Bury the lies

Fredaaagsmys :D
Och jag är ledig, wonderful!
jag vakan för ett par timmar sen, igenkorkad i halsen och överdrivet dålig :P Ja ska partajsa imorn, livet som krigare är hårt!
Jag har hunnit av en punkt på agendan, csn - check. NU är de bara resten kvar.
ska lägga in musik på mammas MP3 och gå till kyrkogården och tända ljus med. så de är bara att börja ! Idag ska ja äta lax också, de gillar vi!

hörs ikväll, idol då ju :)

Come help me fly

Hey babes, missed me ?
Nu har ja precis lagt en filt över täcket, på med pyjamasen och laddat upp med en mysig film. Är slut efter dagens bravader ^^ Jag satt på fölet i 1,5 timme, sprang hem ( jaa ja sprang nästan) och på med kläder och sprang( a nästan) till kristineberg och gav gärnet, ja trodde ja skulle dö på slutet, var sjukt trött men oj va gött efter, de kändes som ja brann i hela ansiktet ahha, så mkt vätska en gravid förlorar under en förlossning, så mkt svettades jag idag. Hahahahaha, eller ?!
Hem och prata Med Elina :) och nu ligger jag här, mysig och jävlig och planerar min morgondag. Jag ska försöka hina färdigt med skolarbetena som sagt, räkna ihop vad jag är skyldig csn och göra iordning i min garderob. varenda gång ja öppnar där har en orkan dragit igenom, varenda gång, fattar inte! haha sen måste ja springa minst 1 timme, och 1 långpromenad. hell yeah, still going strong!

Och Jag,teddy, mormor och mamma ska ragga bög den 15 december, sing hallelujah :D
natti lovers

xoxo

There's no real love in you

Å, de finns en gud. jag är ledig hela heljen. hoho :D
Gick super på praktiken idag med, hela dagen gjorde jag med ^^ haha
Nu sitter jag hemma och youtubar musik, ja skulle vilkja ha spotify, någon ahha ?
OM en stund ska ja ner till stan å spendera pengar, sen ska ja förbi fölet en sväng och snacka lite skit, hem och hoppa i träningsoutfiten och sen träna arslet av mig :) Bra torsdag!
Ska bli klar med mina läxor under heljen ^^
nu ska ja ringa anette, ja ska vara lektant nästa helj, sova hos min kusin, wiho ;)

hörs gurkan.
xoxo

Just a dream

Halloo :)
Idag vakna jag med världens huvudvärk, sovit jättedåligt och jättetät i nosen min, så ja ringde och sa att ja inte kommer på morgonen, så ja börjar nu kl 3 istället och gå till 9, Kände att ja behövde det, ja vakna pigg och otät i näsan haha, så ja körde 20 min på crosstrainern, duscha, åt gröt, städa, pluggade ( har bara 1 ynka studieenhet kvar i medicinsk grund nu :) och åt hälsosam lunch ^^ Nu ska ja hoppa i mina arbetkläder, packa ner mina snack och GÅ ner till ormen.  känner mig jätteladdad ^^ Vet inte hur ja är skapt haha :P
I guess i Talk to you later.

xoxo


Detta får mig att skratta, läänge ;)

Things will get better if you stay

Hallooo blöggen ;)
Idag - Inget har hänt, ja skulle pluggat - orka inte, jag skulle träna - gick hem till Teddy istället. Eller Therese för er som inte vet att ja har döpt om fröken :D haha! vi laddar inför lördagen, haha :P
Nu har ja precis kollat klart på Desperate housewifes, gud va spännande ;) Haha! Good shit.
Imorn blir de ju heldag, men eftersom ja inte vakna förren halv 11 så kommer ja inte kunna somna på ett bra tag :P! Jag mötte upp Nina och vi gick en kort sväng, sen följde jag med henne till fölet och snacka lite skit med dom där, inte vart där på länge länge så de var kul. sen gick ja hem ohc skulle plugga, men de var vekrligen så tråpkigt så ja sket i det och kolla på film istället. KLockan gick och Jag åkte till TEDDY, hon drack vin och ja synda! sket i träningen och gick hem lagom till DH.
nu ligger ja här, 1000 tankar i huvet och är mindre sugen på att jobba imorn, men ja vet att när man väl är igång är de ok. så nu ska ja stänga ner och hoppas på att ja somnar. eller snart vart fall ;)

