Lovely day!

Åh, orka in te gå upp tifigt som ja hade tänkt idag. utan vakna vid 11 och de första ja gjorde var å smörja in mig ocih gå ut på altanen och sola lite. tänkte ju som sagt dramig till örnäs, men så trist å gå dit själv ju haha ;) antog att alla jävlar jobba , ;)
Men sen bästämmde ja mig att gå ner ÄNDÅ, så ja packa väska och GICK ända bort dit, träffa alex där. så de vart sol och bad en stund, starx innan 4 gick ja tillbaka till stan, träffa Michaela och sandra som låg där med, så de blev lite skitdsnak å sen knalla ja in mot stan, då när aj går och svettas som mest ringer det. de var MALIN som ja träffa i usa, hon va på gotland men hade inget bättre för sig så hon slog en pling, var så länge sen ja prata med henne, typ 8 månader ? prata ju varje dag förut nästan :) så de var trevligt!!
sen åkte jag med pappa hem. när ja kom hem var Lisette här, så ja gjorde lite mat å vi åt smultron :) gottit! sen kom Patrick, då packa vi ihop oss och åkte till hans nya lägenhet och flytta in lite grejjer. blev lite sugen på att flytta, men de blir inte än :P

och nu ligger ja här, funderar på att sova lite men ja vet inte, är inte särskilt trött!! börjar kvart i 10. tänkte att när ja gåt hem imorn att ja gåt ut och lägger mig och sover i solen, vore ju smart :)
så nu ska ja packa ihop lite grejjer ja ska ha, sen får vi se om ja vilar en stund eller va ja hittar på ?!

några coors för mkt !

Vad är de för färg ?

Dom är svar,-HUR SKA JA KUNNA VET DET :P !?!?!?

Å, har haft de så himla kul idag, så jävla gött å komma iväg. åkte med tåget vid 9 tiden och elina mötte upp mig, tror inte hon kände igen mig ( då ja oftast har svart på mig >;) när ja klev av tåget med min pippigula klänning haha, har vart så jävla varmt, men skönt! vi gick lite på stan först, ja köpt nya bikiniunderdelar, en klänning, linne och massa annat trams som är bra att ha :) sen så besrtämmde vi oss för att käka, åt tahi tror ja, gott var de allafall :) sen hem till elina, bytte om och sen tillbaka till stan . tog buss 56 mot bomstad , en jättefin  caping med sandsrtand och långgrundt å jättevarmt i vattnet, vi sola och bada och prata med alla barn som spranfg runt vår filt med bananer/vattenkannor mm haha. så söta :) efter ett tag kom johan och hämta oss , vi åkte hem och ja fick låna duschen, tror ja hade med mig sand så de skulle fylla en hel sandlåda haha, nej de va inte så illa, men iaf ;) vi satte oss ute och prata och sen blev klockan "dagsattåkahem" så ja fick skjuss till stationen :) sa hejdå och åkte hem. sn cykla ja hem med alla grejjer och nu ligger ja, utslagen som en klubbad ko och orkar inte mkt ;) skulle egentligen gått ett varv men har ju hållt igång bra idag ändå :P
imorn börjar ja kavrt i 10 på kvällen, så ja tänkte ja skulle ställa klockan, packa en väska med badkläder och filt och cykla ner till örnäs, vill egentligen åka till kalven , men har ju ingen bil! trist... eller om ja ska åka till finesand. jaja. vi får se. vill iaf ladda upp med massa färg , ja ska vara bruun när skolan börjar :D

menmen, nu ska ja se klart på beck. sen soova .
xoxo

Åka tuss ?

Gudars, var helt väck sista passet idag, allt var roligt, ALLT. ja hade mat i näsan och skulle mixa korv utan sladden i väggen och fråga cecilia om hon skulle åka tuss till karlstad. de var alltså kaos!
dessutom är jag full i myggbett. måste bero på svängen i skogen ja tog nu efter ja sluta vid 9!

bestämmde även med elina att ja skulle komma upp till henne imorn, 10 i 9 går tussen, har packat bikini och annat användbart för en heldag i karlstad. ska även kolla runt lite i affärer å så :) ska bli kul :) å bra väder ska de bli, weihoo ;)

så så. skriver imorn kväll när ja kommit hem, blir nog runt 8 ?!
nu ska ja se va ja ska ha på mig, sen sätta på en film och sen nana ;)
 xoxo

