therese de kommer ;)

har haft de sååå kul med arta i heljen, och nu åker hon igen, får se om ja kommer git, vore spännande ;)

har packat ner min sunlotion, så ja inte bränner mig mer när ja ska sola imorn innan ja går hem ;)
well. sleep tight bitches¨.

xoxo

på väg ;)

Arta ringde nyss, hon har kommit hem, weei :)
så ja ska få på mig lite kläder och sen ska ja knalla iväg. har precis ätit lite mellanmål, yoghurt och te :) hoppas jag inte blir hungrig på ett tag nu ;)
ja måste till ica åxå, inhandla lite nödvändigheter, typ en fotfil och fotsalva, jag har börjat tagit han dom mina not so trevliga fötter, hehe ;) nu vet ni det ;)
ska knapra i mig några allergitabletter med, så ja inte svullnar på ögonen, uscha :P


movietime

hellu...
jag liggerhär som en slapp padda, klippte gräset föut, tog kanske en halvtimma och efter det gick ja upp i elljusspåret och gick/jogga 2.5. soo de är duktigt tycker jag :)
hem och åt en kycklingrulle, eler en halv snarare, mådde sådär haha!så nu har jag lagt mig här. ska gå in på youtube och kolla pånån fiilm, men vilken? man kan ju lixom välja och vraka en del ;)

hörs sen :)'xoxox

u think u know this game, well think again

morronmorron på sig :)
gud va jag har sovit, längre än på läänge så de är gött :)
jag har typ inga planer för dagen, mer än att arta kommer ikvälll. och nu ska ja snart ut och klippa gräset. huuu va tråkigt. men de är bra träning faktiskt.
haha, pappa sa att vi skulle beställa pizza sen, jooohooo ;) passar utmärkt  nu tycker jAG HAHA ;)
min bränna är inte lika bränd längre, så ja kör på måndag morgon igen ;)och imornkväll ska ja ta mig iväg på friskis med, ja kör hårt ;) säger jag idag iallafall ;) haha.

well, rise and shine bitches!
xoxo

I can see your halo

hej sötnötar :)
Är alla redo för heljen ? är de inte helj typ ALLTID nuförtiden? inre för jag klagar. de 'r gött :)
jag har tagit tag i saker idag, efter maten klippte jag mamma, grejja lite med studera.nu grejjer, jag färga min utväxt och sen har ja städat lite smått ;)
och nu är kl halv 10 och jag äår skittrött. har gått upp 6 varje dag i 2 veckor utom 2 eller 3 dag haha!  de märks ^^ vill bara sova haha!!!
åh, ja måste klaga, finns inget att ttita på, tänk om de gick nån bra film eller typ massa lost, ah :P de är aldrig bra ;)
har förövrigt lovat att klippa gräset imorn, jag är ganska snäll om ja anstränger mig :)

xoxo

Suck it up bitch

ååå, ja har  bränt mig i ansiktet haha. solade solarium förut, tänkte frechaa till mig med lite färg, och de märks redan faktiskt. mest på min FRÄKNAR :P
har gått jättebra åp jobbet idag, var på avdliningen över min vanliga . och de gick jättebra faktiskt ;)
höhöhö :P

nu är jag ledig till söndag kväll. då ska jag göra natten, heelt ok. och på morgonen ska ja sola innan ja pyser iväg till therese och vi aska  till gullsjö och gymma. ni kanske imnns att ja ska ha svullo helj ;) haha.
så nu ska ja ut i köket, chopa upp kyckling och stela med tacokrydda och ihop i en wrap med grönsaker och creme fräiiiche ;D jammyjammy :)

och imorn kommer arta, lalalalala ;)
hörs senare. xoxo

The rest is still unwritten ;)