vi hörs imorn.
xoxo

Pigg tjej, vet hur man tar sig fram

Hej vänner!
Måndag och ja är helt färdig haha. Jobbat 11 timmar idag, kul att ja trivs som fan, annars hade de varit seeeeegt att hänga där ;) men de är så bra så !
Tänkte bara uppdatera om detta. är ju som sagt ledig imorgon, ska bli skönt att få sova tills man vaknar :) efter det blir det plugg och träning! sen på onsdag kör ja heldag igen, och på torsdag går ja bara till 12, så de är så bra så! men nu ska ja borsta tänderna och sen lägga mig. kl 23 börjar en av mina favoritfilmer, Sleepy hollow. ungefär så mkt läskigheter ja kan klara av ;)


For a moment I thought all good things always comes to an end, but I guess you changed my mind

xoxo



We used to rock the show

Hallooo :)
Skulle bloggat igår, men blogg.se var trögare än en förstoppad tarm så ja SKET i det hahahah! ja jobba vart fall mellan 9-18, cykla hem och bytte om och hämta mamma ^^ vi tog bilen för de regna som satan. Träna en timme och åkte hem. De blev en dusch, lite nötter och yoghurt och tv, somna jättesnabbt. var helt färdig! Idag vakna ja halv 6, gjorde mig klar och gjorde mig lite gröt ^^ sedan gick jag ner till Ormen och körde morognpasset mellan 7-12. Sen gick ja hem och åt mat, ska vila nu och sen tillbaka och jobba mellan 15-21. ska förbi illern och hämta min tröjja ja glömde på träningen , så malin och Ann-charlotte var snäll och plocka med den. Jag är sååå slarvig ibland:P Ska nog gå ner nu med, man är väl överambitiös :D
Imorgon är jag ledig , då ska ja plugga plugga plugga och träna!

fick förresten några fina bilder igår, hoppas de inte gör något fall ja delar med mig elina ;)


Xoxo :)


Same story - different versions

Lördag, Löördag, Lööördag :) Lördagsmys :)
har nyss gjort mig färdig, ska bara platta håret men de är inte riktigt torrt än, och vi ska inte åka förren om en stund så ja hinner  lämna lite spår efter mig :)
Vi ska hjälpa till innan men kalaset börjar 3. så kommer inte hem förren ikväll någon gång. Ska stanna inne då, börjar kl 9 imorgon och går till kl 18. Ingen tiidig morgon och ingen sen kväll, så de är skitbra. Och efter det ska ja cykla upp till kristineberg och träna, ska bli gött å röra på dököttet ;)
Sen kör jag heldag Måndag, heldag onsdag och 7-12 på torsdag och ledig resten, heelt ok :) Då hinner ja plugga färdigt de jag har kvar att göra.  inte så mkt kvar  som sagt! så de är ok :) På helgen är de ju halloween, då ska ja ut med therese - TJÖTA ;) haha nej men de var skitlänge sen vi var ute ihop så de ska bli trevligt :) som fän  :)

nej, nu ska ja firra håret. så kanske ja mobilbloggar under dagen, we will see!
annars får ni ha en fin dag :) med mmkt mys eller alkohol !

xoxo


Why can't this be love

Å, Erik, du är så grym, vinner inte han så ska ja aldrig mer kolla på idol!