I live my life for this moment

Heeej babes :) ursäkta, ja ni vet.. bla bla bla

De senasdte har ja bara jobbat, men har hunnit med massa sol och bad med Några sötnötter åxå. vilket har vart mkt mkt trevligt!!
Har jobbat hela heljen, är hemma på rast nu och ska tillbaka om 1 timme. Jag och viktoria och cecilia som styr för tillfället , vilket är totally wonderful ;) de ända är värmen, vi ligger som svettpölar allihop haha. har solen på hela dagen så man är helt färdig och ofräsh haha!!
Men nu till veckan är de något slappare.:
Mån - ledig
Tis - jobbar 21.45-7.15
ons - jobbar 21.45-7.15
tors - ledig
Fre - jobbar 7-14
lör - ledig
sön - ledig
 så ja ska sola och bada hela veckan, skitbra. retsen av sommarn är dessvärre proppad. men mig går de ingen nöd på!
Jag har dessutom klarat mig igenom en mardrömmsvecka, och allt annat har blivit lättare med. Den 9 juli är begravningen. så de är gött å veta!!
nu ska ja fixa lite. sen tilbaka, ska smsa therese med, fall vi ska bada ikväll, ?? wei ;)

ska bli bättre ;)
men nu, söndagens låt :)

Mamamamamamacdonalds

Kommer inte på fråga, hejja mig!
blev så arg nu, min tv funkar inte, eller den dära jävla skitboxen.så ja sitter ute i tvrummet och är mörkrädd :P kollar på so you think you can dance . dom är så jävla grymma, helt otroligt..

när ja sluta imorse gick ja seriöst raka vägen hem, in på mitt rum och direkt i säng, inga krusiduller här inte haha, sen ringde arta den skiten och väckte mig vid 1. så då gick ja in och duscha, var tvungen att vakna ordentligt haha. sen så satt ja och alex och sola i ,, å va heter den parken ? jaja whatever. planera en roadtrip när arta kommer hem, weii ;)

sen gick ja hem, packa ihop mig och gick bort till fölet och gjorde mitt :) sen så fixa jag turbyte på min födelsedag den 10 juli, skulle gkjort kvällen men så ringde ja sötismajja och hon bytte mig. så ja jobbar bara morgonen ist. så vi få se vad som händer på kvällen , hömhömhöm :)

nu sk aja kolla klart. sen ska ja soova :)
imorn ska ja SOLA, sen jobb mellan 15 - 21.

nattinatt bitches
xoxo


Ändrade planer :P

Skulle egentligen jobbat nu i eftermidag, men ska istället gå in och jobba natt, så ja börjar kvart i 10 ikväll istället, gött med lit byte faktiskt.

så ja får v´äl ta med mig lite prylar så ja har något att pyssla med inatt ;)
men nu ska ja väl försöka sova lite...

xoxo


what's new in the life of the lion

hoohoo, har precis poppat popcorn och ja mår så illa haha. de va inge gott :p
Ligger och slappar framför The city, längtar så mkt tillbaka till new york, bara gå där en dag skulle va så jävla mysigt, skulle va skönt att bara dra dit en vecka eller något tll hösten, å köpa skor å massa kläder å äta maaat ;) haha

hade en mysig dag med elina iaf, måste ses snart igen, typ på tisdag ;)

nej, nu ska ja dra igåmg en film, typ eller något..
xoxo

Come seek us where our voices sound

Idag ska ja leka med elina, väntar på mat nu, sen ska ja och lilltjejen till stan och köpa slingfärg, I'm gonna do my thing :) har gjort de massa gånger nu ju, så ja är ganska grym ;) FAKTISKT.
dom hade tydligen ringt från illern imorse , men ja sov tydligen riktigt djupt så ja vakna inte, hade ju kunnar dra ihop massa pengar idag, men nu bryr jag mig inte ja alls. ska ju jobba hela sommarn. och mitt vick drar ju igång imorn, så ja ska spendera min lediga dag på bästa sätt!

och den 15 juli ska ja och mamma och pappa till danmark, bara över dagen, men de ska bli kul, kul kul kul :P
xoxo

I will kiss and tell ... ?