Guuuuuuuud. Jag får ångest, detta funkar inte längre. så på måndag , efter jag gjort natten ska ja cykla till therese och vi ska till gullsjö, crosstraining here I come. jag och sandra körde ju helt hårt, får komma igång igen. hell yeah!
så nu ska ja ha  svullo helj, sommaren är inte här Än ;)

imorse på jobbet satt nina där på en stol på min avdlenig, så hon och hennes handledare var där hela dagen, de va riktigt kul :) å när vi sluta kl 4 gick vi in på coop poch köpte baguetter och kexchoklad och hem till mig där vi åt och låg framför tvn i typ 3 timmar haha. Hon lyckade däremot släppa ut RASMUS, min galna pissemiss som sprang så pälsen nästan åkte av haha. å vi efter, haha de såg nog jävligt kul ut hahaha! men han tröttna och la sig på asfalten haha. goding!
sen körde jag hem henne, vi hade ett litet pit-stop på eurocash, sa ja svullohelj, ja den börjar idag ;) haha
har nyss snokat runt lite, ska släcka lampan  snart och sova, man  blir verkligen SJUKT trött av detta, hohoho.
vet ni vad, man blir törstig av choklad, hahaha. ja måste hämta vatten I guess!

å, imorn ska jag och min handledare upp till rubinen, och nina är där med, å sen slutar jag ju 2, vilket lyyx ;) typ!
sen lördag kväll kommer arta hit. de ska bli kuuuul :)´hoohoo :)

well. xoxo. angelica


Så Mogen ;)

är de ok att älska berömm och  positiv feedback. DE KAN DU HOPPA UPP OCH SÄTTA DIG PÅ ;) haha!
har precis pratat med arta och hon kommer kanske hem i heljen, weeeei va kul. Jag har saknat henne massor i smyg :)
får se om hon snackar norska nu, ftesom hon är telefonförsäljare för tele too ;) haha!
nej de ska bli riktigt kul faktiskt.. åh :)
ja gör ju fredag morgon och natten till måndag, så de blir ju lite tid iaf :). och nu efter praktien så ska ja åka upp till elina, inte för jag har frågat henne, men de gör nog inget ;) eller ? haha..

å snart börjar LOST. 5 min kvar. :)

xoxo

Lets french it up ;)

haha vänner på tv. mitt absoluta favoritavsnitt, när Joey ska prata fransak, haha kolla på detta :D

Är det såhär när man är kär när man är liten ;)?

hur blir de då när man blir kär när man blir stoor ;)?
haha bert, himla fint!

idag har ja varit mestadels slapp ;) lagat lite mat, thats it ;)¨
annars så har ja som sagt.. slappat :) bra att inte vädret är på topp., försöker gömma mig för allt pollen som jävlas!
tankte ja skulle städa, typ fixa garderoben och damma. fattar inte men typ allt bommar igen haha, så mkt damm. ja som dammsuger som ett miffo! jaja, de är väl bara att görat. fy fan :P

nu har ja klistrat igen mitt världförälderbrev. ska läggas på lådan och då har ja dragit mitt strå till stacken, eller bakat mina bullar till fikat,  japp. eller ja mamma och ja ska göra det ihop. så jag får inte all creed, but whatever. :)

nej, imorn kommer min lärare till mig på apun, och sen ska ja få vara med på deras APT, ojojoj ;)
nej igen, nu får ja sätta fart I guess ;)

LOST ikväll, hell yeah ;)
xoxo

Till New York, eller inte till New york ?!

Halloo där!
Fan va ja stinker vitlök, bara osar om mig :P
Hade en helt ok dag på " jobbet" , så nu är jag ledig imorn , sen gör ja visst onsdag till fredag, hmmm :P så imorn ska ja vara ledig till fullo haha!
Allergin är på G med, mitt vänstra öga är puffigt och rött runt om. lovley crap! noot!.
Kom hem för en stund sen,  vart hos marie och spillt saft haha. jag är så klumpig, för många armar haha!