De har gått super på praktiken idag med, de är faktiskt himla kul och ja trivs bra med mina 4 arbetskamrater haha . och jobbet, helt klart :) De ger lite mer kött på benen :)

Sen har ja massa nyheter, eller iaf 2 ;) För de första har jag blivit vuxen, ja har skaffat ett sparkonto som ja ska ha när ja bli pensionär och tandlös HAHAHAHA, de ska börjs i tid haha. lite pinsamt, så vi kan låtsas om att ni inte vet något ahhaha! men vuxenpoäng, -CHECK
För det andra så har ja bokat en Stockholmsresa , jag ska upp till Malin den 27 November och stanna till den 29 :) Ska bli sjukt kul , vi ska shoppa,festa,mysa och ha kul :) som fan :) I need a vacation . då är ja färdig med allt i skolan och de är lovely :)

nej, nu ska ja kolla på sleepy hollow och sen sova. imorn ska de blir 50årskalas och förberedelser. sen ska ja försöka få igenom ett förslag som kommer ske i frändefors den 15 december hahahahah. kom igen mormor :D

xoxo

I want you to leave and never come back

Freeeedagsmys. tudelu :)

Idag börja jag min dag med en nyttig start, havregrynsgröt med kanel på. De smaka skit men de får man väl ta :P sen fick ja lite kläder på mig, och åkte med mor och far till Säfflä , köpte mig ett par surfarboots,skinnhandskar med sliver detaljer, stickade tjocka strumpbyxor och lårhöga stickade strumpor :) shopping är tearpi för själen :D
har precis gjort färdigt en studieenhet på omvårdnad, hara bara 1 kvar där nu, skönt! ska snart käka lite lunch, bli lax och grönsaker, delicat  or not. men ja har bestämmt mig för att missbruka fisk från och med nu ;)
sen kl 3 så börjar ja "jobba". går till 9 ikväll då, skynda sig hem och kolla på idol, har fått för mig att de är rocktema så ja är lite pissed att ja missar, men that's the life of me ibland. men ja ska inte deppa ner mig för det haha. Finns ju tv4.se ;) se möjligheten i omöjligheten :P
Imorn ska ja på 50årskalas, mys!

men vi kanske hörs senare, annars får ni ha en mysig fredag :)
xoxo

I belive everything happens for a reason

Hej sötnötter, Missed me ? ;)
Kul att statistiken hållt i sig, cause i'm back now :) Ready to deliver :D

haha nej vet ni, de har hänt en hel del senaste veckan, eller hur lång tid de har varit. de behöver inte heller nämnas till punkt och prickar här. De ja kan säga är att de handlar om självinsikt. jag bestämmer hur JAG vill må, va JAG ska göra för att må bra, hur JAG ska gå tillväga och vilken inställning JAG har. Ingen annan, de spelar ingen roll, The most important relationship you have is the one you have with yourself. Det är de ja kommer utå från nu, i alla delar av mitt liv.
Även fast allt ibland bara känns hopplöst så har ja lärt mig att använda det till min fördel, ja ska fan bli en riktigt positivt jävel, för ja orkar inte gå å tänka bajs hela tiden. de är inte nyttigt för min stackars mage :P

Nej ja har fått nog över att vara djup, har lite roliga saker att berätta :) de som hänt typ ;) Jag är på god väga att få bra betyg i mina ämnen, är färdig med i stort sett ALLA studieenheter i ALLA kurser. Praktiken går superbra, eller ja har inte fått några hintar om att SUGA-GET-PUNG, men ja ska kämpa på och göra mitt bästa verkligen, mkt som står på spel hahaha! Jag är på g med ett sunt leverne, har mitt mål och ska skaffa mig karaktär som fan, JAG KAN! och efter det kommer allt bli lättare! Jag har halloweenplaner, ska nog bara köra svart och en crazy make-up men lösfransar och glitterstenar och världens största hår då de är på god väg ner mot röven på mig, hahaha. Lång ska de vara ;) Jag ska nog även boka tid för att göra en tattuering, men de är INTE säker än, de är ett STORT steg för mig ahhaah! Ja är sjukt rädd för nålar å surrand ljud hahaha!

Idag har jag vart på VCT, tränat, pluggat, tog mig en nap ^^ , handlat och myst. JObbade månda kväll, tisdag kväll, onsdag heldag. ledig idag, Kvällen på fredag, 50-årskalas på lördag och heldag på söndag. Så ja har inte  tid att deppa ihop. right ;)?