Har vart dålig på att höra av mig, inte många som vet varför, vet inte om ja vet själv. klart jag vet, vore dumt att påstå något annat..
så ja vet varför, men ja vet inte varför varför.
trodde ja skulle vara mer "stark", kunna förstå och vara förberedd, men de blev inte så. som att kasta sig utför ett stup. och veta att de kommer kännas i magen. men när man väl gör det blir man lika shockad.. att de kändes verkligen..
de mesta snurrar runt just nu, så mkt runt om som egentligen inte borde påverka så mkt, men de gör de. hela tiden, de läggs på hög, man hinner inte ta tag i det. och sen rinner de över och de blir askalas inne i huvet.
försök glöm, tryck undan, de löser sig. men de är mkt just nu..
för exakt en vecka sen kunde ja riktig peta på de som gjorde ont, de var på riktigt då. men inte nu. inte förrens allt är borta, avkalarat, att slippa skjuta på de som känns värst..
jag borde vara van, ja trodde jag var van, men så var det inte, tydligen!

och sen kommer herr allsmäktig in i bilden, å liv å hej å hå. nej, skit på dig. för ja orkar ingen positiv jävla anda i det hela,de är JAG som bestämmer över mitt liv, ingen kommer komma och gör det åt mig. så nu får ja vara ledsen och arg, och kör upp den där ramen någonstans där solen inte lyser..
snart blir allt bra, vi vet iaf att 1 av oss mår bättre nu, de VET jag!

nu ska ja sova
mm, de ska ja.
xoxo

Midsommar

Helt galet bra midsommar. dock ligger ja inne med en jäävlans träningsvärk i lår och mage, måste vart min explosiva run-like-a-bitch-stil i brännbollen eller mina otroliga ravelliräddningar i fotbollen där team ÖSTBY och team sjövik spände musklerna.

har inte mer att tillägga, just nu.
de kommer,ja ska bara komma på rätt köl igen !


xoxo

Lost, lost lost

min vardag är förövrigt helt uppånervänd. ena stunden är allt bra å andra stunden kommer allt över en och jaa, ni förstår..
kommer nog ta sin tid..

idag har vi vart för introduktion hela dagen typ, jag och sandra luncha ute i gräset och de var mys! sen när ja kom hem grejja ja lite, sen åkte ja ner tillstan och träffa elx som kommit hem från em, vi spela minigolf och de va kul. ja var inte alls särskilt dålig ;:P om jag får säga de själv, men de kräver teknik och koncentration haha!!

nu är de sista avsnittet av lost.
ja kommer sakna det :)
xoxo



Just keep the faith, it will only get better

neej

jag mår så illa, så himla illa. blä. ja tror ja dör!


neej

jag mår så illa, så himla illa. blä. ja tror ja dör!


sleepless

Fy fan.
Har pecis kommit ur duschen, har inte sovit sen kl 2 inatt. känns sådär. har haft så himla ont i magen, har som sagt inte sovit, ja har ist vridit och vänt på mig, suttit upp, vart uppe och gått i mitt lilla rum, vid halv 6 tiden gick ja ut och gick, sen hem och tog en smörgås, emn då vände sig allt som va och ja bosatte mig på toa ( ursäkta uppriktigheten) och kräktes flera liter , sen in i duschen och nu halvsitter jag, mår bättre och kollar på emil i lönneberga. 
10 i 12 ska ja ta tåget upp till karlstad och elina, de ska bli kul, undra hur pigg ja kommer va då. för ja tänker inte lägga mig nu, kan ju fixa massa saker nu.
ja vill nog shoppa lite sen, bara ha kul och inte tänka.

nej, nu ska ja grejja, och sen om kanske 1 timme kan ja ju baka scones eller något, man kan ju vr lite snäll iaf ;)
xoxo

pic




brothers in crime

de var skitkul igår, jo de vade !
idag har stämingen vart på en helt annan nivå, de är så konstigt, och orättvist.

- ja vill inte


Ja trodde ja skulle klara allt bättre, men helt plötsligt blev de mer komplicerat.