Jaaa, nu fick ja ett medelande från Dani, planerar att dra till new york mellan den 12-19 juli, vill så gärna åka, grejjen är ju den att jag har ju mitt sommarjobb, har INGEN ANING om hur ja kommer jobba eller något, och schemat får man jun inte förren 2 veckor innan amn bröjar typ, ja kommer behöva "ta ledigt", eller byta turer och vet inte om de funkar ?! sen vill man ju inte vara för styrig och ställig heller, så ja vet inte, ja vill ju åka i höst, efter sommarviket och när man tjänat ihop lite MER pengar och allt har lugnat ner sig liksom ; typ kärring, jaaa ;) haha. Alex är ju där då med ;) Vi får se vad osm händer, ja kommer ju få reda på om ja kommer in i trollhättan eller om ja ska fortsätta här i Åmål, åh de är så mkt, blahaa ;)

som grädden på moset är ja förkyld, kan va de som gör att mitt öga dummar sig också
Men nu kom ja jumpå att de är  90210 idag, weii. så nu ska ja göra mig lite te med massa honung och  filura över vad som händer och fötter här i världen ;)

xoxo

I'm yours to keep, if you want to

Trallalalalaaa.
Nyss ätit pizza. var sjukt sugen på det efter jobbet, så ja var tvungen :) och det var delicious ;) flööti pizza !
åh, imorn går jag mellan 8 - 15, så de är ok, börjar trivas mer och mer, dock är de väldigt mkt att göra, men de balanseras med annat som är bra ändå! sen gör jag bara onsdag och fredag denna veckan. Och natten till måndagen, sen är de bara 3 pass kvar att göra. sen är de slut. gått sjukt fort! sen är de bara lite i skolan, sen börjar sommarlovet. kommer ju dock inte gå på mitt schema förren semester antagligen. så jag har en månad helt oplanerad. vi får se vad som händer !
nu börjar gossip girl, de ska ja se ;)
 xoxo


I need a beer ^^

hoho. fy fan, hoho :)
jobba 7-16, va nere på avdelningen under. där vade lugnt å gött haha ;) och bra gick det med.
sen kom ja hem och åt mamma kinamat ( hooohoo)  och gjorde mig lite iordnig. sen drog vi till Säffle, dansuppvisning var det. Lite tradition att jag och mamma går dit nu haha! och nu ligger jag och kollar på Survivor, ska snart släcka och sova. blir ju jobb både imorn och på måndag, 7-16. Låååååååånga dagar :P
har på mig min nya PJ med ;) deni :)


This Bitch is back ;)

haha , Lång paus ;) kanske inte men iaf ;) Påtryckningar i båda smyg och inte haha :D
Va kan ha hänt på 1 vecka nu då?
Jag har kommit in i rutinerna på min apuplats väldigt bra, Har hunnit klart med de dära skitarbetena i skolan. Får bara VG i ena ämnet, mem så är det! Jag har köpt en rosa damsugare från netto, och ja den funkar bra ;) köpt asfula arbetsskor, men så är det ;) fick min FETlön och har satt igång att spara ;) Jag har ätit som en gris ;) Tränat och kollat på herkules 2 ggr på youtube.
Och igår var jag på "personalfest", var mkt lyckat. Icka kom och hämta mig och Linda å sen ut till Pia, vi drog igång med massa singstar och mycket rumpdans och alkohol. haha.
sen kom vi in till stan, så sjukt mkt folk . HC var kaotiskt, alla är så jävla CP, dumma jävla åmålsbor som tror att dom  är något. fy fan :P men annars va de skitbra :D och rydell och qvick öste. Sen vid halv 2 kanske åkte jag med Ann och icka hem. de blev såklart pizzastop innan, jag avstod dock, men när ja kom hem åt jag björnkaka och drack nästan en liter mjölk haha. Allt för att förhindra baksmällan, typ :P
Idag har ja mest myst runt, vi har grillat och ja har kollat på film å så.
och nu kollar jag på den dära unicef grejjen, och jag har precis anmält mig på nätet, så snart får jag en såndär titel - världsförälder. Hell yeah ;)
. Imorn ska ja till adolfsberg mellan 7 - 16,  sen  på kvällen ska jag och mamma på dansuppvisning. Fick ju dessutom en fribiljett, de va snäällt det :)
 
well, nu ska ja sätta ¨på en film, får se om ja somnar under filmen. är lite seg ^^
nattinatten peeps ;)
xoxo


RSS 2.0