Nej, nu ska ja göra mig iordning för kvällen, är trött ;)
Men vi hörs av imorgon, lovar :)

In my life, I decide, and it turns me on :) xoxo


Oh no you didn't

Heeej och godmorgon bloggen :)
Har nyss vaknat, eller Nina ringde och väckte mig för en halvtimma sen kanske, med en nattsömn på 13 h är ja nu redo för dagens plan, träna och plugga ^^
Helgen var mkt lyckad, Kan nog inte säga mer än så. skönt att komma bort faktiskt! tihi
Imorn har ja ju prov, så nu ska ja inte ligga och söla mer tid. Up and away :)

Xoxo

EZ-pass

Heeej :)
Hittade en jättefin klocka förut, DKNY tillochmed, Så de var skitbra :)
Kom hem och stekte kantareller, la de i tortillasbröd med tomat,gurka och fetaost. Görgött . haha.
sen tog ja tag i mina böcker och läste en timme kanske, Har inte skrivit prov -prov på jättelänge, har kanske glömt hur man gör ?! sen vet ni vad, hoppa ja upp på min crosstrainer - 60 MIN . inte dåligt alls ^^. så nu är ja nyduschad och  mysig ehem.
Är snart idol med, de gillar vi :)
Bloggar nog inte imorn innan ja åker iväg. men kommer mobilblogga under dagen och kvällen ^^
hörs då babes.
xoxo



Allt jag någonsin önskat mig

Godmorgon :) har dock vart vaken länge, men ändå :)
Har haft en trögstartad morgon, men nu är ja på G.
Härligt med fredag, fredags mys och helg :) tralalala
När pappa kommer sen så ska vi dra oss mot sveriges metropol Bengtsfors, bara för att liksom ;)
Och annars under dagen ska ja träna och plugga och kolla på IDOL minnsan, jag och alla andra ^^
Måste packa lite för imorn med, hatar att packa, ja är så dålig på det :P Va ska man ha för skor liksom ? haha. värdelöst ^^

nej, hörs senare.
xoxo


Baby it's a lot that I miss

Nu blev de kvällen, vi klagar inte, har läst social omsorg, har prov nästa vecka, måste göra bra för att spika mitt betyg. ÅH kom igen för fan :)
Sen har ja sprungit på min crosstrainer i en halvtimma ^^ Kondition är en färskvara så att säga! När mamma är klar nu ska ja ge mig på mig en halvtimme till. I med i-poden och mima för fulla muggar hahaha!, så fult , men man får en liten puff i rätt riktning med motivation I guess ;) haha!
Imorn är de äntligen fredag, dock ser ju min dagar ganska lika ut, men de är något särskilt med helgen ändå, och imorn är de ju idol också :D Erik Erik ^^
Ska till B-fors också, spendera lite cash, hahaha! och på Lördag tar ja tåget till Elina kl 12. Så de blir shopping på stan och sen hem och fixa och trixa. Jaá, så får de bli.
Nä, träna var det :)

No matter what I say or do, I'll still feel you here 'til the moment I'm gone

All I ever wanted.. was .. you

Idag har ja en halvbra dag, bara för att ja hade ställt in mig på något som inte hände. Men de är bara to suck it up och göra de bästa av det. inte för att detta kommer förändra mina chanser, tvärtom, men ibland ...
I skolan iallafall snacka vi bakerier och virusar - och snuskerier. My laughbox almost broke down :) haha. så är det när de går överstyr! haha.
nej nu får ja sätta igång med mitt pluggandet, wuhä, Tur att ja har semester i heljen då ;) ehem ^^
Fredagsmys?