Close your eyes

Hellu.

nu ska ja snart sova, har satt på e film ja tänkte somna till , vi får se hur lång tid det tar!
igår så jobba ja mellan hav 8 och 3, skynda mig hem, gjorde iordning lite käk och bytte om å fixa mig lite, sen åkte jag och mamma och pappa ner till stan, det var bal häristan ^^ träffa arta :D tror hon stal showen, men ;) Marie var såå fin, och arlind stilig haha, nej men ja tyckte de var så synd att de regna, kul med väsrta snygga kläningarna och kostymer å hey baberiba, och ett stort paraply med haha, nej de va lite oglammigt haha ;)
se åkte jag arta sabina och artas mamma hem till dom, arta fixa sin utväxt och de var riktigt trevligt :) när klockan blev alldeles fr mkt var de dags att åka hem, somna vid 12 kanske och sov jättedåligt!. blivit så nuförtiden ? konstigt.
halv 7 imorse ringde de från adolfsberg, ja va tvungen att tacka nej för ja skulle ju jobba ikväll och orkar verkligen inte gå upp. sen skulle ja ju träffa arta med en stund innan ja skulle till esplanaden nu idag!

men dagen har gått fort, har fixat iordning för imorn så ja sk jobba på illern mellan 7-15 och sen kolla när alla studenter springer ut i spöregnet :P

hörs imorn,
nattinatt.

xoxo

dags för en

uppdatering idag kanske :)
vi tar de snabbt.

Var HELT död efter min helj så igår vakna jag vid 1 och låg i sängen heeela dagen, var inte ens ute, hade öppet fönster, så de var den dagen, ja kolla på the hills och satt vid datan haha.
idag tänkte jaatt ja skulle vara effektiv. så ja gick upp, åt lite frulle, JOgga/powerwalka ett varv i spåret, hoppa in i duschen och cykla iväg till illern och jobba mellan halv 1 och 9- har vart en lång dag, och nu ligger ja hemma i min varma och goa säng och ska kolla på 2 avsnitt av lost. , veckans bästa :)

imorn ska ja till fölet mellan halv 8 och 3, sen ska ja hem och fixa till mig, sen ska ja åka och träffa arta :D weihoo!"
och imorn ska alex åka på em, massa lycka till , kick som ass!

nattinatt stalkers
xoxo

Dead by april

är helt otroligt bra, säger bara det ;)

idag har de vart en lång lång dag. fats ändå väldigt trevlig, börja 7 imorse ohc sluta nu kl 8 ikväll, har jobbat med pärlan elin och kilat på bsidan och pratat strunt ;)
nu ha jag deckat i sängen, ska kolla på vad kvinnor vill ha  och sen osva.. för när ja slet som en dåre ^^ ringde dom från 2c,¨avdelnigen över och undra om ja kunde göra morgonen där uppe, mellan 7 och haöv 3, har ju aldrig varit där men de ska nog gå bra :), sen efter kanske 2 timmar ringde de igen. då var de esplanaden som undra fall ja ville gå 15 - 22 imorn kväll. S¨å 12,5 timme idag och 14 imorn, på en helj, katchiiiing!

bortett från min händelserika vardag, funkar allt bra nu.
sen var de så tråkigt för elina ringde mig imorse och undra om ja ville åka med henne och johan upp till karlstad , kunde ju dock inte men så är de väl. hon slutar ju snart skolan och då blir de mkt upp till karlstad,så mtk som möjligt. och lilltjejen måste komma hem till ÅMÅL, where the action is :D haha! 
å snart kommer arta hem med, till studenten iaf. wei, sakant. tänk att vi träffades VARJE dag förtom 2 på 13 månader när vi var i usa, oc nu har ja inte sett henne på typ 1 månad. usch.

neej. nu börjar filmen.
xoxo



Lost and insecure, you found me

Hejhejhejhej!

idag är de fredag, inte mkt mer att tillägga ;)
har agerat fotograf åt alex idag, de är inte lätt att vara bra på allt kanske haha.. sen åt vi sallad, de var gott :) haha.
har annars kollat på the hills, och grejjat lite.
imorn ska ja till illern, inte vart där sen ? i påskas faktiskt.. så de ska bli spännande. börjar kl 7, hatar att börja 7. då måste man gå upp typ 6. de är ju så långt dit med, blahaa ;) sen jobbar jag HELA dagen, till kl 20.00 men när man väl är där kan man allt stanna ett tag ;) ..

neej, ha en bra fredakväll.
xoxo


Jobb, roadtrip och studsmatta

heej ;)
imorse var ja sååå trött när kl ringde, hade ju ändå sovmorgon åeftersom ja bor 5 min från arbetet va de ju ingen stress direkt ;)
jobba mellan 8.30 - 13.00, lite extra folk behövs ibland, så bra de så ;)
sen skynda jag mig hem och hoppa in i duschen, sen åkte jag Nina och Alex till säffle och åt mat ;) mc donalds såklart när man åker till storstan ;) sen gick vi in till affection för Nina skulle ha en nagellack, och in på konsum för lite nöthandling haha, naturgodis är gott ;) haha.
sen åkte vi hem igen, då kom vi fram till att om man bara äter majs, kommer man bajsa majskolvar haha. de ni ;)
sen hemm till Nina och hoppa studsmatta, bästa och roligaste uppfinningen ever ;) men som började de störtskura och ja å alex drog. så nu är ja nästan precis hemkommen och tänkte kika på lite the hillsavsnitt, hur bra som helst att alla 5 säsonger är uppladdade på nätet, så man har något att göra hahaa!

skriver senare.
xoxo

jobbat på ;)

nu måste ja egentligen städa, men ja pratar hellre ed therese på msn. har faktiskt spelat badminton med mamma haha. mem de va kallt så vi gick in ;)
nej, nu ska ja fixa. usch usch usch!

xoxo

THE shoes

Tack snälla söta marie som berätta var ja kunde hitta mina drömskor, dom är nu beställda och gjorde mig ca 1200 kr fattigare, MEN, ja ska aldrig ta av mig dom, ja ska sova,städa,jobba och jogga i dom ;) SÅDESÅ ;)
haha, TYVÄRR anländer dom inte förren vecka 30-31 ?!! , så de är ju tyvärr mer än en månad kvar ! men , den som väntar på något gott väntar aldrig förläänge ;)

idag har ja vart iväg och jobbat, inte vart där på ca 1 och en halv vecka, men de sitter ju typ i ryggmärgen ;) nej men de har vart kul. ska faktiskt dit imorn med, och den 10, och den 15, än så länge, har ju lite dagar på illern nu med. så de känns skitbra!!
när ja kom hem var ja trött och grinig, mamma och pappa fick sig nen resa ( men ja hade rätt i typ ALLT ja sa men iaf de tände till på alla cylindrar, men är man en albinsson är man en albinsson ;) haha!
sen åkte vi ner till stan, ja skulle lämna in filmen jag och nina hyrde igår och köpa badmintonbolla hahaha, atletiska typ haha!

nu har ja precis kollat klart på the hills. nästa säsong kommer till hösten , då kan ja titta på det med mina  nya skor ;) woohoo haha!

nej, nu ska ja få med mig nån ut, måste springa av mig ;)
vi hörs imorn, eller kanske senare, om ja har något annat att bekänna ;)

xoxo

In action all day ;)

Visserligen började min dag kl 12 förut haha, efter en helj av extremt dålig sömn behövde ja 14 timmar, haha!
men så är det.
NIna ringde vart fall och ja fick gå upp. Ja möttes av ett helt TOMT kylskåp i köket . JAHAA?? de hade tydligen gått sönder, yey typ. så de blev en tunn frulle  ;) nina kom vid 1 och vi gick ner till stan. vi hade 2 planer:
- Hämta ut våra toppbetyg ^^
- äta lunch på SALLADSBODEN ;)
Vi gick till komvux, men tanten med betygen var inte där. nehe. så då bestämmde vi oss för MAT ;) men när vi kom dit 13.58 stängde stället kl 14.00, grejt. så betyg + salladslösa gick vi tillbaka in mot "stan", vi mötte en kille som slängde fram en påse hallstabletter och sa - SUGEN PÅ HALSTABLETT ? ja bara .. ööh neeeij,tack ??
haha nina var helt säker på att de va droger de handla om, ja va bara säker på att ja inte var sugen på halstabletter, de va lakritssmak och de gillar inte ja haha! snacka o att vara på 2 olika utgångspukter i hjärnan ;) haha