xoxo

He had a heart of stone

Hellu blåbär.
Håret blev helt ok, men nästa gången blir det svart och inte mörkbrun!
När ja gick hem svängde ja in hos Marie, och vidare hemåt. har städat och pluggat och kom nyss hem från en 2h långsam powerwalk ^^ fundera på va ja ska prioritera att göra ikväll :)?!
Imorn är de skola igen, slutar kl 1 ..
nej, nu ska ja snoka runt lite :)

xoxo

Something always brings me back to you

Godmorgon ^^
Kunde INTE somna igår, vred och vände på mig. uscha.
Skönt att man är ledig idag då, ska strax få på mig kläder, gå till stan och köpa hårfärg, ja börjar se tunnhårig ut mitt på skallen, har väldigt ljust hår egentligen, det ska bort --- haha!
Satte nyss på Låten Gravity med Sara Bareille, himla fin faktiskt ..  nej, nu blir de åka av, måste hem se och läsa lite till provet nästa vecka, framförållning, ohyeas.
Well bitches, smell you later.'
Alex, trist för dig med trikåerna :D

xoxo

You're such a hussy

Helo..
När ja kom hem tog ja mig en lite powernap, pluggade och bara myste ^^
sen blev ja rastlös och tog mig 1,5 timmes powerwalk, vilket var skönt, även fats de regna & blåste :P

och nu är de deperate housewifes, de ni :)
woah, eller hur man ska förklara :P

xoxo.
SITT ROSA

Nerkyld

Uscha, kom nyss hem från skolan, jag är helt stel och har fått på mig ett par lager kläder, och ovan på det, min ursnygga morgonrock ^^ och Ett par töffler, ska ju inte frysa fötterna av mig ;)
Vart en sjukt seg lektion idag, ett såpass intressant ämna total-misshandlar hon. Fy fan !
Nej nu ska ja laga lite krubb, sen plugga och sådära.

hörs lite senare :)
xoxo

Someone gave it away

Heeeej :)
var supertrevligt hos Ickan  förut, blev supersugen i smyg på att flytta. fats ja vill ha ett hus :) NU.
Ja måste säga en grej, ja mår konstigt ?! blaaaaah :)
haha innan ja skulle tdit föryut var ja på coop, så hör ja bakom mig *pling-pling-pling-pling* haha, så ja vänder mig om och då kommer micka där i full karriär, utan en riktig ringklocka så hon plinga med munnen istället, kul tyckte jag ;)


 nej nu ska ja ut och gå, skingra mina tankar ^^
xoxo

Is it true, is it over ?

Godmorgon blåbär :) Allt väl?
Jag har haft en fin morgon, youtubat erik till förbannelse , de gillar vi!
Fått på mig kläder och ansikte och slängt upp håret i en toffs.
Kalaset igår vart mysigt, födelsedagssången vart lite OFF PITCH om man säger så haha, men de är känslan som räknas ;) haha!
nu ska ja göra klart ett par frågor i medicinsk grundkurs, sen ska ja kila iväg och hälsa på icka i hennes nya crib, kommer bli trevligt ;)
Till heljen blir de nog ös hos mina kära vän elina i karlstad, blir nog kul det... tihi

nej vi hörs senare :) lovar!

hm?

Å va kul ja och elina hade  igår, vet inte om de märktes kraftigt att ja inte vart socialiserad på en vecka ^^hahhaah.
vi kollade på körslaget, de sög dock getpung :) sen så tönta vi ner oss som vanligt :) Elina är en såndär äkta, väldigt genuin person som man alltid vet vart man har, :) mkt uppskattat !
KOm inte isäng förren halv 3, inte helt ok ;)
idag så har ja bara slappat fölr ovanlighetens skull, ska snart iväg på kalas som sagt :)  annars så är de lugnt å fint, som vanligt ;P

nej , vi hörs ikväll.
xoxo

Hi babes

Nu tar ja rast, har kommit mer än halvvägs och de känns ok att bryta med en film + Thaikäk som kommer anlända om en stund, Efter det blir de en lång dusch och myskostymen och invänta Elina :)
Har även pratat i telefonen med mormor alldeles för länge :) de gillar vi!

hörs ikväll tänker jag :) de är ju fan, ursäkta, KÖRSLAGET. jag är en riktig sucker för familjeunderhållning.
nej allihopa, nu är de TARZAN som gäller :)