Vi undra va vi skulle hitta på nu, kila in till illern och tog bort några dagar på freetime, sen gick vi till Thaiköket, de blev sån mat för hela slanten, de är sååå gott. mmmmmm ;) ja är helt såld på nr 22, wokad kyckling med annanas, cashewnötter tomater och ris. NR 22 om någon  är sugen ;) MUUMS.
sen när vi färdiga var kl halv 4, ja tänkte vi kunde åka med pappa hem, så ja ringde. a visst säger han, men gud va bra. vi bestämmde att hyra film på ICA, de blev CHANGELING med angelina jolie, somm ja viaste va skitbra, såg reklamen till den när jag var i USA, men inte kommit till skott än ;) å så fick vi ha lite godis med haha, bara så ni vet när ja och Nina har våra get-togheter är de mat och godis och slappa som gäller här,  inte för många knop haha! tex när vi gick på gymnasiet å hade håltimme medans alla hade lektion köpte vi godis och frallor och hade böckerna oöppnade bredvid oss, de va liksom fina fredagsförmiddagar det haha. ladda upp liksom hahaha!
sen blev kl kvart över 4, och vara är pappa ???? han skulle ju ringa. så ja ringde honom...
- hej vart fan är du?
- hemma ??
- MEN HALLÅ.VI VÄNTAR JU PÅ DIG ..
- jasså gör ni, men vänta ja kommer om en halvtimme kanske ?!
- JAHAAA??

så vi fick roa oss bäst vi ville, in på konsum och kolla runt på hårfärg, te, chokladmouss, mascara, kakor. ja ni vet, fördriva tid på konsum helt enkelt. sen kom pappa, å vi åkte hem, kolla på filmen, gjorde te och åt godis och grät haha! fy fan vilken film, helt otroligt att man kan bli så påverkad av en film. se den, changeling !
efter filmen gick vi ut, satte oss vid lekparken haha, å sen for Ninan hem. då blev de packning för imorn, ska jobba på fölet då. å fixa lite mat så ja klarar mig ;) typ så ja inte förtvinar :P haha!
och nu är de LOST, 2 avsnitt med. sen ska ja sova för halv 7 imorn ska ja upp upp upp ;)
får se om ja träffar nina efter, annars ska vi hämta grejjerna på torsdag..

de blev ett långt inlägg nu ikväll, som kompensation ^^^




good night
sleep tight
don't let the bedbugs bite.. tonight

They freaked OUT

Totally :P

har precis kikat på 90210 , de började visst om från början idag ? jaha?! men de är såå bra, wohoo.
ja är rikitgt trött, kommeer kika på lite the hills, sen soova ;)

nattti på er
xoxo

I do not hook up

Fy fan för magkatarr, eller, va fan de va. låg från 12 - 4 i natt och hade så ont att ja visste inte var ja skulle ta vägen, ja fick ingen luft och försöka sitta upp gjorde ont. nej fy fan, ja hatar det. ja försökte med ALLT men de vägra ge sig, ja lyckades somna men vakan igen starx före 6, de var bättre, men ja kände fortfarande av det. sen kvart över ringer de från adolfsberg, där ja gjorde min praktik ni vet ;) så ja tacka ja, cykla dit och bara "glömde" bort att ja hade ganska ont. men när man intalar sig själv att de måste gå, så går det ^^ känns jätteknepigt fortfarande, vet inte ve detta är.. weird.
de gic iaf jättebra att jobba, inte vart igång på ett tag, eller iofs var ja ju på esplanaden  i torsdags, men ja har ju haft lite emr tempo i mitt liv haha!! sen hörde dom av sig från fölet med, så dit ska ja på onsdag morgon, kul å komma dit igen :) och sen påmlördag är de ju illern som gäller. deni.
så nu har ja vart hemma i typ 1 timme, sttre ute på altanen med pissekatterna . de är så hött ute, linne och shorts är d som gäller.
imorgon ska ja till komvux med Nina, vi´ska hämta ut våra betyg å skcika in till skolan, bra att ha de gjort, inte för de kommer spela srskilt stor roll . men ändå.

usch, ja börjar få utväxt nu igen. å att de ska behövas så snart igen, ..  tråååkigt
nu kom pappa hem, ska tvingas han spela badminton med mig, vi tjockisar behöver lite action haha ;)

xoxo

where's your picket fence honey ?

RSS 2.0