XoXo




Toast och stekt ägg :)

Finns de något godare sätt att börja dagen på ;)? nähe!
idag så ska ja plugga, tog "ledigt" igår. de vart skönt. men idag blir de studieffektivitet som kallas duga! Och ikväll blir de myspys med Elina som kommer till storstan :D

Vi hörs senare . eksåweksåw

Ännu en mysig dag ^^

ja de kan man lugnt säga. har förresten googlat och kommit fram till att mitt lock-i-örat kommer kunna hålla i sig till upp till 1 MÅNAD, fy fan. hur ska man kunna gå vidare i livet efter ett sånt bakslag !??
nej nu ska ja inte gräva ner mig för det , har bara en tendens till att göra det. Hypokondriska svallvågor.. haha
Haha Maja hade lagt ut några bilder från den gången på skolan när vi övningskörde rullstolar/övningsgick med blindpinne haha, håll till godo ^^

Ida och elin i väntan på att få åka iväg ^^, ja tror micka pumpar däcket haha.

Mhm, jaja, fint ska de va. haha fyfan

Efterhäng ^^ hahahaha

Nu är de väl snart dags för IDOL, får hoppas att moa går vidare ikväll :)
vi hörs imorgon, ja ska hämta proviant ;)
xoxo



Friday assholes :D

Gud va skönt, I love it, bara för att liksom.
MIna planer för dagen :
- Plugga
- kolla på film
- äta mat :D
- bli frisk
har ja sagt att mitt liv är helt ointressant för tillfället ^^
Förresten så skäms ja fortfarande, för bruden på Idol igår, ja trodde seriöst ja skulle gå av va ja skämdes, ja skäms ALLTID, tycker de mest är pinsamt haha. men ja måste ändå ladda upp detta , så jävla roligt ^^

Beauty and the beast

Fy fan, idag har ja plöjt igenom en del Disneyfilmer på youtube. fy satan va mysigt :) Jag och mina sjuka öron :(
Har dick hunnit klart med en studieenhet till i omvårdnad. har studieenhet 6 att göra under heljen i medicinsk grund och läsa på provet i social omsorg, ja är ockuperad om man säger så :) Får se hur pigg ja är på lördag kväll, elina kanske kommer hem, skulle gissa på att mysa i soffan och kolla på film är ett lockande alternativ :) och på söndag ska ja påväg på barnkalas :) min kusin Lisette fyller 9 år, har missat hennes födelsedag 2 år i rad pga usa så nu ska ja dit :) ska bli supermys då ja är en liteN sucker för familjesammankomster HAHA.

Jag fick ett riktigt shoppingsug nu, skulle va så gött å bara dra någonstans ENSAM och spendera min HÅRT förvärvade pengar, saknar jobbet jättemycket, eller Fölet och The-fölet-crew :) 1 december, då jävlar är jag på gång igen :):)
Just det, ja måste fylla i mitt ändringspapper till csn, åh då måste ja räkna, gud va segt ^^
förresten om idol - TOVE, vilken stjärna, dock är Ju ERIK min favorit  :)
Undra om mina öron har blivit friska tills imorn , skulle vaar skönt. men ja ska iallafall ta mig ut då, har ju inte vistats ute sen i måndags :O haha!

nej sötongar. nu ska ja snart sova , kanske kolla på en film till, we will see.
hörs imorn babes.

HAHA,  jag och nina :)

The stories don't mean anything..

Hello peeps, back again?
Sent första inlägg för dagen men har legat och sovit tills nu typ, fram och tillbaka. vakna imorse och mådde bajskorv, så ja strunta i det, känns bra ändå. ja är ju effektiviteten själv ^^
Ska sätta mig och plugga nu, försöka få klart studieenhet 6 i Med grund, iaf hälften, tar sjukt lång tid de dära! måste läsa social omsorg, ska ha prov om 2 veckor och de är bra och börja i tid har ja märkt ^^

jag har ett litet låttips med, enjoy :


RSS 2.0